Prikaži potpunu verziju : 100MB prevlacenja
Zanima me sledece: Koliko vremena je potrebno da se prevuce (downloaduje/uploaduje) 100MB, ali ako gledamo samo surfovanje internetom, mozda skidanje neke slike ili pesme. Moze pitanje i ovako- ako dosta surfujete, chatujete, koliko prevucete za mesec dana. Zanimaju me svi komentari koji imaju barem malo veze sa surfovanjem i umerenim skidanjem (znaci ono- ja 100mb prevucem za pola sata- NE!)
Hmm, ja kad sam dobio wireless, za prva 3-4 dana sam skinuo oko 250 mb... Skidao sam uglavnom mp3, po koji video i tako to... Koliko sad skidam, 100 mb bih skinuo za mozhda mesec i po dana...
Hmm, ja kad sam dobio wireless, za prva 3-4 dana sam skinuo oko 250 mb... Skidao sam uglavnom mp3, po koji video i tako to... Koliko sad skidam, 100 mb bih skinuo za mozhda mesec i po dana...
A koliki ti je upload za tih mesec dana?!
Shang Tsung
2.7.2006, 18:42
Igram war3 na bnetu .. mozda svlaci oko 2,5 MB po satu.. prosecno
surfovanje malo vise... zavisi od stranice.. znam za jedan sajt gde je svaka stranica po 2 mb.. strasno... a jos imam i ogranicen dl..
meni za sve to shto si ti naveo traju 3-4dana max
ipak se neko upecao na Sezam...
igre kao Quake najvise jedu bandwith tako da i na 56k meni za sat igranja Q3 ode i vise od 10MB, mogu da zamislim kako je tek sa necim brzim.
Bart Starr
3.7.2006, 18:10
Posto imam ADSL vec nekih 3-4 meseca malo sam se "smirio" ;) i ne skidam sve i svasta samo zato sto mogu. Za surfovanje, skype i chat mi je dovoljno 200-300 MB mesecno.
ako dosta surfujete, chatujete, koliko prevucete za mesec dana.
hm... od kako sam uveo adsl (pre tacno mesec dana), ukupan d/l mi je oko 22GB... puuuno surfa, malo chata i puuuno d/l-a ;)
A koliki ti je upload za tih mesec dana?!
Oko 80mb, nisam neshto puno uploadovao... A wireless imam 2 nepuna meseca...
meni je za 3 dana download 2.3 GB a upload 150 MB
K'R' HooD
12.7.2006, 10:29
meni je za 3 dana download 2.3 GB a upload 150 MB
:S ti si bas heavy... :)
Ma... Ja se raspitujem zbog satelitskog, koliko bi mi trosilo kred. na mobu...:)
marko3581
12.7.2006, 11:03
:S ti si bas heavy... :)
Ma... Ja se raspitujem zbog satelitskog, koliko bi mi trosilo kred. na mobu...:)
Ne,nemoj preko mobilnog,pojesce ti kredu neverovatno brzo.Ta zabluda da preko GPRS-a ide samo upload a preko sat. download pa se kredit ne trosi mnogo,moze da skupo kosta.Ipak i preko monilnog ide download nekih 1mb na par otvorenih stranica a,on kosta oko 30-35 din. pa se racun istopi kao nista.Ovo je provereno,govorim iz licnog iskustva kako sam 200 dindzi spuco za 3-4h.
Da ne bude off-tpic skinem nedeljno oko 600-700 mb,upload oko 80-90,samo online igranje,dve tri stranice i nista vise.
Meni 100MB zna da traje cuku vremena a mozda max 3 cuke!!:) :) :) :) :)
Pa ja bih kupio postpaid broj, koji ima 100mb free gprsa (takav paket)... Placam svaki mesec 900din i milina... ;)
Ja se jos nisam smirio !:) :)
nemam ADSL imam Wireles Flat 192/192Kb/s prose mi je oko 30gb mesecno (emula) !
ali lagano smanjuje :rofl: na 100MB cu verovatno da sidjem 2019god kad malo omatorim:dedica: i kad mi poispadaju :kreza:
Poz.:boxing:
Za cuku dl/ul mi je 100mb/40mb.... naravno kad spojim spoljni net i lokal...
http://img145.imageshack.us/my.php?image=sbbpq6.jpg
A kad se odmaram od skidanja koristim drugi tip internet veze 300 din. za 300MB pri brzini od 256 kb/s.To mi je dovoljno za surfovanje
to sve zavisi od tebe , a ona tek zavcisi od stranice (flash , html) , sa 100 mega nemoj ni da pomisljas da skidas neku pesmu :dedica:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.