Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : ATI 3650 512MB seckanje pomoc!!!

cane corso winer
20.8.2010, 13:34
Pozdrav svima,apsolutno nov sam na forumu i jedini spas ste mi Vi ovde.Zapravo veliki sam fan football manager igrice i igram 2010 ali mi se desava da kada igrica tece tj odigrava utakmica igraci trce po par sec u mestu ili ti secka.Nemam pojma sta da radim,blenem u monitor i nerviram se.Zahvalio bih se unapred svima koji se nadju da mi odogovre i pohvaljujem ceo forum na zaista odlicnim savetima!h:aplauz:vala!

Red Wing
20.8.2010, 13:42
Pozdrav i dobrodosao na sk forum :)
Probaj da skines i instaliras najnoviji driver za graficku karticu. Mislim da bi to trebalo pomoci.

Ovde (http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx) mozes naci najnoviji driver za tvoju graficku - u kategoriji Full Catalyst Software Suite odaberi driver koji odgovara verziji tvog windowsa.

cane corso winer
20.8.2010, 13:53
Pozdarv i vama,hvala na odogovoru.Na sajtu sam video opcije za sve operativne sisteme i AGP hot fix za serije 3000.posto mi je AGP slot.a inace instalirao sam stariju verziju win iz 2003 godine jer sam imao virus koji je srusio sve.instlirao sam AVG licencni pa se nadam da ce sve biti ok!hvala i izvinite jos jednom!