PDA

Prikaži potpunu verziju : Ljudi sa foruma - u vasoj glavi

Luka.
20.8.2010, 1:22
Videh ovu temu na Benchu,i rekoh ajde da postavim i ovde(modovi slobodno delete ako smatrate da je tema bezveze).
Dakle,kada pomislite na SK,koji nickovi vam prvo padnu na pamet,cije postove pamtite?
Stavljajte listu ljudi u spoiler.

Beagle
Flamingos
Sportista
Thaedass
Chivan
ZoNi
Picard
Pjanovic
VojaM
A M G
zoran845
Iris
jakonicki93
ilidan
srbdr
Pharaon.92.bc
Predrag Stankovic
DAKINS
voodoo
oluja
Fresko
Rocker
todos
NIx Car
LoneWolf
unique93
bojanh
NIDZA Boy
Partybreaker
nikola87
Luka.zip
GoranSTX
Chivan
Bokile2000
water wizard
Sass Drake

pharaon.92.bc
20.8.2010, 1:49
Pharaon.92.bc molicu.:D

Zanimljivo pitanje.Meni prvo na pamet padne ukimafija jer mi je on dosta pomogao kada sam tek dosao na ovaj forum.Posle njega je zasigurno dzonihsv,pa onda:
Fresko,VojaM,Partybreaker,Rocker,Oluja,Predrag Stankovic,Ilidan,Beagle,Picard....i ta druzina.:)

jakonicki93
20.8.2010, 2:12
Penzioner (Beagle)
Thaedass
Doomche
flamingos
Shrafko
Sportista
Partybreaker
Picard
wolf88
Pjanovic
nameless1
nexexcalibur
Wastelander
DAKINS
LoneWolf
NIDZA bOj
Bascelik
mafia2
Nik86 - Banned :kreza:

*Bold-ovani su obavezni!
*Crveni su pacijenti :kreza: (Bez uvrede) btw. ocekujem rage pm :rofl:

LoneWolf
20.8.2010, 2:34
Vidi mene u spojlerima :D :qliranje:

Pa ovako, da ispoštujem temu kad se već "igramo" - ja sam to malo u svom stilu rangir'o :

shrafko - moramo sjesti popiti
GoranSTX - "tata i mama" za linux i sve njegove derivate
VojaM - moramo sjesti popiti
zoran845 - rado viđen
Iris - rado viđena
voodoo - rado viđen
oluja - rado viđen
Freško - zezaju ga za zahvalnice i za spelling check jer brzo kuca a sporo ispravlja al' daće se to popraviti :)
todos - moramo sjesti popiti
NIDZA Boy, Computer Boy - ma ovo je dupliran nalog :D
nikola87 - preporučivao hardware i to je odlično obavio
kinteC - visual artist
dzonihsv - fotošobdžija, valjalo bi i s njim sjesti popiti

Ima vas još koji niste navedeni a generalno tu bi trebao da se nađe svaki član (i članica) foruma jer svi ste na svoj način OK, i kad spamujete, i kad kukate, i kad rješavate probleme, kvarove i "dimljenje iz kućišta a šta mu je nemam pojma" :tapsh:

I valjalo bi sa svima popiti :to_care:

Kisr
20.8.2010, 2:52
dzonihsv
Bokile2000
--ComputerBoy--
zoran845
vasiljevic
Pjanovic
Pandemonium
Equilibrium
shrafko
miša topola
todos
Geomaster
Iris
VojaM
Beagle
Highlander
nighthawk

A od ovih "bivsih" KingJames, Covenant, glitch, genius, paterfamilias...

dzonihsv
20.8.2010, 12:14
Nikad na taj način nisam razmišljao... al' aj da vidim šta se ''krije'' kod mene.

Partybreaker, VojaM, Pharaon.92.bc, SAJEVAC, Kisr, Bokile2000, miša topola, oluja, nikola87, LoneWolf, AstraLogos, Thaedass, dzandza, Packy, DonCorleone91, todos...

lista nije rangirana jer sam sigurno nekog zaboravio

Ima tu još ljudi sa kojima sam u ok odnosima i sa kojima sam (bio) u kontaktu, al' otom-potom... :)

todos
21.8.2010, 12:51
Asmodeus - komšija- da nisam upoznao njega, ne bi znao šta je računar. Serviser, inženjer...
zoran 845 – treba ga negovati i redovno izvoditi u šetnju!
Astra logos – odličan fotograf.
Computer boy – zemljak, grandovski potkovan.
dzonihsv – stručnjak za rešavanje problema.
Voja M – maskota foruma, bez njega forum ne bi bio to što jeste.
oluja – odličan fotograf i još bolji stručnjak za rešavanje problema iz oblasti videa!
Iris – ženski policajac u muškom zatvoru. Mnogo strog moderator!
Bokille2000 – pozitivno radioaktivan drugar.
Kisr – naljbolje muzički potkovan!!!
Nikola 87, Partibreakers, picard, sportista, flamingos... STRUČNJACI ZA HARDVER!!! (Moj fax).
Luka zip – zemljak iz Bora i takođe dobar poznavaoc računara.
Beagle – ljubitelj dobre fotografije i walpapersa – koristan za forum.
Leonidas – odličan poznavaoc IPTV-a,
Chivan – de bez njega SK!
shrafko – najbolja osoba za kvalitetnu komunikaciju,
NjegovaWisost – advokat foruma.
Freško – najbolje potkovana osoba za poznavanje kompletne tehnologije koja se tiče računara!!!
Doomche, Dukes, bojan, Game fever, PeTko, AMG, Higthlander, Eniaroyah, nighthawk, ZoNi, Sir duck, Geomaster, Thaedass, Rocker, Luka., Predrag Stanković, voodoo, Dakins... I mnogi, mnogi, mnogi drugi, bar još dva ovakva spiska. Svi oni su jako obrazovani i dobri ljudi. Izvinjavam se onima koje nisam pomenuo. Ima tu dosta bivših,a naj žalije mi je Godzille i Mrke Kape, ali eto šta da se radi.
p.s. Spisak je nasumično uređen.

Srlandand
21.8.2010, 14:25
Preko cetiri godine sam na forumu, upoznah mnoge a na forumu sam podosta njih zapamtio, tako da bi moja lista bila predugacka, evo samo prvih par...
VojaM
Wolwerine
Djole (Partibrejker)
Packy
Iris
Oluja
Fresko
Zidan Grobar
Ima Neko Pljugu
Haker Aca
Todos
Kintec
itditditd stvarno jako mnogo ljudi ima.

Od ljudi koje vise ne vidim na forumu Miki Car aka Cupi :D, Covenant, Mrka Kapa, Ulmawen i jos neki... Da, i Steve89 pogotovu!

Peruzzi
21.8.2010, 14:44
Moja lista je kratka..
Freško
Jozvan_kg
Supreme.50
dzonihsv
nikola87
i naravno prastari :D RedIsLaw

White Ripper
21.8.2010, 15:16
Ima tu još ljudi sa kojima sam u ok odnosima i sa kojima sam (bio) u kontaktu, al' otom-potom... :)

Ti znaš brate.:kreza:
Kad pomislim na forum sjetim se pjanovića i nikog više!:kreza:
PS White Rippera niđe nema. uh, dobro još uvjek sma undercover. :D

Wolverine
22.8.2010, 5:05
Srlandand, Miki-car, VojaM, Iris, SirDuck, Oluja etc.
Srlandanda i personu u narodu poznatu kao Cupi (Miki-car) znam licno. A i partibrejkera. :D

Srlandand
22.8.2010, 16:42
Wolwerine <3
xD

Juce pao mini okup na Biru- Wolwerine, Miki-car, Partibrejker i ja :D

steve89
22.8.2010, 16:43
Od ljudi koje vise ne vidim na forumu Miki Car aka Cupi :D, Covenant, Mrka Kapa, Ulmawen i jos neki... Da, i Steve89 pogotovu!

Tu sam, tu sam, ništa ne brini. :)

@t

VojaM, Iris, alessandro, hacker_aca, master neo, mr. garrison, rocker, aerochivija, nikola87, srlandand :p, covenant, mrka kapa, bojan (hejter :D), holodoc, donator, oluja, bobi, glitch, dio37, simke, brutalis, forceware, illidan, ulmawen... :)

Uglavnom stari članovi, šta ću kad vi novi smarate. :p

Srlandand
22.8.2010, 16:44
Sad mi je lakse :D Da dodam i forceware-a, podseti me Stiv, nisam mogao da se setim sta ide iza "force" xD :)

jakonicki93
22.8.2010, 19:34
Stvarno necu da trolujem, hteo sam da napisem vec odavno, ali bre jel vi citate sta je vlasnik teme napisao?

Stavljajte listu ljudi u spoiler.

Juraj
22.8.2010, 19:38
Bezimeni:facepalm. Ne mogu to ime izbaciti iz glave, a ni njegovu ćelavu facu koja planira kako da me ukloni:kreza:. I naravno Pjano naš, njega imam na MSN-u pa...

SirDuck
22.8.2010, 19:40
Elem, želim da pozdravim sve članove koji su se hrabro borili na Keltima sinoć, one koji su bili u prvim redovima na "Celts strike again" i želim da se izvinim ako sam nekome načinio neku štetu ^^

Eto, ti članovi su meni u glavi trenutno :D

A oni koji nisu bili, znaju sami ko su, necu da pravim glupave spiskove...

doctor
23.8.2010, 0:22
Je nećem da pravim spisak, jednostavno znam da bih ga editovao u nedogled :)

Luka.
23.8.2010, 0:26
Ma nema veze,jos koliko ljudi sam se setio nakon sto sam napravio spisak :)
Eto,setih se recimo Doomcheta i jos par ljudi koji nisu na listi,no sta je tu je,to je ono cega sam se u trenutku setio :)

DonCorleone91
23.8.2010, 2:11
Haha sirduce :D videh te ranjenog posle boja na bini dalekoj! :D

Ja obicno prvo procitam postove pa tek onda pogledam ko ih je napisao, tako da nemam nikakva predrasuda prema nikome, s' nekima se nekad slazem, nekad ne...
Na forumu ima jedno 20ak clanova koje izuzetno cenim...da nepravim spisak, jednostavno sigurno cu zaboraviti nekog, a i mrzi me sad da trazim kako se pisu svi nikovi tacno....

Pozz sa Beer-a :D :dzavo::dedica::n_klanja::ciao::boxing::love::nov_ guita:alealeee::qliranje::to_care:

p.s.
Jedino me dzoni spomenu, moram postati malo radioaktivniji! :D

Packy
23.8.2010, 23:54
Eve mojih prvih asocijacija na forum
VojaM,dzonihsv(covek mi pomagao oko mojih nedoumica vezanih za hardver i dao mi preporuku koji mobilni da uzmem),
Srlandand,Equilibrium(s njim je dobro popiti),
Fresko,Partybreaker,veseliburek,Whiteripper(ono po cemu ga ja
pamtim da smo se iste godine registrovali i imale slicne konfiguracije tipa ja Radeon X1600 Pro on X1650...),sirduck,Computer Boy(po broju njegovih postova u temi lapsusi i smesne situacije, tu je on sampion),Nix Car(zbog njegove kume xD),todos,jozvan Kg,nikola 87 i nezaobilazni Pjanovic
A od ovih neaktivnih king james,Miki-Car poznatiji kao Cupi i Teva.

Beagle
24.8.2010, 0:18
Sve Forumase iole redovnije u Test Drajvu drzim u glavi... Sta cu, taki mi pos'o :D

Posto ne volim bilo kakvo etiketiranje ljudi (pa makar ono bilo i pozitivno), nikog necu pominjati (a ima vas dosta vrednih pominjanja). Dovoljno mi je sto znam da se po Forumu mota dovoljno strucnih i vaspitanih osoba. Ima i onih drugih, ali uz malo "usmeravanja" i oni postanu bolji :dzavo:

veseliburek
24.8.2010, 1:53
Obično ljude koje sam upoznao po okupljanjima: dzonihsv, Miki-Car, Packy, Equillibrium DonCorleone91, Blackey, VojaM, nikola87, SirDuck, itd.
Mada me asociraju ponekad i mnogi pacijenti koje neću imenovati kako se tema ne bi pretvorila u flejm... :D

Naravno i Partybreaker, dogovarano smo se registrovali istog dana na forum... (samo što sam ja manje spamovao :p, inače se u RL znamo od kad sam se rodio :D)

Thaedass
24.8.2010, 10:15
Uh liste,spojleri,telemetrija... :D

U principu pamtim skoro sve aktivnije clanove iz Test Drive-a. Novajlije bas i ne,osim one koje imaju specificne stavove ili nacin pisanja. Recimo Nik86 mi je ostao urezan u secanju kao losa pojava.. Retki su takvi ;)

Inace za manje od godinu dana nisam stupio u neki obracun sa drugim clanom Foruma. Cak sam i 5 kaznenih dobio od DeCoy-a (od tog momenta punokrvi clan SK Foruma :D) za ovo vreme

player1
24.8.2010, 10:31
Sto se tice mene pamtim ili nove pojave, tj. nove clanove koji su se istakli na neki nacin (bilo pozitivno ili negativno), narocito ako postanu veoma aktivni od starta, ili pak starije clanove koji su veoma aktivni u nekim temema.

Naravno, ima tu i jos nekih rezona, npr. sa nameless-om sam usao u "dobuko-umnu" raspravu u vezi Alpha Protocola, i sad nikako da ga uzmem 100% ozbiljno kad raspravlja o nekoj drugoj igri. :D

Dok sam doctor-a zapamtio, jer ima matori HP omnibook bas kao ja (mada nesto slabiji model).

flamingos
24.8.2010, 16:29
ih vidim da me par vas pomenulo,pa ajde da vam kazem cuveno volim i ja vas :D nemojte ovo da mi uzmete za zlo pliz. XD

Meni je poduza lista bogamiVojaM,dzonihsv,veciti rival Pjana :D,picard,ukimafija,beagle,partybreaker,thaedass,F resko,player1,todos,srafko,nikola87,doomche,i ostala sarena i vesela bratija sa sk!

doctor
24.8.2010, 16:30
Dok sam doctor-a zapamtio, jer ima matori HP omnibook bas kao ja (mada nesto slabiji model).

A to čudo i dalje šljaka, believe it or not :D

Inače, u principu, pošto nisam hteo da pravim listu, i ja ljude pamtim na ovakav "način", nekim asocijacijama drugačijim od onih koje vidim da poseduju drugi članovi :)

Picard
27.8.2010, 9:02
Osim ljudi u Test Drive-u koje ne bih da nabrajam, izdvojio bih
vasiljevic-a i Wizard-a
kao ljude čije postove uvek volim da pročitam.:)

--ComputerBoy--
6.9.2010, 13:50
Vau, čak su me 3 osobe pomenule, u kom kontekstu - nebitno, dok se god priča o tebi. :kreza:

Aj' ovako, garant ću zaboraviti nekog vrlo bitnog, ali šta ćeš:
Geomaster, Ice-Man, SirDuck, nix-car, DonCorleone91, VojaM, Oluja, Packy, Equilibrium, todos, Kisr, Pandemonium, dzonihsv, shrafko, Ketchua, Bokile2000 iliti legenda. ;)
To bi bilo to. Nekog bitnog sam zaboravio, ali šta da se radi. :)

Auror
6.9.2010, 15:22
prvo ljudi koje sam upoznao, VojaM,Dimo,hacker_aca.

A onda su mi najcesca asocijacija na forum, 4th dimension, DeCoy, oluja, Iris, shrafko, ketchua, dzonihsv, astralogos, bobi(mada vidim da ga nema u zadnje vrijeme :D ), onda todos, beagle, ima tu jos ljudi, sad mi je stao mozak... :D

Cofi
6.9.2010, 17:17
Mene nema nigde. :( Možda zato što sam "mlad" ("kasno" registrovan) forumaš.
Ljudi koje sam prve zapazio: Uros12 (dobro), Packy (loše :kreza:)
Ostali: Pjanovic, nameless1, Geomaster, --ComputerBoy--, Beagle, Voja, nexexcalibur, Nidza boy, Bokille 2000, godzilla, DeCoy (nervira me (kao i mnoge druge), ali nije za "pacijent" listu)...
One koje pamtim po lošem ili što bi rekao jakonicki93 (koji je jedno vreme i sam bio u ovoj listi :kreza: ) pacijenti :D: Stef, mafija2, Stefan 5, RarMan, Emix...

DobroslaV
7.9.2010, 16:12
Vidi se da sam zapostavio forum :D

NIx Car
7.9.2010, 23:46
:rofl::rofl: zbog kume packy legendo :D
znaci posto sam packya pomenuo da dodam jos neke
vojaM,iris,hacker_aca,AMG,Basa Mrkalj,Bokille2000,ComputerBoy,Geomaster,Equilibri um,veseliburek, doctor,DAKINS,izvinjavam se nepomenutima :D

SirDuck
8.9.2010, 12:16
Haha sirduce :D videh te ranjenog posle boja na bini dalekoj! :D

Izgleda da sam krcnuo rebarca :D Al ne znam još, sad sam se vratio sa mora i još ne odoh na rendgen. Eto šta je posvećenost borbi ;)

allokin
13.9.2010, 23:42
holodoc
VojaM
doctor
Patton
bvitnik
rile
todos
Geomancer

И остала дружина дубоко урезана у мом сећању..

PerFeX.007
25.9.2010, 14:16
Ne secam se ni sta jedem...A kamoli da se secam nickova ;D Samo znam VojaM :D i Oluja

Geomaster
25.9.2010, 14:52
Hah, meni prvo padne na pamet družina koju sam prvi put upoznao, kao mlad i zelen forumaš, u Programiranju odnosno u Programming Challengesima:
Stevvan, MG-RAY, nika100, allokin-a nikako da izbacim iz glave :D, Brains, Marko_L aka Mythbuster, Patton, EclipsE, rudar, al0cunit, naravno fingerprint i Andross, i GameMaster :D
To je ekipa iz programiranja (najranija sećanja na forum), a evo i ostalih, koje znam od (malo skorije):
--ComputerBoy--, Bokile2000, Danilo aka SirDuck, dzonihsv, Pjanovic, Kisr, Luka.zip, VojaM, Chivan, Beagle, todos, DeCoy, Equilibrium, hmmm... oluja, water wizard, miša topola i ostala ekipa, verovatno sam nekog zaboravio ali mi mozak radi sporo nešto, dodaću još kad se setim :)
I naravno znam napamet ekipu koja je radila beta testing onog novog SK-Monkey, aaaa koliko puta sam morao da ukucavam njihove user-ideve i usernameove (jakonicki93, NIx Car, miša topola, stepanov, boshkodj, Bokile2000) :D

I naravno moj omiljeni pacijent boshkodj (šala mala :D)

I još mnogo drugih koje se ovom prilikom nisam setio, a kojima se izvinjavam zbog toga i obećavam da ću ih se kasnije setiti i dodati ih ovde :D

Zoranb007
25.9.2010, 17:46
Najbolje sam popamtio forumase koji su mi pisali privatno:ciao:
i naravno moderatora sto me je opominjao za prekrsaj:D

Ima jos forumasa za svaku pohvalu, ali ne se secam trenutno:aplauz: