PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa ADSLom preko LANa

nightflier
17.8.2010, 20:27
Povremeno mi se dešava da izgubim pristup netu na desktopu. Imam Telekomov ADSL i kabal mi ide u lan na ploči. Reč je o računaru iz profila. Restartovanje kompa ili modema ne pomaže. Nakon nekog neodređenog vremena, internet se sam od sebe vrati. Za to vreme, vajerles na laptopu i na mobilnom savršeno radi. Zna li neko šta je po sredi? Da kupim zasebnu lan karticu, pošto je ova integrisana na ploči?

Freško
17.8.2010, 20:47
Pa zar ti nije jednostavnije da probaš novije drajvere za mrežnu karticu kad već sumnjaš na nju. pa ako drajveri ne pomognu presavi 500 kinti pa kupi neku zasebnu PCI mrežnu.

nightflier
17.8.2010, 20:53
Pa zar ti nije jednostavnije da probaš novije drajvere za mrežnu karticu kad već sumnjaš na nju. pa ako drajveri ne pomognu presavi 500 kinti pa kupi neku zasebnu PCI mrežnu.

Pa valjda nema šta drugo da bude do mrežne? Pokušaću sa drajverima, mada sam mislio da se automatski apdejtuju preko W7.

DAKINS
17.8.2010, 23:38
Pa valjda nema šta drugo da bude do mrežne? Pokušaću sa drajverima, mada sam mislio da se automatski apdejtuju preko W7.
Moze pored mrezne biti i do modema stavi neki drugi kompjuter na taj modem za svaki slucaj :)

Predrag Stankovic
18.8.2010, 11:03
Pre će biti da je hardware failure nego drajveri, imao sam identično iskustvo kod jednog prijatelja, kupio je novu mrežnu i sad šljaka bez problema

internet-junkie
20.8.2010, 12:27
Pre će biti da je hardware failure nego drajveri, imao sam identično iskustvo kod jednog prijatelja, kupio je novu mrežnu i sad šljaka bez problema

Slazem se!
Pre ce biti da je hardwere, win 7 uzima zadnje drivere sam sa neta, jako dobra stvar...
Mozda bi trebao da uradis unistall tih drivera, pa da opet pustis da win 7 sam instalira...mozda upali!:dedica: