Prikaži potpunu verziju : NanoStation Loco 5 problem
Imam NanoStation Loco 5 kupljen nov i radio mesec dana,onda nisam bio neko vreme tu i skinuo sam ga sa krova...kad sam hteo opet da ga koristim,nisam uspeo...Nece da otvori onaj njegov softver ukucavanjem broja 192.168.1.20 u web browser...(poneki) put svitka lampica lan ne znam sto ranije nije bilo.
Resetuj ga na fabrička podešavanja
http://u3d.pl/data/gfx/pictures/large/1/2/3221_7.jpg
Na slici se lepo vidi reset taster. u rupu gurneš nešto tipa vrh od igle ili slično i držiš petnaestak sekundi. Akciju radiš dok je uređaj pod napaonom.
Nakon ovoga gi trebao da se rsvesti i da radi normalno.
Hvala,probacu...nisam smeo reset inace sam video...
Hvala,probacu...nisam smeo reset inace sam video...
Reset taster služi za vraćanje svih parametara na fabrička (kao kad si ga kupio). Nije ništa opasno ;)
Nece...Sta da radim..Help
Jesi li dovoljno dugo držao reset taster? ja sam odokativno rekao 15 sekundi. možda treba više (konsultuj manual)....
Kada sam drzao duze tamo gde su lampice za signal pocelu su da svitkaju naizmenicno...
Kada sam drzao duze tamo gde su lampice za signal pocelu su da svitkaju naizmenicno...
Pa dobro to je verovatno znak da se resetovao na fabrička podešavanja.
Ako ne radi i nakon toga, stvarno neznaš ta da ti kažem. Stvarno nemogu ovako na daljinu da predpostavim o čemu se radi. Moždca ti je uređaj i crkao stvarno neznam....
Pa nije valjda crka,cim pokazuje lampice...i pokazao je tzv.reset ...jaoooooj,sta mu je....
Proradio je...mislim da je nesto oko kabla,ali opet ne vidim problem kad izvadim kabl pise mrezni kabl je iskljucen kad ustekam ono normalno pokazuje da radi...i opet po neki put nece da otvori softver ne znam sto zeza...kabl je 15m + 1m mali...
Proradio je...mislim da je nesto oko kabla,ali opet ne vidim problem kad izvadim kabl pise mrezni kabl je iskljucen kad ustekam ono normalno pokazuje da radi...i opet po neki put nece da otvori softver ne znam sto zeza...kabl je 15m + 1m mali...
Dužina kabala nebi smela da ima veze. Istto je dali je kabli 1 ili 100 metara. Morao bi da radi. E sad moda je i klijentski komp u problemu, mož se desi da ima neki malver ili virus koji ti pravi problem pa nemožeš svaki put da pristupiš softveru preko brauzera. Probaj sa nekog drugog kompa ili laptopa kako bi bio siguran da nije do kompa. Moraš ići sistemom eliminacije kako bi videro do čega je. Takođe nevidim razlog što bi stalno pristupao njegovom softveru. pa podesi ga jedno i ako radi ne čačkaj ga. Ja bre imam jednu mašinu na tavanu (neki PIII), i on rutira net za ceo komšiluk. Ako mi veruješ za godinu i kusur nisam dva puta njemu pristupio. Jednostavno kad jednom dobro podesiš nema razloga da mu neprekidno pristupaš kao admin i da prčkas nešto po opcijama. podesi jednom i ne čačkaš. Ti kvalitetni uređaji su tako i zamišljeni da ga jednom podesiš i da zaboraviš na njega.
Da...Znam sve to..nego ja sam ga isprobavao iz kuce nisam ga bio stavio na krov tako da nisam mogo mrezu da mu zapamtim dok ne stavim na krov...ne znama sta je billo problem sada je sve ok...sad kada god hocu da pristupim on hoce...uplasio me :-).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.