PDA

Prikaži potpunu verziju : Miris iz napajanja

planetm
12.8.2010, 22:52
Kao sto tema kaze oseca se pomalo miris iz napajanja ali samo na prvo paljenje,miris traje nekih 5 minuta i kasnije je sve normalno,subjektivni osecaj nije bas da mirise na paljevinu vise mirise kao miris novih komponenti,komp normalno radi,napajanje je cm 460w,vent na napajanju radi ali nekao sporije i tako od prvog dana,zbog toga je verovatnio i tiho.E sta sad da menajm u skorije vreme ili se jednostavno samo tripujem?

Thaedass
12.8.2010, 23:08
Kontam da je to Cooler Master eXtreme Real Power 460W napajanje :) Imao sam ga skoro 18 meseci i guralo je sasvim solidnu masinu. Sto se pomenutog mirisa tice - nisam mirisao "izduve",ali kontam da je rec o prasini unutar napajanja. Inace napajanje je sasvim solidno,za tvoj racunar sasvim adekvatno te nema potrebe da ga menjas bez nekakve havarije/pokazivanja znakova za EOL

Doomche
12.8.2010, 23:14
Mozh' da bude eXtreme Power ili Real Power, eXtreme Real Power ne mozhe da bude nikako :D

Real Power je, kao i vecina serije, jako dobro. eXtreme power je tako-tako, ali mashina troshi kao shibica pa mu bolje i ne treba. Mom ortaku je jedno vrisnulo, dodushe sivonja je prikljuchio 4870 Crossfire na njega...

A shto se mirisa tiche, ako je garancija istekla slobodno ga otvori pa vidi da se nije neka zhica otopila ili neshto slichno plastichno unutra.

planetm
12.8.2010, 23:34
Nije ta masina iz podpisa,ovo je drugi komp u pitanju je x3 8650 ati 4850 jedn hard od 640 i sve ostalo standardno.Napajanje neznam koja je serija samo snam da su kablovi koji idu u plocu zasticeni,kako da se izrazim obmotani,da tera sve bez problema i dosta je tiho,jedino me nervira taj pocetni miris,znam bas smesno hahah

NIDZA bOj
12.8.2010, 23:44
Meni se osecaj neki put takav miris kad upalim komp,kao da su nove komponente onako .Nista cudno po meni.