Prikaži potpunu verziju : Miris iz napajanja
Kao sto tema kaze oseca se pomalo miris iz napajanja ali samo na prvo paljenje,miris traje nekih 5 minuta i kasnije je sve normalno,subjektivni osecaj nije bas da mirise na paljevinu vise mirise kao miris novih komponenti,komp normalno radi,napajanje je cm 460w,vent na napajanju radi ali nekao sporije i tako od prvog dana,zbog toga je verovatnio i tiho.E sta sad da menajm u skorije vreme ili se jednostavno samo tripujem?
Kontam da je to Cooler Master eXtreme Real Power 460W napajanje :) Imao sam ga skoro 18 meseci i guralo je sasvim solidnu masinu. Sto se pomenutog mirisa tice - nisam mirisao "izduve",ali kontam da je rec o prasini unutar napajanja. Inace napajanje je sasvim solidno,za tvoj racunar sasvim adekvatno te nema potrebe da ga menjas bez nekakve havarije/pokazivanja znakova za EOL
Mozh' da bude eXtreme Power ili Real Power, eXtreme Real Power ne mozhe da bude nikako :D
Real Power je, kao i vecina serije, jako dobro. eXtreme power je tako-tako, ali mashina troshi kao shibica pa mu bolje i ne treba. Mom ortaku je jedno vrisnulo, dodushe sivonja je prikljuchio 4870 Crossfire na njega...
A shto se mirisa tiche, ako je garancija istekla slobodno ga otvori pa vidi da se nije neka zhica otopila ili neshto slichno plastichno unutra.
Nije ta masina iz podpisa,ovo je drugi komp u pitanju je x3 8650 ati 4850 jedn hard od 640 i sve ostalo standardno.Napajanje neznam koja je serija samo snam da su kablovi koji idu u plocu zasticeni,kako da se izrazim obmotani,da tera sve bez problema i dosta je tiho,jedino me nervira taj pocetni miris,znam bas smesno hahah
NIDZA bOj
12.8.2010, 23:44
Meni se osecaj neki put takav miris kad upalim komp,kao da su nove komponente onako .Nista cudno po meni.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.