Prikaži potpunu verziju : Cable modem problem
Evo,skoro sam dobio kablovski net,pa sam jos "svez" u ovim vodama.Posto nisam bio kuci 7 dana,kada sam se vratio modem nije hteo da radi.U stvari,internet je radio nekih 20min normalno i posle odjedanput stao.Pokusao sam da "popravim" vezu,ali to nije pomoglo.Obrisao sam vezu,ali sam onda video i da sam "izbrisao" i modem.Krenuo sam sa re-instalacijom modema,ali kada ga utaktnem u USB,pojavi mi se prvo poruka da je novi hardware detektovan,a odmah posle i da je verovatno pokvaren posto Win ne moze da ga prepozna.Ponavljam da reinstalacija driver-a ne pomaze.Modem je Motorola SURFboard SB5101E.I da,pri instalaciji driver-a,kada treba da se testira "suradnja" kompa i modema,javalja se greska(ne komuniciraju)
Unapred se zahvaljujem na pomoci.
Kod kog si provajdera? Ja sam na SBB-u i nisam imao problema.
Evo,skoro sam dobio kablovski net,pa sam jos "svez" u ovim vodama.Posto nisam bio kuci 7 dana,kada sam se vratio modem nije hteo da radi.U stvari,internet je radio nekih 20min normalno i posle odjedanput stao.Pokusao sam da "popravim" vezu,ali to nije pomoglo.Obrisao sam vezu,ali sam onda video i da sam "izbrisao" i modem.Krenuo sam sa re-instalacijom modema,ali kada ga utaktnem u USB,pojavi mi se prvo poruka da je novi hardware detektovan,a odmah posle i da je verovatno pokvaren posto Win ne moze da ga prepozna.Ponavljam da reinstalacija driver-a ne pomaze.Modem je Motorola SURFboard SB5101E.I da,pri instalaciji driver-a,kada treba da se testira "suradnja" kompa i modema,javalja se greska(ne komuniciraju)
Unapred se zahvaljujem na pomoci.
Pokusaj da povezes preko UTP-a.
Achtung,achtung!
Problem je reshen na najgluplji moguci nacin.Iskljucio sam modem iz struje,pa ga ponovo ukljucio i onda se normalno instalirao.E sad,da li to ima neke veze sa bilo chim ja ne znam...Ma bre,luda kuca.Provajder mi je KDS,trenutno imam besplatan nalog,kao chaste.
Ali,nit debilnijeg problema niti primitivnijeg resenja.
Nema veze, glavno da radi :aplauz:
Uostalom, ima li nekog a da nije imao egzibicije sa modemima?? :rofl:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.