Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Marfi nikada ne spava.

grdja
28.6.2006, 21:33
A i kada vam se cini da spava, Marfi je budan i ceka vas.

Naime, slusajte ste je trgovacka svinjarija.

U jednoj velikoj beogradskoj knjizari i legalnom cd shopu sam odlucio da kupim original. Kad tamo medjutim. Kada sam otvorio divno providno celofasko pakovanje (postoji li smajli za sarkazam?) i zavirio u tanusnu kutiju, docekao me je komadic papira nalik na fiskalni racun iz neke prodavnice u dalekom svetu na kome pise da je prizvod neispravan.

Konkretna potvrda je odbijanje drajva da procita disk, probao sam na vise citaca.

Izvini, ali ko je pametnjakovic u ***** kome je palo napamet da prodaje skart diskove iz zapadnih prodavnica, vrlo nije smesno gospodo! Sura idem do pokusam da objasnim ljudima, ali znajuci nas mentalitet, slabo se nadam refundu.

Zakljucak, deco ne kupujte originale nisu vredni truda, sem ako se ne radi o WoW ili EVE ili nekom slicnom narkotiku :)

Surovi
28.6.2006, 21:36
ili ako očajno želim da qpim heroes2 original:::::::::::::
GDE GDE GDE GDE MOGU DA NAĐEM TO VEĆ POLAKO UCAM PO ŠAVOVIMA::::::

grdja
28.6.2006, 21:41
Ne pokusavaj prijatelju, ko zna sta ce ti se desiti. Inace velika zla beogradska knjizara gde sam se opekao ima sve heroje. Prvo slovo firme im je PI (grcko jeli). I da, kao i svi legalni distributeri svega u ovoj zemlji, i doticni su se once upon a time bavili gusarenjem.

Dushan
29.6.2006, 23:53
Ne pokusavaj prijatelju, ko zna sta ce ti se desiti. Inace velika zla beogradska knjizara gde sam se opekao ima sve heroje. Prvo slovo firme im je PI (grcko jeli). I da, kao i svi legalni distributeri svega u ovoj zemlji, i doticni su se once upon a time bavili gusarenjem.

PL... Tamo sam kupio war

Ice-Man
30.6.2006, 15:29
Ma nije ti tu marfi kriv, nego oni iz te PI (:opanachke ) radnje! Ne znaci to da je svaki original *****e, nego znaci da su ljudi u nasoj zemlji (ne svi) drcnici i stoke! Taman neko odluci onako sav srecan da kupi original i onda ga ovi zeznu! I kako onda posle taj covek da kupi oriiginal!

VladarTame
30.6.2006, 15:41
Izvini, ali ko je pametnjakovic u ***** kome je palo napamet da prodaje skart diskove iz zapadnih prodavnica, vrlo nije smesno gospodo! Sura idem do pokusam da objasnim ljudima, ali znajuci nas mentalitet, slabo se nadam refundu.

Zakljucak, deco ne kupujte originale nisu vredni truda, sem ako se ne radi o WoW ili EVE ili nekom slicnom narkotiku :)
Nego ti pokusaj da vratis tu skart robu mislim potrudi se za svoje pare

slazem se da orginali nisu vrijedni truda :alealeee: :alealeee:

Alek92
30.6.2006, 17:21
Zakljucak: Verovatno je vlasnik te PI radnje sam Marfi... :D

Magneto
30.6.2006, 21:39
Zakljucak, deco ne kupujte originale nisu vredni truda, sem ako se ne radi o WoW ili EVE ili nekom slicnom narkotiku
Jako loše rezonuješ. A koliko si to, zapravo, puta kupovao original softver (igre)?

SuperG
30.6.2006, 21:46
Jako loše rezonuješ. A koliko si to, zapravo, puta kupovao original softver (igre)?

Covek lose rezonuje ali to sto je rekao je istina.

Magneto
30.6.2006, 21:51
Ne sporim da je istina, ali na tako limitiranom iskustvu ne treba suditi na globalnom nivou - "ne kupujte". Čovek je još uvek pod utiskom, obviously. Kupujte, gospodo, ako možete svakako kupujte.