PDA

Prikaži potpunu verziju : sony ericsson k550i problem

Banko
1.8.2010, 14:27
drugar je nekako uspeo da mi ubaci viruse na telefon (ne namerno) koji su prouzrokovali da nisam nista mogao da prebacim na telefon, a kad ga povezem na komp preko usb prikazivao mi je exe fajlove umesto foldera... posto ni jedan antivirus nije pomogao, resio sam da flesujem telefon, isao na sony ericsson sajt i tamo nasao update servise (Update_Service_Setup-2.10.7.15) i pratio korake kako tamo pise.
i on je sve odradio, downloadovao update, instalirao na telefon, i sad kad upalim telefon kaze mi da ubacim SIM karticu ili da pustim demo telefona. probao sam nekoliko puta da ubacim i izvadim karticu ali uvek mi izbaci kad upalim telefon da ubacim sim karticu i ako mi pokazuje da je mreza prisutna i u full signalu.
u cemu je problem? sta sam pogresno uradio?

Banko
1.8.2010, 21:14
problem je bio u kartici... izgelda da iz nekog razloga vise ne radi... ubacio sam dve druge kartice u telefon i radio je normalno.

moze lock teme.

miša topola
2.8.2010, 15:25
Probaj da obrišeš gumicom tu SIM karticu koja ne radi, pa je opet ubaci i vidi da li radi. To je kod mene uspelo.

Banko
2.8.2010, 16:17
brisao sam je krpicom za naocare i ev sad radi :D extra, hvala za pomoc :)
al sad kad sam pogledao , cip na ovoj , mojoj sto nije htela da radi, je dosta veci od ovih kartica koje sam ubacio kad je hteo da radi. mada moja kartica je stara 8 godina, a ove sto su radile odma su kupljene ove godine. ne znam dal nema neke veze sa ti...