Prikaži potpunu verziju : NVIDIA geforce 9600 GT ?
Zelim komentare i misljenja o ovoj karti? unapred hvala. :)
nije losa graficka...u rangu je ti 4670...mozda malo jaca...sasvim dovoljna za prosecne igrace...jel pitas za nju zato sto hoces da je kupis ili je vec imas :D
Imam :) ...Po meni je ok graficka, ali sam hteo da cujem i sta drugi misle :) ...a koja ima sledeca koja je jaca od nje, posto sam razmisljao o prodaji ove i kupovini jace :)
Zelim komentare i misljenja o ovoj karti? unapred hvala. :)
Za monitore 17.20 i 22 je ok sasvim,naravno uz dobro uklopljeni cpu.I da graficka je oko 20 do 30 % jaca od 4670 ddr 3.Ima mnogo sledecih koji su jaci od nje :D.
Imao sam tu grafiku i bio sam prezadovoljan, ali samo sam je koristio 3 meseca i menjao za ovu sadašnju.:D
Imam :) ...Po meni je ok graficka, ali sam hteo da cujem i sta drugi misle :) ...a koja ima sledeca koja je jaca od nje, posto sam razmisljao o prodaji ove i kupovini jace :)
OK karta za igranje na 19" monitoru. Ako se odlucis na upgrade, sledeci logican korak bi bio prelazak na HD5770 ili neki nVidijin ekvivalent, ako se pojavi uskoro.
Da napomenem i meni je vršila funkciju na 19' monitoru i tad je sve gurala na max.
30 posto jaca od 4670, 30 posto toplija
Imam ovu grafiku vec 2 godine i ne planiram da je menjam bar do kraja sl. god. Igrao sam CoD5, AC, AC2, CoD6, GTA IV, HAWX, Crysis Warhead itd itd. Trenutno igram i BC2 na high detaljima al' za to nije zasluzna graficka nego proc koji sam nedavno kupio jer je igra lose optimizovan konzolaski port. Tako da uz malo jaci proc (quad) sa ovom grafom neces imati nekih problema sa igranjem na medium, povremeno na high na nekom 19" monitoru. :)
30 posto jaca od 4670, 30 posto toplija
Da li sam ja zabo neku jedinstvenu ali meni je ova grafa bila jedna od najhladnijih.
Da li sam ja zabo neku jedinstvenu ali meni je ova grafa bila jedna od najhladnijih.
Jel se secas koje su temperature bile?
Uh pa ne baš tačno u stepen ali od 36°C do 40°C al ne mogu da garantujem. Nije bila OC.
Moja ima onako neki veliki hladnjak :) ...i stavio sam jedan obican kuler od 90mm da duva na nju i sad je temperatura oko 41...inace isla je i preko do cak 58 stepeni...uglavnom samo 1 kuler i problem je resen ;)
Moja ima onako neki veliki hladnjak :) ...i stavio sam jedan obican kuler od 90mm da duva na nju i sad je temperatura oko 41...inace isla je i preko do cak 58 stepeni...uglavnom samo 1 kuler i problem je resen ;)
Ne volim da na komponente namest nesto ako to fabricki nije predvidjeno.Vise volim da testiram grafu onakvu kakva jeste.
Proveriću kod druga ima on još uvek tu moju bivšu grafičku pa ču javiti kakva je situacija.
Sajevac sad si me bacio u razmišljanje pa me baš interesuje i videću da odem kod njega sutra da pogleda.
Proveriću kod druga ima on još uvek tu moju bivšu grafičku pa ču javiti kakva je situacija.
Sajevac sad si me bacio u razmišljanje pa me baš interesuje i videću da odem kod njega sutra da pogleda.
Ae pa mi javi :D.
a morao sam :P ...jer na primer kada sam igrao ac2 posle odredjenog vremena kuciste pocne da mi pisti...na kucistu imam senzore toplote koje pokazuju temperaturu grafice, procerora i ploce...po njima graficka je prelazila 58 stepeni a onda bi pocelo to da pisti, pa sam izlazio iz igre sacekao malo i tako...uglavnom sam sa ovim resio problem :)
a morao sam :P ...jer na primer kada sam igrao ac2 posle odredjenog vremena kuciste pocne da mi pisti...na kucistu imam senzore toplote koje pokazuju temperaturu grafice, procerora i ploce...po njima graficka je prelazila 58 stepeni a onda bi pocelo to da pisti, pa sam izlazio iz igre sacekao malo i tako...uglavnom sam sa ovim resio problem :)
Senzori na kucistu ?
flamingos
13.7.2010, 23:05
ocigledno misli na plocu ali se zbunio..
nego zna li ko kako da smanjim tem ovoj grafi..u ovom trenu joj je tem 50c..
ocigledno misli na plocu ali se zbunio..
nego zna li ko kako da smanjim tem ovoj grafi..u ovom trenu joj je tem 50c..
Hm.Neznam sta da ti kazem sto vec neznas.Ciscenje kulera ukoliko ga imas,stavljanje klasicne 12 ice ako ga nemas,ako ne upali ni jedno ni drugo otvori kuciste i napravi promaju.U krajnjem slucaju namesti mu vodeno hladjenje :D ili ubaci veliki kuler master da duva i u graficku.
"Kupio sam jel valja" nemaju bas nekog smisla, zar ne?
Imas neku komponentu, sigurno da je neces baciti. Ako si zadovoljan sa njenim perfomansama, ko te moze ubediti da je to zastareli krs? Ako ti se prodaje, pa te zanima vrednost komponente, postoji tema koja se zove "Procena racunara". Ako imas nekih problema u radu, tu su i prigodne teme.
Mozda se nekome ucini nepravedno, ali ova tema se polako pretvara u gomilu nepovezanih informacija, a sto je u sustoj suprotnosti sa svrhom Foruma. Katanac.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.