Prikaži potpunu verziju : Ajd da izglasamo najbolju 6600GT karticu
Erdeljan Boris
2.12.2005, 11:01
Neka svi posalju svoje sugestije koje tri firme prave najbolje 6600GT kartice po odnosu cena/preformanse.
stormwatch
2.12.2005, 13:49
1.Gainward
1.XFX
3.MSI
Mislim da bi morao malo bolje da definises pojam.
AGP ili PCI-Express?
Standardna 6600gt ili neki "edition" model fabricki friziran?
Glasanje na osnovu licnog iskustva ili procitanog clanka novine/internet?
U stvari, vezano za ovo poslednje, koliko ljudi sa foruma (osim redakcije SK-a)moze da se pohvali da je isprobalo tri 6600gt kartice razlicitih proizvodjaca na svojim kucnim masinama? Ja sam jedva skrpio lovu za ovu jednu sto imam, ali verovatno ima i drugih slucajeva. :rolleyes:
Pa onda bi mogli da istaknete iskustva sa karticama 6600 GT. Koju imate, koliki im je 3DMark skor, da li ste videli bolju itd...
Gainward PowerPack! Ultra/1980 TV-DVI "Golden Sample"
(525/950 default)
05 mark : 3824
OC 560/1100 : 4151
Barton 2500+@3200 i 1Gb rama
1. ASUS
2. MSI
3. Gigabyte
Пошто је то код нас ипак најважнији фактор онда је по мени најбољи Club-3D-ов 6600GT, са ценом од око 160 евра у зависности од AGP или PCI-E верзије.
Ajde da dodamo da je uslov za preporuku da je taj neko ko preporucuje, stvarno tu karticu i probao.
Vidim, pominju se XFX i slicne firme koje je u Srbiji mozda videlo troje ljudi.
Da ne pricamo o tome koliko je ta preporuka besmislena obzirom da XFX moze samo da se donese iz USA, ovde da se kupi nema.
Dakle, preporucujte samo ono sto ste probali.
stormwatch
3.12.2005, 19:28
Ajde da dodamo da je uslov za preporuku da je taj neko ko preporucuje, stvarno tu karticu i probao.
Vidim, pominju se XFX i slicne firme koje je u Srbiji mozda videlo troje ljudi.
Da ne pricamo o tome koliko je ta preporuka besmislena obzirom da XFX moze samo da se donese iz USA, ovde da se kupi nema.
Dakle, preporucujte samo ono sto ste probali.
Heh...smesno...mislim ako hoces redovnu GT varijantu onda uzmi Gainward ili XFX (on je vec unapred sklokovan), a to sto je XFX u nasoj zemlji videlo troje ljudi :D za to treba kriviti nase NESPOSOBNE distributere opreme kojima je vrhunac ponude Eagle ili Inno 6600 GT koji su u startu sporiji bar 15% od
istovetnih kartica drugih proizvodjaca.
AstraLogos
3.12.2005, 21:15
Heh...smesno...mislim ako hoces redovnu GT varijantu onda uzmi Gainward ili XFX (on je vec unapred sklokovan), a to sto je XFX u nasoj zemlji videlo troje ljudi :D za to treba kriviti nase NESPOSOBNE distributere opreme kojima je vrhunac ponude Eagle ili Inno 6600 GT koji su u startu sporiji bar 15% od
istovetnih kartica drugih proizvodjaca.
Izvini druze moracu opet da te ispravim. Ne radi se o NESPOSOBNIM dilerima vec o ceni. Sposobni su oni vise nego sto ti i mozes zamisliti.
XFX ima americku cenu pa kad dodje preko Holandije u evropske drzave pa se svi ugrade u cenu kod nas takva cena/performanse je neodrziva. Zato se lepo naruci sleper ZUTIH kartica onako na kile i svima dobro. :D
Svetski lider ako bas spominjes 6600GT je BFG. Idi na njihov sajt pa pogledaj lepotu od kartice. U upordnom testu na XbitLab-u BFG,XFX,Asus i MSI daleko najbolja je BFG takodje americka proizvodnja. ;)
Inace sto se Gainwarda tice nekada je bio svetski lider a danas je ostalo samo ime i nista vise. Ovo nije samo moje misljenje vec i misljenje strucnih ljudi sa drugih foruma gde sam ucestvovao/ucestvujem.
Eto bas ovde coveku na forumu posle 6 meseci Gainward trokira i sad radi samo na default vrednosti i ni makac vishe.
1. Asus/Leadtek sa memorijom na 1.6ns
2. MSI
3. Gigabyte, Inno 3D prva serija sa memorijom na 1.6ns.
Na osnovu cega neko moze preporuciti karticu, ako je nije video, kamoli probao ?
Pri tome, ne moze da se kupi ovde?
Mene to zanima, koja je korist od takve preporuke ?
moja kartica msi 6600gt agp 128mb
barton 2500 sa 512mb
3dmark05 : 3275
Ko je XFX :)
Зар ниси сконт'о из пређашњих post-ова.То је америчка компанија која производи графичке картице високог квалитета којих нема на нашем тржишту.
stormwatch
4.12.2005, 13:03
Izvini druze moracu opet da te ispravim. Ne radi se o NESPOSOBNIM dilerima vec o ceni. Sposobni su oni vise nego sto ti i mozes zamisliti.
XFX ima americku cenu pa kad dodje preko Holandije u evropske drzave pa se svi ugrade u cenu kod nas takva cena/performanse je neodrziva. Zato se lepo naruci sleper ZUTIH kartica onako na kile i svima dobro. :D
Svetski lider ako bas spominjes 6600GT je BFG. Idi na njihov sajt pa pogledaj lepotu od kartice. U upordnom testu na XbitLab-u BFG,XFX,Asus i MSI daleko najbolja je BFG takodje americka proizvodnja. ;)
Inace sto se Gainwarda tice nekada je bio svetski lider a danas je ostalo samo ime i nista vise. Ovo nije samo moje misljenje vec i misljenje strucnih ljudi sa drugih foruma gde sam ucestvovao/ucestvujem.
Eto bas ovde coveku na forumu posle 6 meseci Gainward trokira i sad radi samo na default vrednosti i ni makac vishe.
2. MSI
1. Nas dileri su nesposobni i tacka, u to sam se uverio dosta puta kada mi je trebalo nesto od kvalitetnijih komponenti, onda samo pogledaju u iks oks i pocnu da mi preporucuju nesto levo, zato ja lepo odem do Budimpeste kada mi treba nesto ozbiljno.
2. BFG ne mogu da spominjem jer ga nisam video
3. Od kartica sa 128 mb memorije u GT varijanti kod mene se Gainward pokazao najbolje a onda ostale kartice...medjutim razlike su akademske
i odnose se na par megaherca vise koje mogu da izvucem sa oc, znaci nista
posebno.
@Atila: Jesam al' se zaebavam :)
1. Nas dileri su nesposobni i tacka, u to sam se uverio dosta puta kada mi je trebalo nesto od kvalitetnijih komponenti, onda samo pogledaju u iks oks i pocnu da mi preporucuju nesto levo, zato ja lepo odem do Budimpeste kada mi treba nesto ozbiljno.
Zasto su nesposobni? Zato sto NE ZELE da dovlace nesto jer kada analiziraju trziste i cenu skapiraju da to ovde nema prolaz ?
To se zove sposobni, a ne obrnuto.
To sto se tebi to subjektivno ne dopada, nije njihov problem.
2. MSI
prvo,to misljenje "strucnih" ljudi sa drugih foruma me bas zanima, daj link ...
drugo,decko ima problema sa grafickom i tu moze da bude svasta,od drivera do directx-a.... a i da jeste graficka, ima garanciju pa nek je zameni (Gainward daje 2 god. garanciju na svoje proizvode)
uostalom naci cu ti postove gde ljudi imaju problema sa svakim proizvodjacem grafickih kartica tako da ti prica ne pije vodu....
Leadtek PX6600 GT TDH Extreme Version
Extreme verzija Leadtek-ove 6600 kartice je neprimetno skuplja od dole navedenih ali i primetno bolja i u 3dmark-u i u HL2.
Zatim slede ASUS pa MSI.
3Dmark
http://img305.imageshack.us/my.php?image=results3dmark055cd.png (http://img305.imageshack.us/img305/2777/results3dmark055cd.th.png)
Half-Life 2
http://img305.imageshack.us/img305/3113/resultshalflife26pr.th.png (http://img305.imageshack.us/my.php?image=resultshalflife26pr.png)
AstraLogos
5.12.2005, 1:05
prvo,to misljenje "strucnih" ljudi sa drugih foruma me bas zanima, daj link ...
drugo,decko ima problema sa grafickom i tu moze da bude svasta,od drivera do directx-a.... a i da jeste graficka, ima garanciju pa nek je zameni (Gainward daje 2 god. garanciju na svoje proizvode)
uostalom naci cu ti postove gde ljudi imaju problema sa svakim proizvodjacem grafickih kartica tako da ti prica ne pije vodu....
Dziggy ocigledno se sprdas kad navodis "strucni" ljudi. Ako te interesuje koristi search. Uostalom Maximus ti je vec dao deo odgovora. Gde u testu vidis Gainward graficku karticu. :confused: :D
Pre tri cetiri ili pet godina bas u SK Gainward je bila referentna kartica. Nije bilo novog modela a da Gainward ne zauzme pocasno mesto po inovaciji, dizajnu, kvalitetu izrade, brzini rada... Tada Asusa prakticno nije ni bilo.
E pa vremena su se promenila. Da li ti citas SK?
Sad su Asus, Leadtek, MSI referentne kartice a o od Gainwarda ostala stara slava jer nisu mnogo napredovali. Drugi su bili ocigledno vredniji i zato su sad najzastupljenije firme u novim kompovima.
Lider bar kad je NVidia u pitanju su ameri ( trenutno ) sa BFG i XFX ali nazalost na nasem trzistu ih nema.
btw. Svetski rekord u 3dmark05 trenutno drzi Asus 2x 7800GTS u SLi sa preko 19.000 markova. Gde je tu sada Gainward. :rolleyes:
Dziggy ocigledno se sprdas kad navodis "strucni" ljudi. Ako te interesuje koristi search. Uostalom Maximus ti je vec dao deo odgovora. Gde u testu vidis Gainward graficku karticu. :confused: :D
Pre tri cetiri ili pet godina bas u SK Gainward je bila referentna kartica. Nije bilo novog modela a da Gainward ne zauzme pocasno mesto po inovaciji, dizajnu, kvalitetu izrade, brzini rada... Tada Asusa prakticno nije ni bilo.
E pa vremena su se promenila. Da li ti citas SK?
Sad su Asus, Leadtek, MSI referentne kartice a o od Gainwarda ostala stara slava jer nisu mnogo napredovali. Drugi su bili ocigledno vredniji i zato su sad najzastupljenije firme u novim kompovima.
Lider bar kad je NVidia u pitanju su ameri ( trenutno ) sa BFG i XFX ali nazalost na nasem trzistu ih nema.
btw. Svetski rekord u 3dmark05 trenutno drzi Asus 2x 7800GTS u SLi sa preko 19.000 markova. Gde je tu sada Gainward. :rolleyes:
ne sprdam se ja ni sa kim samo pitam na kom si forumu procitao....
a gde su BFG i XFX u testu ako su najbolje (u cega ne sumnjam) ? ja bih voleo da se nasao Gainward na testu ali do skoro je nisi mogao naci na nasem trzistu (uzeo sam je u Iloku/hrvatska)
a to, ostalo samo ime,stara slava... no comment, ona govori umesto mene,uostalom komentarisi nesto sto si probao,imao... a ne da se upustas u raspravu o necemu sto si video samo na slikama
moja kartica msi 6600gt agp 128mb
barton 2500 sa 512mb
3dmark05 : 3275
Probao sam svoju konfiguraciju u tom 3dmark05 testu,i samo se zacudio kada sam doziveo da ispise nula frejmova.:(
Kartica je jeftina Asus FX5200 agp 128,a ostalo nije bas zaostalo pet godina,Celeron 2400,256Mb.Cifra je 253,koju kada uporedim sa ovom gore 3275,neznam sta da kazem.
To znaci da sam kupio nesto vredno nula,praistorisko,bukvalno parce hardvera koje nicemu nesluzi i napravljeno je za upotrebu igara koje su nastale u proslom veku.
Ne tugujem mnogo,vec mi je smesno da postoje tolike razlike.:cool:
Ja imam istu karticu, sa 128Mb , intel na 866mhz, 128sdram, pa mi pokaze rezultat 1115
Ja imam istu karticu, sa 128Mb , intel na 866mhz, 128sdram, pa mi pokaze rezultat 1115
U 3D MArku 2005???? Teshko! Jedino ako nisi testirao u 640x480
3DMark 05 ni ne radi na racunaru sa 128MB.
Nesto je neko pomesao.
Ajde neko nek kaze, ko zna, da li je bolji RX700 Pro AGP od 6600GT AGP?
Night Hawk
9.12.2005, 1:33
1. Gigabyte
2. ASUS
3. MSI
Ajde neko nek kaze, ko zna, da li je bolji RX700 Pro AGP od 6600GT AGP?
Није бољи, ал' мож' да буде јефтинији, зависи од произвођача.
Није бољи, ал' мож' да буде јефтинији, зависи од произвођача.
Sapphire RX700 128Mb AGP je jeftinji od Gigabyte GF6600 128Mb AGP za cirka 10 evrica....
AstraLogos
9.12.2005, 2:24
ne sprdam se ja ni sa kim samo pitam na kom si forumu procitao....
a gde su BFG i XFX u testu ako su najbolje (u cega ne sumnjam) ? ja bih voleo da se nasao Gainward na testu ali do skoro je nisi mogao naci na nasem trzistu (uzeo sam je u Iloku/hrvatska)
a to, ostalo samo ime,stara slava... no comment, ona govori umesto mene,uostalom komentarisi nesto sto si probao,imao... a ne da se upustas u raspravu o necemu sto si video samo na slikama
Opet ne citate postove a tu je stranicu ispred. Najmerodavniji i najkorektniji sajt XbitLab je testirao cetiri referentne 6600GT kartice BFG, XFX, Asus i MSI. Poseti sajt pa se uveri. Od Gainwarda ni traga ni glasa.
A od kuda znas da nisam imao bas tu karticu doduse pre tri godine ali je bila zmaj. Imala je lep okrugo veliki drzac sa kulerom a sada bedak na 6600GT. Pa covece mogao sam je uzeti u Austriji jos u januaru mesecu ali nisam. Trazio sam BFG ali je u Austriji nije bilo. Kuler na njoj podseca na Zalmana a to vec nesto znaci!
Evo jednog linka pa procitaj:
www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_6600_gt_agp_roundup/
Bilo bi dobro da i drugi korisnici procitaju cisto radi informacije. :)
Nikola Grbic
10.12.2005, 15:32
1.msi
2.asus
3.gigabyte
<*(((><
Dusan Despotovic
26.2.2006, 16:05
Buraz mi ima MSI 6600gt klok mu ide stabilan 585/1300mhz.CUDO:eek:
AstraLogos
26.2.2006, 21:28
Buraz mi ima MSI 6600gt klok mu ide stabilan 585/1300mhz.CUDO:eek:
Pa i ja imam MSI 6600GT i najvishe sto sam izgurao je 570/1180. Sve preko toga pregreva chip a narocito memoriju. Cime je hladi odnosno da li je zamenio kuler na grafickoj ili je sve na fabrickom.:confused: :)
phoenix[illusion]
26.2.2006, 23:27
Jednostavno:
1.Gainward (ona graficka sto ima znak GS, jer radi na vecim taktovima nego obican 6600GT!)
2.MSI
3.Gigabyte
Ma Club 3D je najbolji, ima ga za 150e za AGP i slicno za PCI-E a performanse mu nisu nesto preterano manje od ostalih, a za vise para mozda je bolje uzeti neku jacu graficku...
Posle njega bih izdvojio MSI jer daje VIVO na kartici za male pare...
Ja sam imao posla sa 2 Gainward kartice, jedna je 6600 a druga 6600GT i moram reci da je kvalitet izrade izuzetan, ali nisam nesto mnogo uspeo da ih overklokujem. 6600 ide do 380/685, a GT do 580/1020. Sa 6600GT sam igrao F.E.A.R i NFS MW i sjajno ih je izgurala, a sa 6600 sam igrao Far Cry, Battlefield 2, NFS MW, Half Life 2 i Quake 4 i naravno da je razlika primetna, ali je i ovo vise nego solidna kartica.
Price da Gainward nije ono sto je nekada bio stoje, ali to je greska nekolicine menadzera koji su se tvrdoglavo drzali nekih svojih principa ne mareci za zakone trzista. Nakon nekog vremena kada Gainwarda nije ni bilo na trzistu (ili bar ne na nasem), ova firma se polako oporavlja i siguran sam da ce u narednom periodu ponovo zauzeti pozicije koje joj i pripadaju. Jeste da im oc mogucnosti nisu na previse visokom nivou (bar ovi primerci koje sam ja imao prilike da isprobam), ali bice ne brinite ;)
Ja sam imao posla sa 2 Gainward kartice, jedna je 6600 a druga 6600GT i moram reci da je kvalitet izrade izuzetan, ali nisam nesto mnogo uspeo da ih overklokujem. 6600 ide do 380/685, a GT do 580/1020. Sa 6600GT sam igrao F.E.A.R i NFS MW i sjajno ih je izgurala, a sa 6600 sam igrao Far Cry, Battlefield 2, NFS MW, Half Life 2 i Quake 4 i naravno da je razlika primetna, ali je i ovo vise nego solidna kartica.
Price da Gainward nije ono sto je nekada bio stoje, ali to je greska nekolicine menadzera koji su se tvrdoglavo drzali nekih svojih principa ne mareci za zakone trzista. Nakon nekog vremena kada Gainwarda nije ni bilo na trzistu (ili bar ne na nasem), ova firma se polako oporavlja i siguran sam da ce u narednom periodu ponovo zauzeti pozicije koje joj i pripadaju. Jeste da im oc mogucnosti nisu na previse visokom nivou (bar ovi primerci koje sam ja imao prilike da isprobam), ali bice ne brinite ;)
Ovo je vec korektnije pisanje. Samo mi kazi kako kao laik mozes oceniti kvalitet izrade neke graficke kartice? Pogledom u nju. :D Pa upravo OC pokazuje da je tu vise sminke a manje mogucnosti OC. I kako sad reci da je izuzetna izrada u pitanju.:confused: Nekad davno SK je pisao: Gainward pa nekoliko praznih mesta pa ostale graficke kartice. I stavrno su izuzetne bile po svim pitanjima. Danas je to prosek koga sije jedan Asus koji u to vreme nije ni bio aktuelan. Linkove koje sam navodio/dao nisu nasi i nigde Gainwarda. Kakva sad prica o nasim dilerima.:confused:
Naravno da izuzetno visoko misljenje imam kada je Gainward u pitanju i voleo bih da ponovo budu u vrhu. Samo sam skeptican cisto iz razloga sto se tesko nadoknadjuje izgubljeno vreme a i trziste. Nemoj te zaboraviti Gainward je bio papreno skup i predstavljao je prestiz samo za odabrane korisnike. A gde je sad.:confused:
Pozdrav! :)
sasha vukelic
1.3.2006, 3:26
pci-express:
leadtek PX6600GT TDH extreme
agp:
leadtek A6600GT TDH extreme
druge ne postoje :)
Ovo je vec korektnije pisanje. Samo mi kazi kako kao laik mozes oceniti kvalitet izrade neke graficke kartice? Pogledom u nju. :D Pa upravo OC pokazuje da je tu vise sminke a manje mogucnosti OC. I kako sad reci da je izuzetna izrada u pitanju.:confused:
Na ovim primercima koje sam isprobao (i koje i dan danas koristim) svi kondenzatori su Rubycon-ovi. Izvezbano oko moze i posmatranjem da primeti kakav je kvalitet izrade, uostalom evo i nekoliko slicica:
http://www.piratesunited.com/slike/grafika/gainward_6600_el2.jpg
http://www.piratesunited.com/slike/grafika/gainward_6600_el1.jpg
;)
Dusan Despotovic
16.4.2006, 16:32
Pa moj izbor je :
1.MSI
2.Asus
Msi mi je na prvom mestu,burazer je ima (6600gt PCI-E).Bez problema radi na kloku 585/1300 u 3dMark-u pravi oko 4600 jbg.Dobar primerak.A ortak mi ima 6600gt 256-bitnu.Limitiranu ediciju ,samo ne znam kojeg je proizvodjaca.
Dusan Despotovic
16.4.2006, 16:37
Pa i ja imam MSI 6600GT i najvishe sto sam izgurao je 570/1180. Sve preko toga pregreva chip a narocito memoriju. Cime je hladi odnosno da li je zamenio kuler na grafickoj ili je sve na fabrickom.:confused: :)
Sve je Bale fabricko.Pogodila se kartica je cudo.Jbg.Treba imati srece pri kupovini
Moj drug kao da je dobio corak. Sve preko 550/1100 puca. Posle mora restart. Sta sve nije jadnik pokusavao ali i dalje se tu zakopao. Inace kartica je ASUS 256/128.
ja imam 6600GT i prezadovoljan sam pre sam imao Radeon 9600PRO ma bre 6600Gt je bog za nju!!!:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
mijatovic_86
15.5.2006, 13:30
Pa moj izbor je :
1.MSI
2.Asus
Msi mi je na prvom mestu,burazer je ima (6600gt PCI-E).Bez problema radi na kloku 585/1300 u 3dMark-u pravi oko 4600 jbg.Dobar primerak.A ortak mi ima 6600gt 256-bitnu.Limitiranu ediciju ,samo ne znam kojeg je proizvodjaca.
Kako, majke ti, 6600gt moze biti 265 bitna?? Bas me zivo interesuje!!
kupio bih i ja jednu takvu da postoji :)
Dusan Despotovic
15.5.2006, 14:32
Kako, majke ti, 6600gt moze biti 265 bitna?? Bas me zivo interesuje!!
kupio bih i ja jednu takvu da postoji :)
Pa postoji prijatelju ,decak je uzeo u Americi(5 meseci je boravio tamo).Limitirana serija.To u Evropi a kamoli kod nas neces naci:dedica:
Erdeljan Boris
15.5.2006, 16:21
1) Gigabyte
2) MSI
3) Leadtek
Pa postoji prijatelju ,decak je uzeo u Americi(5 meseci je boravio tamo).Limitirana serija.To u Evropi a kamoli kod nas neces naci:dedica:
A bogami nema je ni tamo jer mislim da nikad nije napravljena:p
Dusan Despotovic
15.5.2006, 21:16
A bogami nema je ni tamo jer mislim da nikad nije napravljena:p
Kako hoces, video sam je I necu da te ubedjujem.U glavnom postoji:aplauz:
Demolition
16.5.2006, 19:00
To ti je ko fica koja ima 200 konja
AstraLogos
16.5.2006, 21:26
Kako hoces, video sam je I necu da te ubedjujem.U glavnom postoji:aplauz:
Dusane daj snapshot te 6600GT 256 bit. Ni XFX ni BFG nemaju takvu karticu. Da je imaju mislis da ne bi okacili na neki sajt. :confused:
Druga firma bar nama poznata preko bare ne postoji a da je referentna. Pre ce biti da je 256MB a ne 256Bitna. To bi onda bio NV6800 i nelogicno je da NV samoj sebi skace u stomak. ;) I to sa nekim no name proizvodjacem sto nema sanse.:)
Pozdrav Dusanu!
Dusan je malo omanuo (malo više), ne postoje nikakvi modeli 6600GT verziji sa 256-bitnom magistralom, niti postoji bilo kakva limitirana serija u Americi, Aziji, Africi, šta već. Molim bez širenja nepotrebnih neistina.
Dusan je malo omanuo (malo više), ne postoje nikakvi modeli 6600GT verziji sa 256-bitnom magistralom, niti postoji bilo kakva limitirana serija u Americi, Aziji, Africi, šta već. Molim bez širenja nepotrebnih neistina.
Mislim da bi ipak trebalo da pustimo decka da nam, ako je to ikako moguce, nabavi snapshot te kartice...
Mislim da bi ipak trebalo da pustimo decka da nam, ako je to ikako moguce, nabavi snapshot te kartice...
Може он да поставља слике које хоће, 6600GT 256-bit не постоји, модел који он има можда има 256MB VRAM-а или се ради о 6800 која јесте 256-bit.
Може он да поставља слике које хоће, 6600GT 256-bit не постоји, модел који он има можда има 256MB VRAM-а или се ради о 6800 која јесте 256-bit.
Ma i ja se slazem da ne postoji, ali ako moze on da nas uveri u suprotno sto da ne! ;)
Slika ili link bili bi od velike koristi.
mijatovic_86
16.5.2006, 23:57
izgleda da je bilo bolje da ga nisam ni pitao da li postoji!! :)
Pre ce biti da je nesto kao 6800gs, pa je mislio nije toliko skupa(256bita je to) i pomesao brojke i slova.... previse pomesanosti, zar ne ??:eek: :a_whistli
/casting instant revival...
Evo odličnog primera zašto su VS teme potpuno nepotrebne - pet godina kasnije deluju neverovatno glupavo... Najbolja 6600, lol.
A tek što je ultra-nepotrebno njihovo vađenje iz naftalina ...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.