Prikaži potpunu verziju : 2 pc=1adsl
Imam Beotel adsl, ali uskoro dobijam jos 1 kompjuter, pa bih hteo da imam adsl na oba kompa (1Mb=2*512) i zanima me da li je moguce uzeti bezicni ruter, recimo u Gigatronu, i povezati ih ili moram kod Beotel-neta da menjam modem Sagem i uzmem njihov ruter (ne znam da li je bezicni)...
I da li je lakse povezivanje preko bezicno rutera ili ''s' zicu''?
Imam Beotel adsl, ali uskoro dobijam jos 1 kompjuter, pa bih hteo da imam adsl na oba kompa (1Mb=2*512) i zanima me da li je moguce uzeti bezicni ruter, recimo u Gigatronu, i povezati ih ili moram kod Beotel-neta da menjam modem Sagem i uzmem njihov ruter (ne znam da li je bezicni)...
Možeš ti kda kupiš ADSL Ruter bilo gde, samo imaj u vidu da moraš imati podešavanja koja moraš uneti u ruter (to dobijaš od provajdera na mejl ili u štampanoj formi). I ima još jedna bitna stvar, a to je takozvani "ANEX" telefonske linije. Postoje dva aneksa:
AnexA - klasična telefonska linija
AnexB - ISDN (http://www.telekom.nadlanu.com/privatni/Usluge.aspx?ac=solo&br=11) Telefonska linija
Na aneks obrati pažnju prilikom kupovine rutera (piše na kutiji).
I da li je lakse povezivanje preko bezicno rutera ili ''s' zicu''?
Isto je u 95% slučajeva ruter bio on žičani ili bežičan odradi sve sam. Inače Wireles je konfornija varijanta jer nema žica ali je zato transfer kroz žicu minimum 2x veći.....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.