PDA

Prikaži potpunu verziju : JetSpeed IAD-Wp2 wireless pristup internetu? Help!

Branislav Lazic
29.6.2010, 20:03
Postoji li mogucnost da preko ovog rutera pristupim drugim internet wireless mrezama? Podesavanja data sa ruterom mi nisu pomogla, koristim Win 7, i kad ukuljcim wlan na ruteru on ne pronalazi nijednu mrezu u blizini, a lap top vidi 5-6 mreza na koje mogu da se kachim... Verovatno je moje neiskustvo u pitanju, bio bi zahvalan za pomoc... Cackao sam podesavanja, nije da sam skroz neiskusan al mi ovo nikako ne ide. Zvao sam i tehnicku podrsku...da vas ne davim kako su me skinuli sa... Elem, uspeshno se kacim lap topom na wireless ovog rutera i preko njega koristim internet tako da ne verujem da ruter nije ispravan... Treba li mi neki drajver...bilo kakva ideja...

Freško
29.6.2010, 21:16
To što ti oćeš to jednostavno taj uređaj nije u stanju da izvede. U pitanju je koliko ja zam ADSL Ruter (ispravi me ako grešim) i njegov ugrađeni Wireless jednostavno nije u stanju da se "kači" na druge Wireles uređaje. On jednostavno na Wiresslu ne podržava Klijent modu.

Za to što ti oćeš treba ti ili neki Wirewles AP ili Wireless Ruter sa Client Modom

Branislav Lazic
30.6.2010, 6:58
Jeste u pravu si u pitanju je ADSL ruter!! U svakom slucaju hvala puno na objasnjenju,,pozzzz