PDA

Prikaži potpunu verziju : Program za brojac telefonskih impulsa?


Branislav Gavric
22.6.2006, 19:02
Pozdrav svima...

eeee... zna li neko neki zgodan (mali, besplatan po mogucnosti) program koji bi obavljao posao brojaca telefonskih impulsa?

Pre par dana smo uveli ISDN telefonske linije. Voleo bih biti u mogucnosti da nadzirem protok telefonskih impulsa (citaj- CENU ISDN veze) pomocu nekog brojaca. A fora je u tome sto ISDN koristi dva telefonska broja (u isto vreme). Prikacen je na racunar preko USB-a, DIVA adaptera. Sada, ne znam koji bi program za brojac telefonskih impulsa mogao da odradjuje ovaj, mozda specifican a mozda jednostavan "posao" (da broji "ukupno" impulse telefona preko ISDN-a dok je racunar na Netu preko obe upotrebljene ISDN telefonske linije)?

...Please?

Veliki pozdrav
Brana

Staronsky
23.6.2006, 0:40
Besplatan i stariji program!Ne znam da li radi sa ISDN http://www.sk.co.yu/2002/07/skpd08.html

Opteron
23.6.2006, 12:35
Pokušaj sa programom Brojač Impulsa 3.6 sa adrese

http://www.brojacimpulsa.com/

Ja koristim Brojač Impulsa za dial-up konekciju i radi perfektno i sa puno statistike. Omogućava manuelnu konfiguraciju dužine i cene impulsa zavisno od doba dana, provajdera i sl. Nažalost, program nije besplatan.

holodoc
23.6.2006, 13:16
E stvarno. Postoji li neki dobar program za jednostavno vođenje evidencije vremena provedenog na netu. Imao sam neki stari Timer koji je bio dobar ali sada ne mogu nigde da ga nađem.
Skidao sam i brojač impulsa ali je previše komplikovan za konfigurisanje i nekada se desi da ne prešalta lepo zonu. Brojač koji je skoro opisan u SK-u (ne mogu da se setim imena ali znam da je autor iz Smederevske palanke ili Smedereva) nažalost nije besplatan a i brate previše je komplikovan i šaren.

GoranKostic
24.6.2006, 11:48
E stvarno. Postoji li neki dobar program za jednostavno vođenje evidencije vremena provedenog na netu...

Jeste li probali DU Meter, meri protok, vreme provedeno na internetu, download, upload... doduse davno je bilo kad sam koristio taj program.

http://www.dumeter.com/