Prikaži potpunu verziju : Asus 5770 512mb, slab 3dmark rezultat?
Imam graficku Asus 5770 sa 512mb, plocu - Ga-m56s-s3, procesor - Athlon II X2 250, ostatak konfiguracije je u profilu.......uradio sam 3dmark06 (nesto preko 12000 ) i 3dmark05 (preko 17000). Video sam na netu da bi 5770 serija trebalo da da rezultat preko 15000 u 3dmark06 i preko 22000 u 3dmarku05?
Inace, stavio sam najnoviji "beta bios", za plocu, gde kazu da je poboljsana vga kompatibilnost..i instalirao sam poslednje 10-5 drajvere za graficku. Imam XP-sp3.
Da li je do ploce (biosa), procesora ili do oboje?
Imam graficku Asus 5770 sa 512mb, plocu - Ga-m56s-s3, procesor - Athlon II X2 250, ostatak konfiguracije je u profilu.......uradio sam 3dmark06 (nesto preko 12000 ) i 3dmark05 (preko 17000). Video sam na netu da bi 5770 serija trebalo da da rezultat preko 15000 u 3dmark06 i preko 22000 u 3dmarku05?
Inace, stavio sam najnoviji "beta bios", za plocu, gde kazu da je poboljsana vga kompatibilnost..i instalirao sam poslednje 10-5 drajvere za graficku. Imam XP-sp3.
Da li je do ploce (biosa), procesora ili do oboje? do procesora malo nesto malo od 512mb a glavni razlog je u tome sto sam video takva neverovtna odstupanja u tim sintetickim rezultatima koji nemaju mnogo veze sa mozgom niti uporiste u realnosti da slobodno zaboravi i uzivaj .
Moguce da i oni na netu malo nafuraju te rezultate...Mada nemoj da se brines puno,na tom testu si dobio sliku koliko ti proc gusi grafu,tj sta sledece trebas da promenis/;)
Moguce da i oni na netu malo nafuraju te rezultate...Mada nemoj da se brines puno,na tom testu si dobio sliku koliko ti proc gusi grafu,tj sta sledece trebas da promenis/;)
Moze klokovati cpu dobice bolje rezultate i u igricama sto je mnogo vaznije od testa
Ma kupovina ove graficke mi nije bila planirana...mislio sam da uzmem nesto tipa Ati 4770, 4850, eventualno 5750, ali ispade prosle nedelje akcija za ovaj model (u bgd i nisu) za 100 eura i onda nisam mogao da odolim:). Procesor sam skoro uzeo...pre par meseci...tako da ne verujem da cu ga skoro menjati.
Zanimljivo je kada sam testirao staru graficku, Asus 3650top, sa ovim procesorom imao sam bolje rezultate u 3Dmarku06 od objavljenih Asusovih:)
Znaci, sta je tu je...igrice bar "lete" i to prilicno dobro i sa ovim procesorom:)
Sto se tice kloka procesora...ne znam da li smem to uopste i da pokusavam...previse je stara ploca...nije jedna muka...na Am2 plocu je stavljen Am3 procesor;)
Sto se tice cpu bude bez brige imao sam do nedavno phenom ii x3 720 na isto starijoj ploci .Maticna je gusila cpu samo par procenata u odnosu na novu .:)
I dalje ces imati bolje rezultate sa 5770 nago sto bi imao sa 5750 i ako cpu gusi grafu
Jos nesto da pitam....kakva su iskustva sa oveklokingom procesora novije Am3 generacije, na starijim plocama Am2 (situacija kao kod mene)? Da li je to neko probao?
Jos nesto da pitam....kakva su iskustva sa oveklokingom procesora novije Am3 generacije, na starijim plocama Am2 (situacija kao kod mene)? Da li je to neko probao?
Posto vidim tvoja podrzava procesore do 95w potrosnje i po listi podrske bi mogao i mnogo jaci cpu siguran sam da bi mogao klokovati .Tvoj trosi 65 w
http://www.giga-byte.co.uk/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2607&ver=#anchor_os
Ja sam svoj predjasnji jednojezgarni procesor (athlon 1620le 2,4@3Ghz)klokovao menjanjem onog mnozioca, bez menjanja napona...za ovaj procesor bi mi trebao mini kurs:o
Ja sam svoj predjasnji jednojezgarni procesor (athlon 1620le 2,4@3Ghz)klokovao menjanjem onog mnozioca, bez menjanja napona...za ovaj procesor bi mi trebao mini kurs:o
Imas upustva ovde http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=54621
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.