Prikaži potpunu verziju : Hitno ! placanje preko neta karticom
Pozdrav,
treba mi pomoc, u zurbi sam pa ne znam da li sam odabra pravi pod forum.
Posto se malo razumem u te stvari, interesuje me da li se moze preko neta placati ( u dolarima, evrima, funtama itd.) sa obicnom postanskom karticom - Visa Electron mislim da je ?
Hvala.
water wizard
4.6.2010, 21:54
Može, ali treba da se otključa, a može da se plaća evrima i dolarima, za funte ne znam, ali ako ih imaš na računu možda ti ne odrade konverziju u evre pa u dinare... najbolje da pitaš u banci, taman i da otključaš karticu
Ajd ako mozes molim te da mi objasnis kako se to otkljucava, i kartica valjda ne radi preko banke nego samo u posti ( nije moja pa nzm tacno ali 99% je ovako).
water wizard
4.6.2010, 22:45
ne znam kako se otključava, dao sam im u banci i oni su odključali isto visa elektron
Moj ti je savet a kupovao sam preko neta, je da napravis karticu preko koje samo mozes da kupujes sa neta. I posto je to racun koji se posebno pravi /pricam za vizu virtuon rajfajzen banke/ tamo uplatis koliko hoces da potrosis i miran si. Ja imam Visa Elektron i nisam uspeo da je nateram da radi TJ. jesam, ali sam proveo mesec dana dok mi nisu vratili kintu jer je bila neka greska oko obrade podataka, a Visu virtuon /samo za net/ kada sam dobio proradilo iz prve.
To ti je moje iskustvo.
NjegovaWisost
4.6.2010, 23:20
Откључавање? Мислим да не треба =) Ја сам са ЦГ картицама Виза електрон куповао...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.