PDA

Prikaži potpunu verziju : Normalan CS 1.6 server

Boris B.
1.6.2010, 17:05
Jel mogu upuceniji igraci da mi preporuce neki CS 1.6 server koji ima normalan community i (sto je najbitnije) normalne admine? Samo bez onih varijanti 16 vs 16 ko industrija nekada, tamo nemoz' se igra od stekara i teamflashera.

Vecina admina po nasim serverima su deca koja igraju CS godinu-dve i onda banuju kao citera svakog ko je bolji od njih. Ne pomazu ni screenshot ni demoi, jer kao ti "iskljucis" cit bas kad se pravi screenshot, a na demou si wallhacker ako znas da koristis slusalice i radar. Probao sam na pa servera i uvek ista prica, upoznas se sa ljudima, igras par dana i onda ban jer si admina ubio par puta zaredom. I onda se naravno svi jave "da, da, znao sam ja da je citer, to sve objasnjava...":boodala:. Muka mi od toga.:n-cc2:

Ajde preporucite nesto!:ciao:

Veljko the King
1.6.2010, 17:10
Digni cw serv ili kupi admina na cw serveru i samo mixove i cw-ove sa dobrim igracima.

btw. posto ce ova tema verovatno u kantu postavi ovde:

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=923&page=220

Boris B.
1.6.2010, 17:20
Digni cw serv ili kupi admina na cw serveru i samo mixove i cw-ove sa dobrim igracima.

btw. posto ce ova tema verovatno u kantu postavi ovde:

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=923&page=220

Hvala za odgovor, za cw server ti verovatno treba klan i bar jedan public server za normalno igranje i ugovaranje susreta, a ja nemam ni jedno ni drugo :D. Mozda cu stvarno da dignem svoj server ali treba vremena da cela stvar zazivi.

Btw, sto mislis da bi tema isla u kantu? Koliko vidim nije protiv nijednog pravila foruma, a i verovatno bi pomoglo nekome ko ima slican/isti problem ko ja. Malo je problem pratiti temu koja ima 200+ postova (EDIT: stranica!), ovako mi nekako izgleda "usmerenije" :D

Veljko the King
1.6.2010, 20:26
Klan ti je danas dosta lako naci, posto ih ima milion. Nadji neki koji su skilled ko ti ili bolji (kako bi mogao napredovati). Veruj mi ako imash klan koji je dosta aktivan neces zalaziti na public servere. Probaj da najdesh nekog ko stalno igra mixeve i dodaj ga na msn-u ili xfire, sta god ima, pa da te zove kada se igra.

edit: Moderatori uglavno brisu nove teme o cs-u posto vec postoji jedna sticky tema koja je i dovolja.

Flexyy
1.6.2010, 22:29
Ja ti prporucujem flena.org servere ja tamo igram...

BoRA_357
17.7.2010, 17:02
Novo otvoren server,HighSchool cs 1.6 server IP:217.26.212.28:27032
Head admini su Virus i Kira
jako dobar server sa malim pingom

[]D.[].[]v[].[]D.
17.7.2010, 17:46
Jel mogu upuceniji igraci da mi preporuce neki CS 1.6 server koji ima normalan community i (sto je najbitnije) normalne admine? Samo bez onih varijanti 16 vs 16 ko industrija nekada, tamo nemoz' se igra od stekara i teamflashera.

Vecina admina po nasim serverima su deca koja igraju CS godinu-dve i onda banuju kao citera svakog ko je bolji od njih. Ne pomazu ni screenshot ni demoi, jer kao ti "iskljucis" cit bas kad se pravi screenshot, a na demou si wallhacker ako znas da koristis slusalice i radar. Probao sam na pa servera i uvek ista prica, upoznas se sa ljudima, igras par dana i onda ban jer si admina ubio par puta zaredom. I onda se naravno svi jave "da, da, znao sam ja da je citer, to sve objasnjava...":boodala:. Muka mi od toga.:n-cc2:

Ajde preporucite nesto!:ciao:

Resenje za tvoj problem je jednostavno ... Kupi Steam i igraj preko njega ili ga nabavi na onaj nacin :D to ti vec ne mogu reci .....

BTW. Tema moze da ide u oTpatci :kreza: