TearDrop
23.5.2010, 17:39
Evo ovako...Posto u ovoj nasoj divnoj zemlji niko normalan mi nije mogao pomoci morao sam makar na ovaj nacin nekog zamoliti za pomoc...Moj problem je sledeci....Imam adsl ptt-ov i do sad mi nije trebao wirless...Medjutim posto mi je ustrebao kupih ruter(barem su mi to rekli da mi treba).Ono sto je meni bilo potrebno je da mi glavna mreza kucnog racunara i dalje ostane adsl a da bezicni ruter samo maznjava internet od adsl-a...Receno mi je da glavni modem(adsl)preko wan porta povezem na bezicni a bezicni preko jednog od 4 porta povezem za kucni racunar...To je sve i uradjeno ..Ps nemam mreznu vec samo najobicniju lan kartu koja se dobija uz komp...receno je da je to dovoljno...I poverovah...Kad sam pokusao da namestim mrezu adsl modem se vise ne vidi u mrezi vec samo wirless a mreze nema nigde....Podesavanje na cdu vec na prvoj stavci samo ispise cannot find network adapter i dalje odatle ne mogu....Sve sam probao i stvarno vise ne znam sta da radim ....Oni u ptt nemaju pojma sta je problem a u radnji modem sam odneo i potpuno normalno radi...Ako neko ima resenje pomagajte....Unapred hvala...(izvinjavam se na trajanju poruke al krace nisam mogao) :)