PDA

Prikaži potpunu verziju : Voz za tehnolosku Evropu

todos
17.6.2006, 17:24
Sta mislite dali cemo da uhvatimo tehnoloski voz za Evropu.Imamo li potencijala.I dali smo strucni da proizvedemo nesto cime bi nam drugi zavideli.Sta sa firmama kao(EI,LOLA-corporation...).

Miloš
17.6.2006, 22:17
Јесмо стручни, има доста људи са потенцијалом, али нажалост ти људи иду у иностранство. Кад наши људи не би ишли ван земље да живе, него би своје таленте искористили у нашој земљи, били бисмо у "врху" Европе што се тиче технологије.

Surovi
17.6.2006, 22:31
nije struka uopšte u pitanju, naše su glave u pitanju, naš je problem što svako hoće da bude glavni i teško podnosi tuđa naređenja, naročito ako je stručan u nečemu i perfektno poznaje neku materiju... opet sve se to menja kad se ode preko grane... samotreba da progutamo knedlu, primomo udarac i priynamo da smo pukli. krenemo od nule i bez ponosa koje postoji još samo u našim glavama krenemo napred, tiho, ponizno i polako jačamo i oslobađamo se... nema kraćeg puta, svi su kroz to prošli, jedino bi mi malo da preskočimo par stepenica....

korisnik
17.6.2006, 23:10
Nema leba u evropi. Treba lepo da se kod kuce srede stvari a ebes europu. Prvo treba da se unisti korupcija. Znaci jedno 20tak godina.

Shang Tsung
18.6.2006, 0:35
Ja mislim da bi trebalo da se desi opet jedan sveopsti rat(u evropi, svetu.. gdegod), a u kome cemo mi izdejstvovati neutralnost... jedino bi tako mogli da uhvatimo prikljucak.. drugacije veoma tesko. Tuzna istina.

korisnik
18.6.2006, 0:41
Nesto ce pre ili kasnije da pukne, jer i u Europi je narod maltene gladan. Svi su zaduzeni na kartice.

Surovi
18.6.2006, 11:56
xe xe ili da kad bude taj neki kao rat svi krenemo i svi junački izginemo, ili nas asimiluje neki moćan diktatorski narod pa da nam je superrrrr:n_klanja:

todos
18.6.2006, 21:45
Kakve veze ima Evropa sa nama.Ili ne daj boze neki rat koji opet nije tema.Ja sam mislio o nama koji bi trebalo da krenemo u razvoj makar to bilo i sa nekom drugom drzavom van Evrope.Hteo sam da kazem da smo zaglibili u balkanskom blatu,i zanimame sa cime i skim bi se izvukli iz toga.

Neuro
19.6.2006, 12:24
Nema leba u evropi. Treba lepo da se kod kuce srede stvari a ebes europu. Prvo treba da se unisti korupcija.
:tapsh:
Tek kada sredimo sopstveno dvorište, moći ćemo da razgovaramo o tehnološkom napretku, hvatanju priključka sa Evropom, boljem životu itd, itd... Npr. zbog nepostojanja/nepridržavanja postojećih garancija strani kapital još uvek "na mala vrata" ulazi u Srbiju, što je velika prepreka i kočnica u pogledu razvitka. Mnoge državne/društvene firme su umesto stranim ulagačima otišle u ruke kako domaćim, tako i mafijašima "iz okoline" koji su nastavili da ih eksploatišu uz minimalna ulaganja...
Nesto ce pre ili kasnije da pukne, jer i u Europi je narod maltene gladan. Svi su zaduzeni na kartice.
:confused:
Lepo si počeo, šta ti bi da lupiš ovako nešto. Naravno da su svi "zaduženi" na kartice - to tamo daleko preko grane i funkcioniše tako. U SAD keš čini samo 5% ukupnog novca koji je u opticaju, jer država stimuliše platne kartice zbog beneficija koje takav platni promet sa sobom nosi kako za državu kao sistem, tako i za građane koji su deo tog sistema.
Kakve veze ima Evropa sa nama.
Slažem se. Onog trenutka kada mi postanemo deo Evrop(ske unij)e, osnivači će da pobegnu glavom bez obzira... :kreza:

Carl Jonson CJ
19.6.2006, 17:31
Ћиху,ћиху,ћиху-ху,иде воз за Србију...

Grimm_SBL
20.6.2006, 8:26
Mozete vi da pricate sta god hocete, ali meni se svidja ovde, na Balkanu, daleko i od Evrope i svega. Uzivancija. Ako vama nesto smeta umesto da kukate i da se zalite, nesto uradite da se stvari promene na bolje.

Ziveo Balkan, ebes Evropu!

Neuro
20.6.2006, 9:36
Mozete vi da pricate sta god hocete, ali meni se svidja ovde, na Balkanu, daleko i od Evrope i svega. Uzivancija. Ako vama nesto smeta umesto da kukate i da se zalite, nesto uradite da se stvari promene na bolje.

Ziveo Balkan, ebes Evropu!
Otkud ti ideja da samo kukamo i žalimo se. Ne znam za ostale, ali ja već duže vreme itekako radim na tome. :boxing: