Prikaži potpunu verziju : Elektrijada 2010: Ko od forumaša dolazi?
Sass Drake
17.5.2010, 14:25
Pitanje vam je u naslovu, pa odgovorite da znam hoće li biti novog „zlokupa”.
jozvan_Kg
17.5.2010, 18:49
Hm, vala, leto ide, mogao bi neki zlokup da se organizuje.
Ne kapiraš, on poziva sve koji idu na Elektrijadu (iliti zvanično Susrete studenata elektrotehnike), a istovremeno su i forumaši, da se nađu na Elektrijadi (ako se ne varam, u Čanju, na Crnogorskom primorju, 19-24. maja).
Srlandand
17.5.2010, 23:28
Mislim da cu propustiti xD
Verujem da će ljudi na elektrijadi, ipak, imati pametnijeg posla. :D
Verujem da ce biti starije generacije, ja licno cu morati da propustim zbog 300 ispita za junski rok :)
--ComputerBoy--
21.5.2010, 14:46
Tesko... Necu moci.
Nisam otis'o... ne dam ja te pare :D
Sass Drake
25.5.2010, 10:06
Otišao sam da se takmičim iz fizike i nisam ostvario zavidan rezultat, ali sam makar vidio ono MSI-ovo „applelike with touchscreen” čudo. 7 se diže za tridestetak sekundi, a ispravljač je potpisan od strane Delta Electronics i daje struju od 6,32A na 19V. Što se tiče ekrana, ne radi to još kako treba. Za pobjednike iz C++ i objektnog C kompajliranja MSI je obezbjedio H55 i P55 bazirane matične ploče kao i GTS250 karte i čini mi se nekoliko laptopova.
Što se tiče sljedeće godine, ako uspijem napraviti kratkodometnu elektromagnetnu bombu, otiću opet da se takmičim.
Jesi ti navat'o nešto tamo? Kakva tvoja crna fizika... :awesome:
Sass Drake
28.5.2010, 17:54
Jesi ti navat'o nešto tamo? Kakva tvoja crna fizika... :awesome:
Naravno. Navat'o sam prehladu prvi dan čim sam izašao iz vode. :kreza:
Pa šta si radio na elektrijadi ondaK?
Cijena je preko 100 evra, kako su mi kazali?
Pravnijada u Ohridu je 45 evra za studente Pravnog fakulteta u Podgorici, tako da je plaćanje trocifrene sume za nekog studenta ETF-a PG besmisleno. Pametnije je svako jutro se dići, otići busom do Čanja i vratiti se uveče :)
Cijena je preko 100 evra, kako su mi kazali?
Pravnijada u Ohridu je 45 evra za studente Pravnog fakulteta u Podgorici, tako da je plaćanje trocifrene sume za nekog studenta ETF-a PG besmisleno. Pametnije je svako jutro se dići, otići busom do Čanja i vratiti se uveče :)
Da, puna cena... pola mesta, je pola cene. :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.