PDA

Prikaži potpunu verziju : Koliko vremena provodite na forumu?

DylaN
15.5.2010, 22:23
Ja najmanje pola sata nekad i sat :)

Kisr
15.5.2010, 23:19
Previse...

Equilibrium
15.5.2010, 23:42
Ne mnogo, udjem dosta puta na dan, sve se nadajuci da ce biti nesto zanimljivo, ali se samo bezveze razocaram.

Mozda ukupno pola sata, kad ima smesnih videa i klipova.

Moram priznati da je odliv kvalitetnog clanstva vidljiv, ali mozda je veci problem odliv clanstva uopste.

Srlandand
15.5.2010, 23:45
Deset minuta za poslednja dva meseca, i opet jedva sta novo i zanimljivo ima da se vidi. Jbg, svaki ozbiljniji forum mora i kroz tu fazu da prodje, mada je ovaj vec dugo na tome.

Trubac
15.5.2010, 23:46
Jako malo. Imam rss feed, na kome vidim sta je novo od tema. Ako me zainteresuje naslov teme procitam i bookmarkujem. Posle 2 dana pogledam sta je sve napisano i to je to... Prodju nedelje da se ne konektujem, ako na rss feedu ne nadjem nista sto bi me zanimalo. Iskreno ni ne citam sve.
Proveo sam dosta vremena kada sam se tek uclanio analizirajuci ciji je ukus slican mom pa citam komentare tih ljudi, a ostale preskacem...

LoneWolf
15.5.2010, 23:53
Koliko god mogu od posla,s posla,...
Ne gledam na forum kao na mjesto gdje se MORA provesti sekund,sat,dan,godina ili šta god,nego ovdje vidim grupu stručnih,kreativnih i pozitivnih ljudi,a one glupe,primitivne,iskompleksirane i nezrele zaobilazim,ignorišem ili od***avam u startu.

U slučajevima kad mi je hitno da nešto popravim,kupim ili uporedim,zna mi se desiti da provedem oko pola sata do sat na jednoj temi,ako mi je vrlo bitna ili ako znam dosta o navedenoj oblasti,jer uvijek volim pomoći bilo kome,kad god mogu i kako god znam.

DonCorleone91
16.5.2010, 0:09
Ne mnogo, udjem dosta puta na dan, sve se nadajuci da ce biti nesto zanimljivo, ali se samo bezveze razocaram.

Mozda ukupno pola sata, kad ima smesnih videa i klipova.

Moram priznati da je odliv kvalitetnog clanstva vidljiv, ali mozda je veci problem odliv clanstva uopste.

Potpuno se slazem... sve manje i manje vremena provodim na forumu!

caine
16.5.2010, 1:14
Oko sat vremena dnevno (često dosta manje), svratim jednom poslepodne i jednom uveče.

Btw, mislim da ste vi što ne nalazite ništa zanimljivo promašili forum. :) Ovaj je o kompjuterima, normalno je da nema mnogo razgovora o bilo čemu drugom. Za takve stvari služe Burek, Krstarica itd. Što se igara tiče, nema boljeg mesta na srpskom.

ANGELDEAD
16.5.2010, 1:19
Zavisi od raspolozenja. Nisam neki ljubitelj foruma.

Beagle
16.5.2010, 1:21
Sad ispade da niko ne dolazi na forum, a jos malo pa milion postova :p

doctor
16.5.2010, 1:26
Prilično mnogo vremena... Kad sam za računarom, a često sam za računarom, otvoren mi je uvek Chrome i uvek nekoliko tabova. Među njima je i SK. I tako često navratim, refreshujem stranicu i pogledam omiljene podforume a kad imam vremena listam i ostale teme... :)
U suštini, previše vremena provodim ovde :)

Porsche
16.5.2010, 3:13
Evo već nekoliko čestih posetilaca pa tako da sam i ja u tom kolektivu. Veoma sam često tu od kako imam ADSL i drago mi je zbog toga jer ima ovde OK ljudi koji žele da pomognu. I mogu još da kažem da ovde provodim najveći deo vremena dok sam za kompom. Pozdrav za sve ljubitelje ovog foruma i one koji žele da pomognu i učestvuju na pravi način na mom omiljenom forumu.:ciao:

RUSuper
16.5.2010, 4:21
Cesto udjem na forum,ali nema tu vec da sta da se prica,posto uglavnom posecujem test play sekciju i nemam bas sta da pisem,jer se tamo uvek vrti ista prica na razlicite nacine.Primer Crysis 2(cela tema je da li ce grafa na PCu biti bolja od grafe na konzolama),tako da brzo i izadjem jer jednostavno nema sta da se radi......poprilicno vremena provedem na forumu,ali nista za to vreme ne uradim :opanachke

Nutsbre@ker
16.5.2010, 11:55
Pa sad otprilike sat vremena. Dođem pogledam šta ima, ako znam neki odgovor naravno odgovorim, postavim pitanje za neki problem (hvala bogu to nisam radio više od 6 meseci) i odem, ponekad čak zaboravim i da se isključim sa foruma pa ostanem prijavljen i duže:D.

Stef
16.5.2010, 12:36
mogli ste glasanje da stavite....ja od 30 do 60 min. :a_whistli

DylaN
16.5.2010, 15:02
mogli ste glasanje da stavite....ja od 30 do 60 min. :a_whistli

Ma kakvo glasanje trebalo bi biti onda 'iljadu opcija ;)

Stef
16.5.2010, 15:53
sto???? evo primer: OD 0 do 30 min. od 30 do 60min. od 60 do 120min. vise od 120 min. ;)

Bokile
16.5.2010, 16:15
Nekoliko puta u toku dana na kratko,zbog brbljaonice i ako ima neki kvar odgovorim u temi...

I tako...

Auror
16.5.2010, 18:49
ja slicno kao Rusuper, citam dosta ali malo sta pisem. uvjek po 3-4 puta dnevno se konektujem, tako da minimum sat vremena svaki dan.