Prikaži potpunu verziju : podesavanje Belkin wifi rutera na Jotel
Imam problem sa podesavanjem Belkin rutera na Jotel (kablovski operater u Nisu). Kad sam prikljucio D-link bez problema je proradio dok kad prikljucim Belkin on neuspeva da dobije internet access.
Kazu da treba neka specijalna podesavanja za to ?
ima li neko neku predstavu sta treba
Ta podesavanja mozes da dobijes samo i iskljucivo od provajdera..
Zovi ih i oni ce ti detaljno objasniti sta i kako...
Jotel može da zove koliko god hoćeš neće pomoći. Iz razloga što ti ruteri jednostavno nemogu da se nateraju da rade kod jotela. jer je njima mreža odrađena necć da se izražavam... Toliko je loše da ako imaš instaliran SP3 DHCP neće da ti dodeli DNS-ove nego mora ručno da se unesu.. Tuga od provajdera
Što se tiče belkina kupio si ga verovatno kod WinWin-a , ako si ga kupio u šopu u Maksima Gorkog, čudi me da ti nisu rekli jer su tamo svi momci koji tamo rade upoznati kada je belkin+jotel kobinacija upoznata i ne prodaju u tom slučaju. Odi tamo i neka ti zamene za neki TP-Link ili neki drugi.... Ako ne završiš (ako ti prave problem oko zamene, mislim da neć) Javi mi se na PM pa ćemo da završimo....
prvo sam zvao Jotel i oni su rekli da nema nista da se podesava samo ga prikljucis i nema frke ali avaj....
provalio sam da je nesto do njihove mreze i vec zvao u Win win (znam i ja neke ljude tamo) i odma su mi rekli da je to za*****o da se namesti i da dodjem da mi zamene za neki druge vrste.
ja sam mislio da je mozda ruter pokvaren (ali kad sam video da on lepo odradjuje DHCP i deli racunarima adrese kako i treba upalio mi se kliker ;))))
hvala u svakom slucaju :aplauz:
JOTEL 4ever....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.