PDA

Prikaži potpunu verziju : Pirates of the Carribbean: Armada of the Damned

GojaS
12.5.2010, 10:30
Evo lepih vesti za ljubitelje RPG-a i Pirata sa Kariba. Stize nam igra iz Disney-a kako kazu krajem tekuce godine. Naime prica se odvija pre nama poznatog Jack Sparrowa i njegovih pustolovina. U ulozi ste Kapetana Sterling-a, mladog pirata koji na putu za slavu i zlato nailazi na zloglasnog Spanskog Admirala Maldonada koji ga pobedjuje u bici na moru. Odjednom vi se nalazite na ostrvu sa "novim" mocima. I tada krecete da trazite Davy Jones' locker.
Kao i u Fable-u imacete izbor izmedju dobra i zla. Zelite da se osecate kao Jack, da imate sve i jednu zenu i slavu budite dobri. NE? Zelite da budete ozloglaseni pirat koga se svi boje, pa budite zli, lako jeli!?
Ovako na prvi pogled izgleda interesantno, grafika je simpaticna i dosta podseca na Fable igru. A da ne smaram dalje evo ga i clanak, pa ko hoce neka procita.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/piratesofthecaribbeanarmadaofthedamned/news.html?sid=6261836&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;1&mode=previews

DeCoy
12.5.2010, 10:42
Neću da mračim, ali ovo neće imati ni R od pravog RPG-a, pošto iz teksta saznajemo da se pod pojmom role play igre sada smatra igra u kojoj imate mogućnost više izbora, a okolina reaguje u skladu sa vašim izborom. A i podatak da igru rade likovi koji su napravili Turoka ide u prilog činjenici da će ovo biti još jedna u moru akcionih limunadica. Dobićemo još jednu glupost tipa RotA, samo ćemo se iz antičke Grčke preseliti u karipski arhipelag :facepalm

Moram dati predlog da se u okviru RPG podforuma otvore dve sobe: old school i new shit :D

draske73
12.5.2010, 11:14
Na linku odozdo lepo su napisali Action Role-Playing, nisu rekli da je RPG.
Čovek je izgleda napravio lapsus linguae ili previd....znači krljačina a ne ozbiljna igra.

GojaS
12.5.2010, 18:15
Na linku odozdo lepo su napisali Action Role-Playing, nisu rekli da je RPG.
Čovek je izgleda napravio lapsus linguae ili previd....znači krljačina a ne ozbiljna igra.

Procitaj text sa gamespot-a, ipak nece biti obican h&s. Ja se nadam da nece. :)
Neka bude barem priblizna igri Age of Pirates, ili Pirates of the Carribbean (mislim na rip off ove prve, ne ona glupost) i ja cu biti zadovoljan. Ne znam, nekako imam nadu da ce biti dobro. No videcemo. I Batman je uspeo :) No nije isto...

draske73
12.5.2010, 21:12
Voleo bih da si u pravu, bar bi imalo šta da se igra a da je novo i dobro, ali sumnjam debelo ;)