Prikaži potpunu verziju : Vaši omiljeni crtani filmovi...
Da tako je-recite svoje omiljene i od kratkih i od dugometraznih kao i crtanih serija.....
Od kratkih pre svih Bugs Bunny(sa glasom Nikole Simica naravno) i Tom&Jerry....
A od novijih koji se vrte na Cartoon Network-u-Dexter's Lab,Two Stupid Dogs(sjajno!),Jonny Bravo i Samurai Jack....
Od dugometraznih pre svega Ice Age koji me je odusevio od novijih kao i fenomenalni Corto Malteze...
Od serijala pre svega Conan(koji se jedno vreme vrteo i na RTS-u),zatim legendarni Masters of The Universe koje sam gledao kao klinac i Batman na Cartoon Network-u
Volim i anime-a omijeni su mi Ghost In The Shell,Akira i Vampire Hunter D....
E pa izvolte....
P.S. Mislio sam i da stavim glasanje,ali crtaca ima toliko,da ne bi ni priblizno bili obuhvaceni-sami kazite koji su vasi favoriti;)
-Симпсонови
-Душко Дугоушко & слични цртаћи
-Том и Џери
-Кременко
-Мумијеви
Ове цртане филмове сам гледао као мали и сад су ми мало досадили, али ће ми Симпсонови, Том и Џери и Душко Дугоушко увек бити занимљиви.:)
Wolverine
15.6.2006, 15:10
X-Men,Dex's Lab;KND;What's Whit Andy,Spider-Covek;....
1. South Park
2. Simpsonovi
3. Futurama
a kao klinac najvise sam voleo da gledam Jetsonove, Kremenkove i Toma i Jerry-a i ostale crtace, pogotovu Disney.
X-Men,Dex's Lab;KND;What's Whit Andy,Spider-Covek;....
knd-reci da se zezas!!!
inace meni su omiljeni family guy , futurama, south park, wolf's rain, school rumble i svi dizni dugometrazni...
Ranije:Linea(ovoga se mladji narastaji ne secaju),popaj,snorkijevci,strumfovi,transformersi, nindza kornjace...
Sada:Samurai Jack,Simpsons,South park,Ren i Stimpi,Dexters lab'....
Sta cu kad sam i dalje dete u dusi...:D
M.Silenus
15.6.2006, 17:09
Ovaj... Robotech ( još samo da krenem negoga da jurim za remasterizovanu verziju ), zatim bio je tu neki crtać na temu Star Wars-a ( glavni junaci su bili c3p0 i r2d2 ) ... od novijih, pa The Grim Adventures of Billy and Mandy je zanimljiv ( makar prva sezona , i guess ), naravno , fenomenalni Corto Malteze.
Anime : Ghost in the Shell , ( hej pa tu je i Robotech ), erm, jedan dugometražni kome ne znam ime ( u pitanju je klasična bajka ) , Gall Force ( iz nekog razloga mi se dopada, ne znam zašto... )
Animirani ( kompjuterski ) : The Incredibles, Ice Age...
možda još ponešto, ali ne mogu sada da se setim
Grimm_SBL
15.6.2006, 17:46
Ranije:Linea(ovoga se mladji narastaji ne secaju),popaj,snorkijevci,strumfovi,transformersi, nindza kornjace...
Sada:Samurai Jack,Simpsons,South park,Ren i Stimpi,Dexters lab'....
Sta cu kad sam i dalje dete u dusi...:D Moja ista samo bez Snorkijevaca i Samurai Jacka, a sa Simpsonovima i Scoobiem
Ice Age je takodje strava crtani!
Shlaymara
15.6.2006, 18:20
...zatim bio je tu neki crtać na temu Star Wars-a ( glavni junaci su bili c3p0 i r2d2 ) ... .
Droidi...he,he cak sam i slicice skupljao.
aerochivija
15.6.2006, 23:16
Bio je i crtać "Evoksi". A tek "Mece dobrići"!
My favourites: Duško Dugouško i ostala Warner Bros ekipa, ali samo sa legendarnim glasovima Nikole Simića, "Đuze" Stojiljkovića, Miće Tatića, Ljubiše Bačića, Tom & Jerry, Linea, Gusztav...
Dugometražni: Disney - skoro svi, Ice Age, Monsters Inc, Sindbad - Legend of the Seven Seas, Joseph - King of Dreams, King of Egypt, Small Soldiers...
A da li se neko seća serijal Sport Bili, Tarzan... Rane osamdesete prošlog veka.
Sve su to dobri crtani filmovi koje ste pomenuli, ili niste (ko je rekao Transformersi? :) ), ali zaboravili ste najbolji crtani ikada....
Barum Barum... :)
Za neupucene:
Tanusna bela linija koja predstavlja coveka baksuznog karaktera, izanimirana do ludila, ide od situacije do situacije, zasmejavajuci publiku svojom fenomenalnom gestikulacijom.
Inace, ceo crtani je radio samo jedan covek.
aerochivija
16.6.2006, 0:03
Sve su to dobri crtani filmovi koje ste pomenuli, ili niste (ko je rekao Transformersi? :) ), ali zaboravili ste najbolji crtani ikada....
Za neupucene:
Tanusna bela linija koja predstavlja coveka baksuznog karaktera, izanimirana do ludila, ide od situacije do situacije, zasmejavajuci publiku svojom fenomenalnom gestikulacijom.
Grešiš, ovaj, silno grešiš... Pomenuta je (La) Linea u par postova.
Sta mi bi,pa da zaboravim da spomenem legendarnog Pink Pantera i Bananamena:)
Serijali:
---------------------------------------------------
Trigun
Cowboy Bebup
Full Metal Panic
Blue Gender
Yu Yu Hakusho
Full Metal Panic - Fumuffu
Slayers - prvi serial
Megas
Hellsing
Bugs Bunny i ostali varnerovi crtaci (pogotovo oni sa kojotom i pticom trkacicom)
South Park
Simpsonovi
Tom And Jerry
Dugometrazni:
Ice Age
Vampire Hunter D
Appleseed
Escaflowne
...Neznam nemogu vise da se setim...ali uglavnom "konzmiram" anime :)
TRIGUN - od anima stvarno vrh vrhova
Family guy - ljudi su prevazišli sebe(simpsonovi i futurama su male bebe)
cartoon network - 2stupid dogs(mada favourite caracter cousin boneless)
dugometražni - robin hood i joungle book(1) diznijev
mrzi me sad... ma sve ih volim više od bilo kog filma igranog BRE
Od kratkih tu je naravno Sunđer Bob naučnik, a od ovih drugih - Snežana i 7 patiljčica. Jel gledao neko?
AA dobri stari Bugs Bunny(dobar je i nikola simic ali vise volim onoga amera sto daje glas).Nindza kornjace neizostavno.Sve do svoje pete godine sam bio utripovan da sam Mikelandjelo(ko je rekao drugacije skocio bih da ga bijem:nov_explo ).Zmajevo ****(pardon Dragon Ball-Goku):kreza:
optimus_prime
24.6.2006, 12:17
TRANSFORMERS - mislim da se to vidi iz User Name a
Robotech
Ninja Turtles - ali oni stari - ovi novi stu se se emitovali pre nekog vremena na Pink zu zivo NJesra!
Loony Toons (nepravazidjeni su)
Tom & Jarry
Legendarni : Pink Panter
Cartoon network: Dx lab, Scooby Doo (sampion da napravi glupost), Captain Planet (seca li se neko ovog lika) , Fred Kremenko, Alladin...
P.s. 95% ovoga imam digitalno remasterizovano na kompu i gledam i dan danas, mnogo su bolji od novokomponovanih igranih filmova!
Talicni Tom, meni najbolji i najlegendarniji crtani film.
nesonjacc
26.6.2006, 10:10
Jeste ali samo nasa sinhronizacija talichnog toma
Joooj sta ih dao da do toga dodjem
Do sedla je...Do ramena...Glu glu..
ili
Buvaroooo........
Ja sam usamljeni kaoboj daleko od doma svog
--Ma skoro sva rechenica koju su nasi Dubberi toga vremena izgvorili su nevervatnooo dobriii
AA dobri stari Bugs Bunny(dobar je i nikola simic ali vise volim onoga amera sto daje glas).Nindza kornjace neizostavno.Sve do svoje pete godine sam bio utripovan da sam Mikelandjelo(ko je rekao drugacije skocio bih da ga bijem:nov_explo ).Zmajevo ****(pardon Dragon Ball-Goku):kreza:
mel blanc mislim da se amer zove.
nindza kornjace na srpskom, kao i zmajeva kugla koja je njesra i na eng i na jap...
jel se seca neko slončeta ćire?:):):):):):)
mad_skillz
15.7.2006, 3:15
samurai jack
samurai jack
To je ono sa CN-a.
Moj omiljeni je Transformers.Jos imam snimljen film na kasetu al jbg nemam video da ga pustim.
Volim sve crtace ali moj favorit je ubedljivo The Goofy,dugometrazni crtac....
Pogledajte ga nece te zaliti, crtac je lud do bola, ja sam plakao od smeha kada sam ga gledao.....
Od serijala volim da gledam Disney-eve serijale,daje sa na satelitu,serial aladina,pa dozivljaja silje i max-a.....
marko3581
15.7.2006, 23:56
Dekster apsolutni favorit.Pa Ed,Edd and Edy,Scoobey Do i Zekan Baki.
1. South Park RULES
2. Robotech
3. TransFormers
4. "Kornjace" ;)
5. Dexter's Laboratory
6. The Grim adventures of Billy & Mandy
.
.
.
i jos ko zna sta sve
LordofBlood
17.7.2006, 20:11
sp smatram genijalnim .... licno imam preko 100 epizoda ....
simpsons ..... skupljam ..... ima onako .....
futorama (oni koji nisu gledali obavezno da pogledaju) ..... imao sam pun dvd ali sam nekom dao tako da sam poceo da skidam svih pet serijala ..... pa dok ne skinem :D
obozavam takodje dugometrazne anime (manga) ...... iskreno neznam razliku izmedju anime i manga ali aj sad ..... omiljeni dugometrazni .... hmmm
ice age ..... monsters inc ..... simbad i ima jos dosta kojih ne mogu da se setim .... od anime .... appleseed ..... ff 7 i 12 (samos am ta dva dela gledao) ninja scroll ...... ma ima ih mnogo
inace dosta volim:love: :love: :love: da gledam crtace smatram ih dosta poucnijim od obicnih filmova ..... bilo kako bilo nastavicu da ih gledam ....
Ja imam SP sve epizode, 1. do 7. serijala imam sve DVDrip, 8. i 9. imam TV rip u RM formatu (jos nisu izasli na DVD) i 7 komada od 10. serijala tj. prolecni deo, na jesen se 10. serijal nastavlja sa jos 6, 7 ili 8 epizoda :alealeee:
High Voltage
28.7.2006, 14:30
TRANSFORMERS
The Simpsons
Nindža Kornjače :n_klanja:
Da ne ponavljam one sa RTS-a...Plus Cow And Chicken;Dexter's Laboratory;I Am Weasle;Simpsonovi;Futurama;Spuzva Bob ;) ;Ren i Stimpi.
well ... dok sam bio mladji lozio sam se na strumfove, snorkijevce ali su mi favorit bili TRANSFORMERSI ali ih nisam puno odgledao jer su mi moji branili zato sto je SF i glupo (a snorkijevci su pravi :eek: ). Diznijevi su mi super ali ni Worner brot. ne zaostaje, pogotovo u filmovima u kojima angazuju Edi Marfija da pozajmi glas, kao SHREK a posebno drugi deo. Ovi novi su glupi, kao sto je JUGIJO ili ono sr..e od gokua i slicni, pola sata nesto mrndzaju na kineskom, nasi prevedu to sa pola reda i tako prodje sat filma. SHIT. Nije ni cudo sto su deca glupa, kakvi su im crtaci dobro su citavi.
BTW, ne vezano za temu (mozda) moja sestra i dalje obozava crtace ali zato mrzi SF, uticaj roditelja i crtaca je veliki.
-simpsonovi
-nindze kornjace
-tom i dzeri
-goku
..................................................
The Simpsons
Futurama
South Park
Family Guy
- Simsonovi
- Tom i Džeri
- Duško Dugouško
:D
Mannibalseat
3.8.2006, 16:32
Simmsons,Dexter laboratory,Transformers.....Legendarni : Pink Panter slazem se sa tobom Optimus Prime,,kako sa zvao drugi vodja iz Deseptikona???
Mannibalseat
3.8.2006, 16:37
Jeste ali samo nasa sinhronizacija talichnog toma
Joooj sta ih dao da do toga dodjem
Do sedla je...Do ramena...Glu glu..
ili
Buvaroooo........
Ja sam usamljeni kaoboj daleko od doma svog
--Ma skoro sva rechenica koju su nasi Dubberi toga vremena izgvorili su nevervatnooo dobriii
Talicni Tom :confused: a :to_care:
Roronoa Zoro
20.8.2006, 2:20
Simmsons,Dexter laboratory,Transformers.....Legendarni : Pink Panter slazem se sa tobom Optimus Prime,,kako sa zvao drugi vodja iz Deseptikona???
Zvao se Megatron koji je po meni najjači lik u seriji.
kao mlađi ali bogami i sada samo malo ređe konzumirao sam kratke crtaće (Tom & Jerry, Vorner kompaniju)
od serija Nindža Kornjače (možete misliti snimao sam ih čak na audio kasete koje sam posle puštao i konstruisao slike u glavi)
Sablja, Transformersi, Konan (sa srp. subom), ali sada uglavnom gledam anime serije i filmove i tu mi je prvi favorit Great Teacher Onizuka pa onda Full metal panic, Hellsing, Slayers, Berserk, Evangelion, Granzort, Golden Boy, Love Hina...
tom i dzeri
elmer i dusko dugousko (I'M GONNA GET THAT WABBIT...)
patak daca
ptica trkacica i sl.
ice age
mulan (edi marfi je bio odlican)
gotiva je i spirit.
:Freddy:
Baš sada sam se setio jednog odličnog crtaća koji sam redovno pratio na "Sky One" dok ga nisu skremblovali a onda je prava za emitovanje otkupio Cartoon Network. U pitanju je serija (crtani) "The Centurians" bazirana na DC stripovima. Šteta što kod na nisu emitovane.
Link: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Centurions_%28TV_series%29
"Man and machine, power extreme!!!"
bone_collector
25.8.2006, 6:32
Obozavao sam Transformerse i Robotech, a sada gledam Simpsonove.
Naravno, tu su i Tom i Jerry :)
bone_collector
25.8.2006, 6:36
U pitanju je serija (crtani) "The Centurians" bazirana na DC stripovima. Šteta što kod nas nisu emitovane.
Gledao sam taj crtani, pustali su ga davno na Cartoon Network-u.
Stvarno je steta sto ga nisu kod nas emitovali, crtani je odlican :n_klanja:
- Duško Dugouško
:D
Nije Duško Dugouško, nego Zekoslav Mrkva :dedica: :rofl: :rofl: :rofl:
Me like Croatian :kreza:
-The Simpsons
-Duško Dugouško
-Sunđer Bob (Hrvatski: Spužvasti Bob Kockastih Hlača :rofl: :rofl: )
-Futurama
Hoće li bilo koja TV stanica u Srbiji ukapirati da treba da emituje Futuramu?! :n-cc2:
Wile E. Coyote
31.8.2006, 12:02
Sta mislite??? :rofl:
A jos i:
The Simpsons
South park
Ren & Stimpy
Sponge Bob Squarepants
Pink Panther
...
101st Airborne
31.8.2006, 12:22
Od starijih : Hi-Man, Transformers, Voltron, Robotech, stare Nindza kornjace (ne ovo novo s*anje)
Naravno i prakticno cela Looney Tunes produkcija (sa Sofronijem kao najludjim likom:))
Danas - Simpsonovi, ponekad Sundjer Bob, i dugometrazni poput Ice Age
phoenix[illusion]
31.8.2006, 14:02
Vuk Vucko i Vitez koja:rofl:
Jel' se neko seca toga, posto su pustali svako jutro istu epizodu:rofl: :rofl:
Dexter (jos od kad sam ken*ao u gace)
Megas xlr:to_care: :nov_guita::alealeee:
Billy&Mandy.........
E da, i Leteci Medvedici:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
']Vuk Vucko i Vitez koja:rofl:
Da :rofl:
']Vuk Vucko i Vitez koja:rofl:
mega legende :to_care:
Serijali:
Trigun
Cowboy Bebup
Full Metal Panic
Blue Gender
Yu Yu Hakusho
Full Metal Panic - Fumuffu
Slayers - prvi serial
Megas
Hellsing
Bugs Bunny i ostali varnerovi crtaci (pogotovo oni sa kojotom i pticom trkacicom)
South Park
Simpsonovi
Tom And Jerry
Dugometrazni:
Ice Age
Vampire Hunter D
Appleseed
Escaflowne
...Neznam nemogu vise da se setim...ali uglavnom "konzmiram" anime :)
znam da sam naveo brdo dobrih naslova, ali nedavno sam odgledao Neon Genesis Evangelion ...fenomen...neverovatno dobar anime...topla preporuka svakome...jedan od the best of the best !!!
E josh samo da odgledash GUNDAM SEED i DESTINY pa da castish :D
E josh samo da odgledash GUNDAM SEED i DESTINY pa da castish :D
Hehe, bice i to...samo da uzmem dvd-ove! i da odgledam Tenjou Tenge...:)
Дефинитивно - ТРАНСФОРМЕРСИ.
Lucic Nemanja
17.9.2006, 1:03
South Park i Shaman King definitivno broj jedan:alealeee: .Zatim Beavis and Buthead,Simpsons i Galactic Football.Cartoon Network me je vec smorio.Samo ponekad gledam Ed,Edd and Edy.
iMa_NeKo_PljUgU
30.9.2006, 12:21
Ko se seca ovog... SWAT kats3616
Nash Knight
30.9.2006, 15:34
Ja! Sad se skoro setili neki ortaci tog crtaca, a jedan od njih ima kablovski modem, tako da sad imam sve epizode :) Jos nisam stigao da odgledam, jos sam na 'Dragon Ball Z'
Extra je crtac inace, narucito muzika na uvodnoj spici :qliranje:
iMa_NeKo_PljUgU
30.9.2006, 15:43
Ma ja sam pre neki dan uveo kablovski net pa rekoh daj da skinem jednu epizodu chisto radi nostalgije (omiljeni crtac)...
A sto se tiche muzike stvarno je extra...
phoenix[illusion]
1.10.2006, 20:11
Ko se seca ovog... SWAT kats
Ma kako se ne bih secao, bio je jedan od mojih omiljenih crtaca
Ed,ed & eddy, SWAT Kats, Billy & Mandy, Simpsonovi, Dusko Dugousko......
ALPENGIRL
11.10.2006, 5:13
CARE BEARS ;)
EMPEROR's NEW GROOVE
FLIGHT OF DRAGONS
THE LOST TOYS
THE RACCOONS
Hoodwinked - Trouble in the Hood
itd... ;)
Tom i Dzeri
Dusko Dugousko
Brzi Gonzales
Ja sa Old School :dedica:
1.Beavis and Butt-head,South Park
2.Ed Edd n Eddy
3.The Simpsons
4.Grim Adventures of Billy and Mandy
Psychon@ut
5.11.2006, 14:58
Za neupucene:
A to pamtim...samo sam zaboravio ime serijala.:)
A zna li neko za ovaj crtani film:4103
Ne sjećam se radnje,zato što se prikazivao pred kraj rata,samo znam da mi je ostao u lijepom sjećanju...
fingerprint
5.11.2006, 15:10
[QUOTE=NenadN]1. South Park
2. Simpsonovi
3. Futurama
Zamisli, i ja isto.
A to pamtim...samo sam zaboravio ime serijala.:)
A zna li neko za ovaj crtani film:4103
Ne sjećam se radnje,zato što se prikazivao pred kraj rata,samo znam da mi je ostao u lijepom sjećanju...
Ja znam i imam ga!:D
Shlaymara
5.11.2006, 16:55
Evoksi, to je spinof Star Warsa. Pre njih su isli Droidi, prica je pratila dozivljaje C3POa i R2D2a. Jos negde imam albume sa slicicama ova dva crtaca:)
Droids su imali samo 1 sezonu a Evoksi 2!
Lucic Nemanja
5.11.2006, 17:17
Hentai:D
Roronoa Zoro
5.11.2006, 21:12
Hentai:D
Hehe..my man.
1. Road Runner
2. Star Sherifs
3. Robotech
4. Transformers
5. La Linea
6. Garfild...
Mogu ovako u nedogled, mloooooooooogo volem crtaci!!!:D
Sad ima neki novi crtani pravljen po Star Wars serialu. Prati dozivljaje Obi-ja i Anakina u Klonovskim ratovima. Inace nemoguce je da se nabavi.
Sto se tice mojih omiljenih crtaca oni su:
Robotech
Transformers
Sout Park
TMNT
Simpsons
ITD ima ih mnogo.
Hentai a posebno Eiken Club :D :D strasan je!!!Jupi!!!!
Sad ima neki novi crtani pravljen po Star Wars serialu. Prati dozivljaje Obi-ja i Anakina u Klonovskim ratovima. Inace nemoguce je da se nabavi.
Začas se popeo negde pri vrhu moje Top liste. Ja sam srećom našao pored crtaća i dva intervjua sa tim koji su ga pravili. Ja sam ih našao bez prevoda, pa sam ga uradio sam. Ako ti padnu ruku a nemaš prevod samo kaži.
Courage the Covardly Dog
Dragon Ball Z
Samurai Jack
Tom and Jerry
ectr...ectr...;)
Inace extra je immortal sisters!:)
Master Neo
26.11.2006, 23:20
Ima ih mnogo, ali aj da nabrojim neke:
Tom&Jerry
Ed,Edd&Edy
Jonny Bravo
Flinstones
The Simpsons
South Park
Samuray Jack
Dusko Dugousko i patak Dacha, kao i ostali WB likovi
A od dugometraznih tu su:
Aladin 1,2 & 3
The Lion King 1,2 & 3
Verovatno ih ima jos ali to je ono sto mi je prvo palo napamet. Inace mogao bih po ceo dan da ih gledam. Kvalitetniji su crtaci od celokupnog srpskog TV programa. Ove nove ne volim da gledam jer su svi 3d, a to je tako bezveze, jer je izgubljena ona charolija pravog crtanog filma. Ne kazem, ima i ovih dobrih crtaca ali nije to to...
A jel neko gledao Čudesnu šumu? Ne sećam se kako su se likovi zvali, valjda Štapić, Mrazomor, pa ona tri ježića.... zakon su.
A tu je i Mačak Fric, dugometražni "crtać" koji je negde i bio zabranjen.
Čudesna šuma! Bilo je teško odvojiti me od televizora... Ehh, da mi je pronaći opet tu kasetu. Još uvek mi je veeelika želja da pogledam drugi deo Čudesne šume...
Da li je Slikar imao ime ili su ga zvali samo Slikar? =/
Koga zanima, ovih dana na HRT-u su reklamirali DVD izdanje "Čudesne šume", tako da će moći da se nabavi...
Ako je sa onom starom sinhronizacijom, eto meni razloga za radovanje.
Kako kaže ona Kiki: Jadna ja, što sam to učinila!?
@Nillaith
Samo Slikar
Mrka Kapa
2.12.2006, 20:08
4623 4624
4625
Seca li se neko Betty Boop, Evoksa...?
Ne znam dal' ste culi za ovaj, zove se Shaman King
http://img408.imageshack.us/img408/2076/shamanking03ja9.jpg
Naravno tu je i ne zaboravna Zmajeva kugla (Dragon ball)!!!
http://img101.imageshack.us/img101/9673/250px300pxdbcastsh9.jpg
Čudesna šuma! Bilo je teško odvojiti me od televizora... Ehh, da mi je pronaći opet tu kasetu. Još uvek mi je veeelika želja da pogledam drugi deo Čudesne šume...
Da li je Slikar imao ime ili su ga zvali samo Slikar? =/
Imas je na kioscima i kosta 250 din
Meni su najjaci South Park i The Simpsons!
Ja sam vise za ol' school crtace tipa Disney i WB, ali volim i Simpsonove. Uz te sam crtane filmove odrastao, njih najvise i volim.
Imam utisak da se u danasnje vreme sve manje pokazuju neki normalni crtaci a sve vise isplivavaju na povrsinu kojekakva kineska go*na i ostali crtaci koji zatupljuju i kvare decu! :mad: Covek se prosto zapita kakav ce shit deca gledati u buducnosti? :(
Eh, da, umalo da zaboravim da pomenem i Transformerse! :)
Obozavam crtace!Evo onih koji si mi naj...
-Nindza kornjace(stari serijal)
-Simpsonovi
-Ed edd n eddy- only on cartoon network
-Svi japanski!Manga je najbolja!
Obozavam crtace!Evo onih koji si mi naj...
-Nindza kornjace(stari serijal)
Zaboravih da ih spomenem. :o Koga god da pitam za Nindza kornjace, svi mi kazu da je stariji serijal bio lepsi! :dedica: Ovaj novi mi vise deluje pomodarski, prilicno se udaljio od izvornog serijala. :(
Leeroy Jenkins
6.1.2007, 18:44
Ma stare Nindza Kornjace su zakon. ''Krang otvori portal !'' Ma nemogu a da se ne nasmejem kada se setim :)
za sve ljubitelje transformersa, od 7. februara na happy televiziji pocinje novi serijal ove odlicne animirane serije, iskreno ja jedva cekam:aplauz:
1. Sofronije i Petronije
2. Walt Disney's Reluctant Dragon
http://images.rottentomatoes.com/images/movie/coverv/31/117331.jpg
3. Draguljce (i sef Kvrga, ili bi Smrka :confused: )
http://1975tomjerry.50megs.com/Mumbly_and_Schnooker2.gif
4.Dragoljupce
http://www.oneposter.com/UserData/Poster/Poster_8578.jpg
5. A je to!
Izvinite na zauzetom prostoru, ali morao sam da ubacim i slike!
Kao podsjetnik na dobra stara vremena! :)
DorianGrey
7.2.2007, 18:36
2. Walt Disney's Reluctant Dragon
http://images.rottentomatoes.com/images/movie/coverv/31/117331.jpg
Daaaaa, kako se ovoga nisam ranije setio, Ser Zile i snebivljiva azdaja... Slatka mala izvrnuta tortoooo:rofl:
Mister Bin je bio odličan takođe. :rofl:
DukeofSerbia
7.2.2007, 20:25
Дигимон
Дигимон 02
Дигимон Тамерс
Роботек (нема га нигде :()
Трансформерси
и како се зове онај анимирани... :icon_scra
Дигимон
Дигимон 02
Дигимон Тамерс
Роботек (нема га нигде :()
Трансформерси
и како се зове онај анимирани... :icon_scra
DIGIMONI!!!
Obozavao sam digimone,a nisam znao da su bila ta dva nastavka....
Omiljeni mi bio onaj kao Angel,ih kad bih nasao negde Digimone...
Crusader88
8.2.2007, 16:51
digimoni su extra kako 1 tako i dva i sve sam to gleao na satelistkom(na super rtl je bilo valjda), voilm te neke japanse, a naravno crtane WB mislim ko ih ne voli i jos mnogi(retko koje nism gledao), a sta mi se sada mota po glavi :
STOP THE PIDGEN, STOP THE PIDGEN, STOP THE PIDGEN, STOP THE PIDGEN NOW...:qliranje:
DukeofSerbia
9.2.2007, 20:26
ДОПУНА
Digimon
Било својевремено на РТС 1, па на локалној Спектар ТВ (али само пола), а гледао сам и на немачком RTL2.
Digimon 02
Гледао сам на немачком RTL2. Спасило мој немачки да га не заборавим, и помогло ми да повећам фонд речи.
Digimon Tamers
Исто као претходно. Вероватно најбољи Дигимони икада, када је серија у питању.
Dragon Ball Z
Исто као претходно. Добар је и не Z, али само када Пиколо улази у серију. У Z је најбољи други део, после Cell саге.
Robotech (Macross saga)
Ишло некада давно '90-тих на ТВ НС са синхронизацијом људи из Новога Сада. Феноменалан цртани филм, штета што га нигде нема овде. Има брат у САД, али не вреди слати, познајући нашу Царину и Пошту (а можда и покушамо, па куд пукло).
Reboot
Први прави анимирани компјутерски „цртани“ филм, о „животу“ унутар компјутера. Било је неколико на HRT-у. Приказивали су први и други серијал, али не и трећи. Други серијал има стварно тужан крај...
---------
DIGIMONI!!!
Obozavao sam digimone,a nisam znao da su bila ta dva nastavka....
Omiljeni mi bio onaj kao Angel,ih kad bih nasao negde Digimone...
Има и 4. наставак - Digimon Frontier. Одгледао сам неколико епизода, није ми се свидело. А и био сам на факулету, када се емитовало.
Има и 4. наставак - Digimon Frontier. Одгледао сам неколико епизода, није ми се свидело. А и био сам на факулету, када се емитовало.
Ih....Nego da'l to ima da se nadje negde,da se kupi...Mislim skinuo bih ja sa neta,ali samo cela 3. sezona je 9Gb a moj net 128/128 to ne bi izvuko za ****.....
Verujemd aje mnogo dobra 3. verovatno su dobili neke perrverzije,razvili se.....ijao....
phoenix[illusion]
10.2.2007, 10:44
I ja volim digimone, ali sam gledao samo prvi i drugi deo.
Takodje obozavam Dragon Ball Z i GT.
Shaman King je takodje super.
phoenix[illusion]
10.2.2007, 10:45
Piše se PIDGEON.
Bice da se pise PIGEON
Digimon
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Vandread
polarnimeda
10.2.2007, 13:27
SVI DIZNIJEVI I WB CRTACI
+ yugioh
+ Ninja Turtles (stare)
+ southpark
+ The Simpsons
+ dragon ball
+ ima jos crtaca koje sam ranije obozavao ali sada verovatno ne bih mogao da gledam sa takvim uzivanjem... Kao npr. He-Man...
Goofy,Donald Duck,Duck Tales,Koko Bil,Digimoni,The Simpsons,Patak Daca,Dusko Dugousko,Sofronije("Ne sinko,ne pravi se tako avion")...
Od Diznija sve zivo i nezivo shto ima
Dushko Dugoushko i sva kompanija
Sundjer Bob
Nindza kornjache
Vitez Koja-jooooj shto je to starooo
ne mogu da setim josh trenutno,stao mozak,a znam da ima josh citav scroll
a,da,sve anime koje sam dosad gledala,da ne pishem ako nekog zanima ima spisak u temi Malo anime
Mister Bin
Konan
X-meni
E poceli da se emituju Digimoni na pinku,onaj prvi serijal...
Svakog dana u 18:45!!!
Digimoni i DBZ nisu crtaci nego Anime
Jel ima neko Digimone sve serijale?
Ako bi mogao da mi da....
Moji omiljeni crtaci...
Pa Disneyevi crtaci svi ali svi onda Dushko Dugoushko & co.
Pa Transformersi,Digimoni,YU-GI-OH!,Bayblade,Medaboti,The Simpsons itd....
Jel ima neko Digimone sve serijale?
Ako bi mogao da mi da....
Moji omiljeni crtaci...
Pa Disneyevi crtaci svi ali svi onda Dushko Dugoushko & co.
Pa Transformersi,Digimoni,YU-GI-OH!,Bayblade,Medaboti,The Simpsons itd....
Sve sam ih gledala,od tih zadnjih ^___^,ne,digimone nisam T_T
Jel gledao ko Futuramu?Radio isti chovek koji je radio Simpsonove,strava je :aplauz:
DukeofSerbia
16.2.2007, 20:25
E poceli da se emituju Digimoni na pinku,onaj prvi serijal...
Svakog dana u 18:45!!!
Kaда ће неко кренути са емитовањем друге, већ једном.
Сад гледам Трансформерсе свако јутро у 9 на Хепи ТВ. Није лоше, али пре набуџано, и само се боре аутоботи и десептикони. Нема динобота, инсектоида и констрактикона. Штета.:a_whistli
Kaда ће неко кренути са емитовањем друге, већ једном.
Сад гледам Трансформерсе свако јутро у 9 на Хепи ТВ. Није лоше, али пре набуџано, и само се боре аутоботи и десептикони. Нема динобота, инсектоида и констрактикона. Штета.:a_whistli
prilicno su izgubili draz, nekako su mi bledi ili sta vec!
ali dobra vest je da se radi igra na pricu iz filma o transformersima, pa ko voli....:D
Sharpshooter
16.2.2007, 23:29
-Naruto :alealeee:
-Southpark :opanachke
-Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
... ima ih jos , dok sam bio mladji konzumirao sam iskljucivo crtane sa Cartoon networka-a , eh da i Dexter je bio zuper , kao i pomalo apsurdni Ren i Stimpi na Nicku .
-Naruto :alealeee:
-Southpark :opanachke
-Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
... ima ih jos , dok sam bio mladji konzumirao sam iskljucivo crtane sa Cartoon networka-a , eh da i Dexter je bio zuper , kao i pomalo apsurdni Ren i Stimpi na Nicku .
Jao,da,Ren i Stimpi ! Gledala sam ih stalno,a umeju da budu taaaako odvratniiii:D :opanachke
Poceo SHAMAN KING na happy-ju. Nije lose,ide savakim danom u 11:05
Ispravka decace :dedica: Ponedeljkom, sredom i petkom u 11:05 ujutro i 16:30 navece... Na happy cable i u 20:00...
A omnibus je nedeljom u 11 ujutro...
Inace crtac je do jaja... Odlicna prica, odlicno je nacrtan i likovi su extra...
Oblik duha!!!!JEDINSTVO!!!!
"A je to"... u stvar to je stop-motion crtac ali je extra zabavan. Verovatno ga se secaju stariji clanovi foruma. Radi se o dva drugara i njihovim majstorijama sa alatom.
Da veoma je dobar, narocito ta prica i svidja mi se duh onog decka, kako se zove YO!?
Cini mi se da je vec negde prikazivan, ali neznam gde? (milsim kod nas)
polarnimeda
17.3.2007, 5:45
sothpark, simpsoni, yu-gi-oh, dragonball, ren & stimpy, sundjerbob, nindza kornjace (stare) :ciao:
Da veoma je dobar, narocito ta prica i svidja mi se duh onog decka, kako se zove YO!?
Cini mi se da je vec negde prikazivan, ali neznam gde? (milsim kod nas)
OBN ali ja taj kanal nemam...so...
Ukratko sta se desava u crtacu...
Decak Yo Asakura potice iz duge loze shamana i sam postaje shaman da bi pobedio na nekom shaman takmicenju koje se odrzava jednom u 500 godina...
Titula koju dobija pobednik takmicenja je Shaman King tj kralj shamana...
Svaki shaman ima svog duha zastitnika a duh zastitnik Yo-a je Amidamaru, najbolji samuraj koji je ikada hodao zemljom... Yo, Amidamaru i druzina ce se sukobiti sa silama zla i spasiti svet...
Crtac broji 65 epizoda i nastavak je u izradi...
zdravkelja
17.3.2007, 16:14
Simpsons i Digimoni:alealeee: :alealeee:
Najjaci crtaci:alealeee:
South Park i The Simpsons. Yu- Gi- Oh TCG je skroz OK, ali je crtani katastrofa... Inace, evo kako izgleda u manje od pet minuta... :) Much better.
http://www.youtube.com/watch?v=K4d6-q1eogY
Kada počne da peva dok pakuje sve svoje stvari u torbu: hipiti-dipiti-hipiti-hop..... :D Uvek se valjam od smeha kad čujem to.
Pa valjda je u pitanju Mač u Kamenu:D
Ima ih dosta, pa zato pitam. Ali, taj je. Da nema možda neko onu pesmicu što je Merlin peva? :D
A kako se zvaše onaj crtani o mladom kralju Arturu i Merlinu sa onom sovom. Kada Merlin pretvori Artura u ribicu itd.
Kada počne da peva dok pakuje sve svoje stvari u torbu: hipiti-dipiti-hipiti-hop..... :D Uvek se valjam od smeha kad čujem to.
Imam to na VHS-u.
Mora da je stara 19 godina(jos jedna i raspade se kaseta).
kornace na velikom platnu, jedva cekam da ih odgledam, nestrpljiv sam kao malo dete!
mad_skillz
30.3.2007, 20:52
transformersi naravno..
o da naravno, malo glupo pitanje, da nemas mozda ove epizode sto se sad daju?
DragonBall 150 epizoda -gledao
DragonBallZ 50 epizoda -gledao
i ostale nisam gledao!!!!! ocu to da nabavim ali nema nigde i nema niko
i naravno:
Billy&Mandy
JonyBravo noviji serijal
MegasXLR
Samurai Jack
The Simpsons
SpongeBob
oldscool:
transformersi
hi-man (kako se ovo pise?)
nindza-kornjace i sigurno sam nesto zaboravio.....
mad_skillz
31.3.2007, 22:55
He-Man se pishe :)
JosJedanKorisnik
31.3.2007, 23:51
dugometrazni - Shrek:D
kratkometrazni - Skarletni junosa (ili tako nesto) - Patak Daca :n_klanja: fenomenalno
<*archangel*>
10.4.2007, 1:05
meni je ovo rang lista :)
1.South Park
2.Full Metal Panic
3.Yu Yu Hakusho
4.Simpsonovi
5.Evangelion
6.Futurama
Vitez Koja-jooooj shto je to starooo
Sećam se samo kako mi u to vreme bilo čudno:kako on vadi onu ciglu od telefona,a nigde nije priključena.A sada čak ima i boju i MP3:kreza:!
gledao sam kornjace, odlicen su, samo su cini mi se malo zbrzane! od one price moze da se napravi dobar serijal a oni spakovali sve u 80min! kornjace su mi bile malo cudne kao i splinter ali zato su ostali likovi kao i ostatak odlicno odradjeni! preporucujem svima!
Ima jedan genijalan dugometrazni crtani film, koji je uglavnom svima izasao na usi jer su ga stalno pustali na TV Politika jedno vreme. Zove se Let zmajeva; Prava bajka za decu i malo vecu decu, sa sve zlim gospodarem :)
Od kratkih crtaca super su uglavnom svi WB-ovi, a posebno volim onaj cuveni sa Djoletom i ne znam kako se zvase drugi macak. To je onaj:"Djole, zasto si sam sebe usario cekicem u glavu?" :) I Silvester je super (Posebno onaj sa malim mackom i kengurom :) ). Naravno Pera kojot super genije je uvek bio inspirativan, ali se uvek iznerviram zasto nikad ne stigne pticu trkacicu :kreza:
Stari Diznijevi crtaci, Mac u kamenu i Black cauldron su sjajni...
Ih, ima tolio crtaca... La Linea. Naravno.
A ima i sjajnih mangi... Mijazaki stariji je majstor. Pa Wolf's rain... I..i...i jos...
A jel se seca neko crtaca Denver the Last Dinosaur... he's my friend and whole lot more (kako je ta pesma bila extraaa)... Vrteo se na politici 90ih.. :qliranje:
Ja se poslednjih nedelja oduševljavam sa Teen Titans (http://en.wikipedia.org/wiki/Teen_Titans_%28TV_series%29). Ide radnim danima ujutru na HRT2.
che daboli guz
16.4.2007, 23:54
Nesto prije vaseg vremena,
Nu Pagadi.
&
doktor Dulitl & Pusmi-Puli.
Najsmesniji crtac mi je "south park" i dusko dugousko sinhronizovan od strana nasih baba sa citatima tipa:"koji extra moron":D:D
Rexferitus
8.5.2007, 19:17
Išla je ona animirana serija o nekom Zekanu Bakiju ovde kod nas u Srbiji i sve je bilo u Jazz Jackrabbit fazonu... kako se zvala ta serija na engleskom? Voleo bih da "naručim" tu kompletnu seriju... :D
p.s. Da li se mogu naći cele 4 film sezone i 2 crtane sezone serije Alf-a ovde kod nas?
Ako imate bilo kakvu informacije odakle mogu da nabavim ove serije molim vas da mi javite ili u forumu ili u privatnoj poruci (ako se radi u konkretnom prodavcu serije ili nešto slično...)
Udari me nostalgija sad!:D
Secam se da te serije kad sam je gledao jos kao klinac i tad sam se odusevljavao onim patkom sa cetri ruke (valjda im bio mitraljezac u svemirskom brodu) i kad god smo se napolju igrali Zekan Baki i druzina ja sam bio on!:kreza: :)
Leee sad mora malo da prosurfam po netu da nadjem info!:rolleyes:
Jim Bravura
8.5.2007, 23:31
Не сећам се више на којој ТВ је ишла цртана серија "Визионари" (у оригиналу: Visionaries: Knights of the Magical Light), али знам да ме је одушевила у то време (беше то негде почетком `90-тих :icon_scra ).
Ради се о сукобу две групе хероја-витезова (Spectral Knights vs. Darkling Lords) од којих сваки поседује тотем неке животиње што одговара његовом карактеру и способностима и у коју може да се по потреби претвори. Ове тотеме су добили од извесног чаробњака пошто су решили добијене задатке. Нпр. лик, тј. херој који се истакао великом брзином, добио је тотем гепарда, један други који је исказао велику снагу, тотем медведа итд.
Ја сам детаље углавном позаборављао, па сам мало процуњао по нету: http://en.wikipedia.org/wiki/Visionaries:_Knights_of_the_Magical_Light
П.С. У принципу, мислим да је златно доба цртаних филмова на овим нашим просторима било током `80-тих, почетак деведесетих, све до санкција. Да не набрајам сад (тешко се и сетити свега), али било је ту на десетине супер квалитетних и забавних серија и "цртаћа" :)
Ja u poslednje vreme veoma retko gledam crtace, vecina njih me smara. Jedino sto uvek mogu da gledam je South Park, Simpsonovi i Dexterova labaratorija. Volim takodje i manga i anime crtace, ali nijednu bolju seriju nisam gledao, samo dugometrazne.
Nisam citao sta je sve napisano ali mogu toplo da preporucim Fire and Ice crtac ako neko vec nije. Crtac je iz 1983. Izvrsni crtezi (stari dobri rucno crtani), zanimljiva prica, malo mracnijeg karaktera, nekako vise za odrasle zaista izdvajaju ovaj crtani od ostalih. Svako ko voli borbu dobra i zla, maceve i ostalo neka nabavi ovaj crtani. Bez obzira sto je klasican sword and sorcery, ima svoj poseban smek. Po meni, remek delo, jedan od najboljih dugometraznih crtanih filmova.
Svakako sam voleo one stare ex-yu crtace, sa Duskom Dugouskom, Eustahijem Brzim, Evoksima, He-Manom, itd. Tih crtaca se i dan danas secam sa nostalgijom. Nadam se da ce ipak nesto biti od one akcije skupljanja takvih crtaca.
Inace, i ja sam malo pretrazivao net u potrazi za njima. Cak sam i nasao jedan sajt sa lepom kolekcijom. Nazalost, ne mogu da ga postujem ovde zbog pravila foruma (Sto sam saznao na tezi nacin). :)
El se seca neko crtanog filma koji se pre emitovao na prvom i drugom programu RTS-a,mislim da je francuski crtani - "Gorstak"....
Kvantin cini mi se da se zvcao,ima onog ucitelja i ide skuplja znanja od drugih gorstaka,i ima onaj crni,zao lik....
Ih,kada bih to mogao da nabavim...
Lord Elendil
17.5.2007, 1:03
El se seca neko crtanog filma koji se pre emitovao na prvom i drugom programu RTS-a,mislim da je francuski crtani - "Gorstak"....
Kvantin cini mi se da se zvcao,ima onog ucitelja i ide skuplja znanja od drugih gorstaka,i ima onaj crni,zao lik....
Ih,kada bih to mogao da nabavim...
Da da, Kventin i onaj njegov ucitelj na R(Ramon ili tako neshto) se zvashe neshto... I ona mala Lulu, valjda sestra :) Nije losh crtani.
Da da, Kventin i onaj njegov ucitelj na R(Ramon ili tako neshto) se zvashe neshto... I ona mala Lulu, valjda sestra :) Nije losh crtani.
Upravo to,voleo sam taj crtani,nije los,hteo bih da ga nabavim jer niad nisam pogledao do kraja,tj. do poslednje epizode i konacnog obracuna....
Ucitelj se zvao Ramirez,sad sam se setio...
Setih se starog, starog ali u mojoj kući uvek rado gledanog crtaća "Lolek i Bolek", poljske produkcije. Ne sećam se tačno koje se godine prikazivao, a nešto o ova dva simpatična dečaka može se naći i ovde (http://www.polishfilm.ca/skok/dvds/groups/polish/b/bolek_lo/bolek_lo.html).
Lord Elendil
17.5.2007, 2:38
E a kako se zove onaj crtani... kao ona linija, i onda olovka crta onog mrguda... shto stalno neshta brblja :)
E a kako se zove onaj crtani... kao ona linija, i onda olovka crta onog mrguda... shto stalno neshta brblja :)
"La linea", mada mi se čini da su ga zvali i "Barum". Hahaha... kakav je to bio mrgud od lika :)
Lord Elendil
17.5.2007, 3:08
Barum :) to je to. Keva i tjale ga pominjali kad me videli da gledam anime :) "E sine to je bio crtani a ne to tvoje klanje tu" :qliranje:
Roboteks ili tako nekako, davno se to gledalo. Mada svi su mi bili nekako super.:ciao:
A jel se seca neko crtaca Denver the Last Dinosaur... he's my friend and whole lot more (kako je ta pesma bila extraaa)... Vrteo se na politici 90ih.. :qliranje:
Respect za memoriju, :aplauz: kako to beše dobar crtani, eto, da nisi pomenuo, verovatno bih ga skroz zaboravio... :dedica:
Gledao sam taj crtani, pustali su ga davno na Cartoon Network-u.
Stvarno je steta sto ga nisu kod nas emitovali, crtani je odlican :n_klanja:
Bili su Centurionsi kod nas na kada je prenosen cartoon network na televizijama, a nemojmo zaboraviti ni "Voltron - Defender of The Universe" (Sa onim lavovima koji se spajaju u robota), a pre Voltrona se emitovali vec pomenuti "Saber rider and The Star Sheriffs"
Btw, skoro sam dosao u posed Clone Wars koji je pominjan na prethodnim stranama, sa sve prevodima, odlican je crtani, definitivno na MUST HAVE listu!
Inace prati radnju izmedju dve epizode koja je izostavljena u serijalu Star Wars, fenomenalno je uradjena, u retro fazonu, ali ima svoj fazon, ja sam odusevljen
hitmanneverdead
17.5.2007, 17:03
1 south park
2 dexter
3 dusko i tasa:rofl: :rofl: :rofl:
"La linea", mada mi se čini da su ga zvali i "Barum". Hahaha... kakav je to bio mrgud od lika :)
Mislis na ovog?O,da,stvarno je bio mocan...
Iron Maiden
17.5.2007, 21:09
I ja gotivim La linea i South Park.
P.S. Ko voli anime naka pogleda intro crtani od igrice Dragonfable (izgooglajte) mnogo dobra stvar ima da se downloaduje u vecini poznatih formata (ja sam kao 3gp prebacio na mob)
Adresa za taj intro je http://team.battleon.com/artix/images/DragonFable-Intro-A.html
A i nije nešto, ponajmanje anime... :(
Da li ste voleli crtac branioci svemira?
Joooojjjj,ako je to ono sto mislim da jeste,mnogo sam voleo taj crtani,ali nikako da se setim kako se zove...Ajd ostavi neku sliku ili tako nesto,da osvezimo pamcenje...
Roronoa Zoro
18.5.2007, 14:32
Evo malo info-a o istom:
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1593
Da.
Mislim da imam par epizoda na VHS-u.
DukeofSerbia
19.5.2007, 11:34
Digimon Savers - povratak korenima (posle relativnog promašaja zvani Frontier). :tapsh: Moram priznati da mi se DATS koncept jako sviđa. Ide rame uz rame sa Tamersima (po meni najboljim Digimonima).
Digital Monster X-Evolution je odličan CG film, samo da malo odvojim vremena da ga konačno pogledam.
Respect za memoriju, :aplauz: kako to beše dobar crtani, eto, da nisi pomenuo, verovatno bih ga skroz zaboravio... :dedica:
a magarac Kornison? ja mislim da se tako zvao!:D
CENTROPEN
19.5.2007, 15:35
-Gustav, sjajan crtani iz (tada) soc-realističke republike Mađarske.Zanimljivo, kad su postali demokratski kvalitet crtaća se drastično pokvario.
-Profesor Baltazar, izuzetno maštovito, made in Hrvatska.
-Lolek i Bolek(tada Čehoslovačka), daleke preteče Terrance & Phillip-a iz saut parka.Čak je i stil crtanja sličan.
-Stripy (valjda se tako piše), debeli polu-hrčak polu-nešto koji se preliva u duginim bojama i non stop se cepari od smeha ničemu:rofl:
...i sve ostalo....:aplauz:
BlueGender
20.5.2007, 10:14
Blue Gender je tu najbolji kad ja kazem
Ako se sećate i rado gledate Looney Toons ili onaj dugometražni crtać "Ko je smestio zeki Rodžeru", primetili ste razne neverovatne sprave koje dolaze iz firme "Acme". Veliki deo asortimana pomenute kompanije možete naći na ovom mestu (http://home.nc.rr.com/tuco/looney/acme/acme.html). :)
Ja sam davno gledao neki crtac japanski mislim da je bio secam se da su hteli da ubiju sumskog duha i njegovu glavu odnesu caru kako bi on ziveo vecno glavni lik je jahao neku lamu il nesto slicno ... da nezna neko kako se zove?
Ako se sećate i rado gledate Looney Toons ili onaj dugometražni crtać "Ko je smestio zeki Rodžeru", primetili ste razne neverovatne sprave koje dolaze iz firme "Acme". Veliki deo asortimana pomenute kompanije možete naći na ovom mestu (http://home.nc.rr.com/tuco/looney/acme/acme.html). :)
Heh... Ne mogu da verujem kako uvek uspes da nadjes nesto sto me interesuje. :)
Roronoa Zoro
21.5.2007, 0:46
Ja sam davno gledao neki crtac japanski mislim da je bio secam se da su hteli da ubiju sumskog duha i njegovu glavu odnesu caru kako bi on ziveo vecno glavni lik je jahao neku lamu il nesto slicno ... da nezna neko kako se zove?
Zove se Princeza Mononoke.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7
Za sve koji ne mogu da se sete crtaća koje su voleli da gledaju, mogu da pogledaju ovde (http://www.toonopedia.com/). :)
Stavila sam drugi link, kasno sam primetila da linkovi sa sajta ne rade. Izvinjavam se.
Roronoa Zoro
21.5.2007, 1:21
Dobar sajt, samo većina linkova ne rade. :n-cc2:
aerochivija
24.5.2007, 4:53
Kaena: La prophétie http://www.imdb.com/title/tt0297753/
Priča jako, jako liči na jedno delo Džejmsa Bliša (SF zaluđenici znaju o kome pričam, a kad pogledaju ovaj crtać, prepoznaće i priču).
U svakom slučaju, i ljubitelji 3d animacija moći će da uživaju. Autori su stvarno dobro "zagrejali" procesore.
Roronoa Zoro
24.5.2007, 10:27
Šta znam ne volim previše 3D animaciju u crtaćima/anime-ima. Stari dobri old school i 2D rula. To je kedan od razloga što nemam želju da pogledam to ostvarenje.
Emperors new groove mnogo jak crtac.
nesonjacc
24.5.2007, 19:55
Ufff. Ne da je dobar nego najboljiii..... Lama faceeeeeeeee :)
(ima i nastavak -Cronk's new groove -ne tako dobar ali ima isti shmek)
a da li je neko gledao francusku animiranu seriju o fantomu iz Luvra, tj belfegoru?
Nisam sigurna da li se ovo podvodi pod kategoriju crtaća, ali evo, kome nedostaje Mapet šou, može da se podseti ponečeg ovde (http://www.uber.com/beaker).:)
a magarac Kornison? ja mislim da se tako zvao!:D
Nije Kornison :D:D vec Kadišon. Ko ce zaboraviti taj madjarski crtac... BTW kad smo kod Madjara, secate li se Gustava?
DukeofSerbia
8.6.2007, 12:07
Transformers: Cybertron
Priznajem da su oni sa Happy TV odlično sinhronizovali seriju (ko god da je radio, oni ili neko za njih) :tapsh: - dovoljno je uporediti sa sinhronizacijom Digimona na Pinku, pa se uveriti da je razlika nebo i zemlja. Čak mi se i dopada taj novi koncept Transformera. Samo treba skinuti Transformers: Armada i Transformers: Energon da bi se cela priča razumela. Sve u svemu, odlična sinhronizacija uz kombinaciju klasičnog crtanog filma i kompjuterske animacije.
Vidim da ima da se skinu Transformersi G1, ali remasterovani, a dotična verzija je katastrofalna.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Transformers_%28TV_series%29
Obične, TV verzije, nema. :( I to je svojevremeno išlo na TV Beograd 1.
Digimon Avanture 02
Ide na Pinku, ali uz jako lošu sinhronizaciju, i katastrofalan prevod kao u prvom delu. Toliko je loše prevedeno i sinhronizovano, da je to naprosto za ne verovati. Živela komercijala...
Nije Kornison :D:D vec Kadišon. Ko ce zaboraviti taj Madjarski crtac... BTW kad smo kod Madjara, secate li se Gustava?
hvala, znao sam da je tako nesto! imam druga, roditelji mu rade na radio televiziji vojvodine, ali nemaju vise taj crtani u arhivi, ali zato mi je nabavio folirante!!!
Gustav je onaj mrgud, stvarno je odlican, ako na istog mislimo!
hvala, znao sam da je tako nesto! imam druga, roditelji mu rade na radio televiziji vojvodine, ali nemaju vise taj crtani u arhivi, ali zato mi je nabavio folirante!!!
Gustav je onaj mrgud, stvarno je odlican, ako na istog mislimo!
Ja mislim na ovog...
http://www.mediaguide.hu/pannoniafilm/gusztav1-2.jpg
Zar Gustav nije češki, ili poljski crtani?? :icon_scra
Nije, ima jedna epizoda gde farba celu Budimpestu u crno:D. A i na kraju uvek pise Vege, a 100% sam siguran da to nije ni ceski ni poljski.
Ima jedan ceski crtac, cini mi se da se zove Lolek i Bolek. Isao je na NS TV.
Zar Gustav nije češki, ili poljski crtani?? :icon_scra
Nije, madjarski je. :opanachke
http://uk.geocities.com/striderco/gustavus.html
EDIT
@ Shlaymara
Tek sad videh da si odgovorio..
BTW
Nije, ima jedna epizoda gde farba celu Budimpestu u crno:D. A i na kraju uvek pise Vege, a 100% sam siguran da to nije ni ceski ni poljski.
Ima jedan ceski crtac, cini mi se da se zove Lolek i Bolek. Isao je na NS TV.
Lolek i Bolek, tako su se zvali...
E taj crtani su svi zivi mrzeli, bar u mojoj sredini..
aerochivija
9.6.2007, 18:51
Poljski crtani. Pitam se zašto, baš su gotivni... :a_whistli
Ja gotivim Saut Park jer uvek izvucem neku vaznu poruku ili je tema epizode neka parodija...
ro@drunner
9.6.2007, 22:32
A jel se neko seca ona dva krompirica (ili koliko ih je vec bilo :)) sto mrmljaju? Mislim da se crtani zove Wumi.
Citav net prevrnu da nadjem koju epizodu i sve sto sam nasao je jedna epizoda na youtube. Zna li neko gde su se skrili :icon_scra
A jel se neko seca ona dva krompirica (ili koliko ih je vec bilo :)) sto mrmljaju? Mislim da se crtani zove Wumi.
Citav net prevrnu da nadjem koju epizodu i sve sto sam nasao je jedna epizoda na youtube. Zna li neko gde su se skrili :icon_scra
Jeste, Wumi se zove. Imam jednu epizodu (ocajan kvalitet, ali "moze da se gleda"). Ako si zainteresovan baci mi PM. ;)
Shlaymara
10.6.2007, 23:46
Haha, i kod mene su ga svi mrzeli. Cak su kruzile price se da su Lolek i Bolek gay par. Mada meni nisu bili tako losi. Da li treba da se zabrinem?:D
Edit
Ne znam da li je vec neko spomenuo.
Seca li se neko Spotr Bilija (http://www.youtube.com/watch?v=a6khYz1YVDk)? Kad se prikazivao bio sam prilicno mali, ali secam se kao kroz maglu Bilijeve torbe i one dzukele:).
CENTROPEN
11.6.2007, 14:58
Da, Bilika je imao malu torbu iz koje je izvlačio razne sportske rekvizite koji završavali stvar.Tu negde je išao i Tarzan, Štrumfovi kasnije i Snorkovi i put usredište zemlje.
zero cool
11.6.2007, 21:00
Nindza kornjače, moćni rendzeri
Ma bre Nindza Kornjace i Simpsonovi su zakon!
Omiljeni crtac mi je simpsonovi iii nindza kornjace
Neko je dole pomenuo Kadišona-pa zar to nije onaj francuski crtac o dozivljajima istoimenog magareta?
Ja sam primetio btw da mnogi ljudi anatemisu Sponge Boba,ne znam zbog cega,posto je crtac odlican
Mozda zbog ocajnog voice overa sa B92(jad i beda je:paranoia:),engleski izvorni :D glasovi su neuporedivo bolji ;)
Neko je dole pomenuo Kadišona-pa zar to nije onaj francuski crtac o dozivljajima istoimenog magareta?
Ja sam primetio btw da mnogi ljudi anatemisu Sponge Boba,ne znam zbog cega,posto je crtac odlican
Mozda zbog ocajnog voice overa sa B92(jad i beda je:paranoia:),engleski izvorni :D glasovi su neuporedivo bolji ;)
Ma 'ajde,nasha sihronizacija je najjacha!!!Chuo sam americhku,nemachku i josh neku,i nasha je stvarno vrh...
sta fali sinhronizaciji, sundjer bob ima neverovatan glas, a tek smeh, a da ne zaboravim lignjoslava:rofl::rofl:
Lepo, lepo. A sad se potrudite da ne lutate daleko od teme.
South park je naravno najbolji! Kada su ljudi uspeli od kolaž papira napraviti crtani koji je dospeo toliku slavu, bez miliona uloženih dolara, bez "najboljih" pisaca scenarija..itd. Ne vredi pričati o ostalima :D
Postoji jedan crtani koji sam stvarno u isto vreme i mrzeo, voleo, bojao se.. itd
A to je onaj kada se čovek izgubi u petlji autoputa i stalno nailazi na onog lika što ima otvorenu "trafiku" brze hrane(valjda) i koji mu objašnjava put kako da izadje sa petlje. Na kraju čovek prizna da i on davno nije mogao da nadje izlaz pa je zato otvorio tu "trafiku" da ne umre od gladi :eek:
Scarry zar ne?
101st Airborne
12.7.2007, 16:30
To je najjaci crtani ikad :) "Samo pravo, ne mozete da promasite!" :) Davao se pre Nindza kornjaca, rano ujutru :)
Postoji jedan crtani koji sam stvarno u isto vreme i mrzeo, voleo, bojao se.. itd
A to je onaj kada se čovek izgubi u petlji autoputa i stalno nailazi na onog lika što ima otvorenu "trafiku" brze hrane(valjda) i koji mu objašnjava put kako da izadje sa petlje. Na kraju čovek prizna da i on davno nije mogao da nadje izlaz pa je zato otvorio tu "trafiku" da ne umre od gladi :eek:
Scarry zar ne?
Koliko se ja secam, to je crtani iz "Dusko Dugousko Sou-a" ili tako nesto. Imam ga na VHS kaseti... samo ne znam kojoj :confused:
...Uradjena je varijanta gde kojot ipak stize pticu...
zidan grobar
24.8.2007, 9:22
Kojot i ptica trkačica,Baja i Paja patak
South Park ("Oh my God, they killed Kenny! You bastards!!!" :opanachke)
Simpsonovi (Homerov karakterističan jauk kad nešto nije u redu :D)
Dva NAJBOLJA, ovo ostalo mi se takođe sviđa (ovi kojoti, zecovi i to :)), jedino što ne trpim one Pokemone i Digimone. To mi je jednostavno... bljak :D
- STARE Nindza Kornjace (Vlastimir Djuza Stojiljkovic,Nada Blam,Nikola Simic,i naravno magnetoskop Miodrag Z. Vuckovic) :alealeee:
- Salabajzerici (2 kaubojske familije koje se ne podnose)
- Cipelici (shoe-shoe-shoe-shoe peopleeeee) :alealeee:
- Strumfovi (doci cu vam glave,vi mali plavi stvorovi) :alealeee:
- Talicni Tom (stara sinhronizacija,naravno)
Noviji animirani filmovi :
- South Park
- The Simpsons
- sve flash animacije sa www.joecartoon.com (ovo su i igre i animirani filmovi)
A evo i sta mi dusu pojede (kad vidim gasim TV odmah) :
- Pokemon
- Digimon
- Nove Nindza Kornjace (idiotski animirano,ocajno sinhronizovano na "nas")
- Action Man
- Sponge Bob (ocajno sinhronizovan na "nas" jezik ali gotivim original)
- Sponge Bob (ocajno sinhronizovan na "nas" jezik ali gotivim original)[/QUOTE]
zasto? na hrvatskom je spuzva bob skockani, ili nesto tako:rofl:
FooFighter
25.8.2007, 10:32
...zasto? na hrvatskom je spuzva bob skockani, ili nesto tako:rofl:
Verovatno je mislio na potpunu sinhronizaciju, dakle na kompletan voice acting, a ne samo na "prevod" jednog imena.
Sve ja to mogu da svarim, OSIM sinhronizacije Simpsonovih na Pro Sieben kanalu:Battered:
- Sponge Bob (ocajno sinhronizovan na "nas" jezik ali gotivim original)
zasto? na hrvatskom je spuzva bob skockani, ili nesto tako:rofl:[/QUOTE]
Los ti je quote,ali nazalost ne mozes da editujes post.
Nisam mislio na prevod naziva "Sponge Bob Squarepants" nego na kompletan voice-acting (glasovnu sinhronizaciju).
Na hrvatskom RTL-u jeste SpuzvaBob Skockani (total retardation).
Sve ja to mogu da svarim, OSIM sinhronizacije Simpsonovih na Pro Sieben kanalu:Battered:
Mali off :
Jel to ono na shwapskom,komplet?
Oh mein Homer,was hast du gemacht...:rofl:
Isto ProSieben prevodi Married With Children na njemacki pa jadni Al Bundy uvijek bude terorisan njemackim voice-acterom koji je totalni b0LiD.
Ali ja se snadjem,snimim Married With Children sa Pro7 u full mocnom kvalitetu i skinem titlove pa "nalijepim" :D
ForceWare
25.8.2007, 12:52
Simpsonovi, Nindža kornjače, mada mogu da pogledam i neki drugi crtać ako uhvatim na tv-u. Evo do skora sam gledao Džumandži na B92 oko pola 12, a ima takođe diznipack na RTS1 vikendom od 11 do 13:00.
South Park najjaci :alealeee:Fugde Children .
ForceWare
25.8.2007, 16:59
South Park najjaci :alealeee:Fugde Children .
Zaboravio sam njih :boodala:(nisam odavno gledao) i SpongeBoB-a.
_Maximus_
3.10.2007, 10:51
Sta je na primer sa starim Diznijevim crtacima> Crtacima bez nasilja, krvi. Crtaci kao sto su Robin Hud, Kralj Lav, Maza i Lunja i ostali. danasnji crtaci jesu doziveli revoluciju. Grafika, zvuk, efekti i ostalo. Isto tako su ti crtaci iskvareni raznim skrivenim porukama. Na primer u Hi-Menu su u stavljani razni simboli koji aludiraju na satanisticke sekte u Americi. Recenica ''Ja imam moc'' takodje aludira na rituale i stanje verovanja istih. I zna se da su na ovom crtanom filmu radili sumnjivi ljudi. Ne zezam se niti je ovo paranoja. Jednostavno iamo sam srece da gledam emisiju i to Americku o tome, a i da citam kod nas.
Ja i pored svojih godina, volim da upalim ponekad stare dobre klasike i da se nasmejem. Ne kritikujem nove stvari ali sam malo hteo da skrenem paznju na odredjene stvari. Takodje bih ukinuo razne crtane filmove na cartoon network-u.
U crtanim filmovima ne sme biti krvi i nasilja. Ja to tamo vidjam svakodnevno.
Da li si ti, kada si gledao Hi-mena, primetio da ima satanističkih simbola?
Ili su ti se iznenada "otvorile oči" kad si video tu emisiju?
Kako se zvase ovaj
crtani film (http://www.youtube.com/watch?v=JH1em1OJhyU&mode=related&search=)
_Maximus_
3.10.2007, 22:39
Da li si ti, kada si gledao Hi-mena, primetio da ima satanističkih simbola?
Ili su ti se iznenada "otvorile oči" kad si video tu emisiju?
Bio sam jako mali da bih ista primetio. To je podsvesna poruka. U predmetu po imenu Uvod u Psihologiju, daje se primer da svaku 24-tu slicicu mozak pamti. One idu u jednoj sekundi. I kao sto sam rekao, nisam samo gledao tu emisiju vec sam i citao i isti primer nasao u jednom casopisu pre par godina. Nazalost ne mogu da se setim imena bilo je davno.
To sa pitanjem oko otvaranja ociju, znam na sta ciljas?
Ja nisam prosecni matorac u fotelji koji vrti kanale i veruje u sve sto vidi! Samo se poklopio procitani clanak sa emisijom. Toliko o tome!
QWERTY
Nazalost ne mogu da se setim imena. Secam se da je neko od ovih likova ili glavni lik Bole. Pa ako je od pomoci?!
Kako se zvase ovaj crtani film (http://www.youtube.com/watch?v=JH1em1OJhyU&mode=related&search=)
Trebalo bi da je Possible Possum...:D Mnogo dobar crtac...
Generalova radnja, lepo piše... i budi nostalgiju (http://www.leksikon-yu-mitologije.net/read.php?id=160)! ;)
stavili su brojeve u leve uglove vasih malih ekrana, navodno kao preporuku za roditelje - pustiti dete da gleda film ili ne (pa hocemo u evropu)! a odgedajte animirani film Winx, ili nesto tako, ide na drugom, ne znam tacno kad. pogledajte glavne junakinje, PA STA IM JE SA KOSTIMIMA, mislim ima samo jedna obucena, a ostale (jeste HI MEN bio prilicno obnazen, ali nije imao sljokice, cool frizuru...) a deca se prosto otkidaju na njih, slicice, albumi... i igraju se ta deca...
Pa korak po korak. Tako je isla amerika pa vidi gde je otisla. Koliko agresivnosti kod dece i u skolama. Najveci su krivci oni koji su nezainteresovani da vide te stvari. U odrastanju dece se mora pazljivo birati sve, kako od hrane koju jedu do programa na televiziji. Odrastanje uz disney crtane filmove i naravno novije duhovite i zanimljive crtace! Ja kad upalim cartoon network meni se povraca. Kada vidim onog samuraj Dzeka kako sece sve zivo i ubija sve redom. Ja imam brata mladjeg 10 godina od sebe i tacno vidim efekat tih filmova na taj uzrast.
Ovako, ima dva spiska:
Kratkometrazni:
Dusko Dugousko, u stvari cela ta Looney tunes druzina (Patak Daca, Ptica trkacica, Brzi Gonzales, neprevazidjeni Petao Sofronije i ostali, naravno stara sinhronizacija)
Scooby Doo, Two stupid dogs, Dexter's laboratory, cela Disney druzina (Miki Maus, Paja Patak, Silja i ostali...), Johnny Bravo, Simpsonovi, Saut Park...
Dugometrazni:
stari Diznijevi (Bambi, Pinokio, Robin Hud, Snezana i sedam patuljaka, Maza i Lunja...)
od novijih jedino Ice age i The Simpsons movie.
I, van konkurencije, moj heroj iz detinjstva, jedan i jedini, HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE.:n_klanja::n_klanja::n_klanja:
"By the power of Gray Scull, I HAVE THE POWER!!!"
Jednom klinac, uvek klinac!
Pa iako sam mladja od svih ovde i ja volim neke malo starije crtace mada sad vise gledam anime a jel se neko seca kako se zvalo ono pile sto ima ljusku od jajeta na glavi i govori nesto kao nije fer ili nije posteno :D
a jel se neko seca kako se zvalo ono pile sto ima ljusku od jajeta na glavi i govori nesto kao nije fer ili nije posteno :D
Kalimero (http://www.youtube.com/watch?v=q-55RDLbDFI) ;)
Kalimero (http://www.youtube.com/watch?v=q-55RDLbDFI) ;)
E bash to
sad sam se setila i onog skeletora iz He-men-a
"A sad malo magije"
FooFighter
13.10.2007, 21:51
E bash to
sad sam se setila i onog skeletora iz He-men-a
"A sad malo magije"
"Sive lubanje silom - Ja imam moooć":D
Hehe, koliko sam samo He Man igračaka imao: figurice, mačevi, maske...:)
Psychon@ut
15.10.2007, 22:51
E zna li neko kako se zove onaj crtani što dosta podsjeća na ovaj La Linea ili Bajum bajum ... Davno se prikazivao, intro je počinjao sa nekim čudnim likom, mislim da je bilo neko žuto pilence koje svira klavir . Uglavnom, isto je postojao lik koji dopisuje olovkom samo što je izgledalo malo "modernije" ... :)
Covenant
15.10.2007, 23:02
Le Piaf ;)
Le Piaf (http://www.lepiaf.net/) - http://www.youtube.com/watch?v=VV49duBKUb0
To je mnooogo dobar crtani:n_klanja:
aerochivija
15.10.2007, 23:05
^Da, da, genijalni namćorasti vrapčić...
Psychon@ut
15.10.2007, 23:06
E care hvala ti, ne možeš vjerovati koliko već tražim na google-u i šta već nisam kucao u search . Hvala puno ;)
Inuyasha
15.10.2007, 23:55
Podetiste me na dobri stari Le Piaf...obozavao sam da gledam to :)
Neko je vec pominjao gore,ali ne mogu da ne verujem da se niko ne seca Viteza Koje aka Touche The Turtle
Takodje pominjan je i Bananamen,ali nedovoljno-ovaj crtac je takodje cista legenda :)
ForceWare
17.10.2007, 2:30
Koja i Mlata. :D
Neko je vec pominjao gore,ali ne mogu da ne verujem da se niko ne seca Viteza Koje aka Touche The Turtle
Takodje pominjan je i Bananamen,ali nedovoljno-ovaj crtac je takodje cista legenda :)
1) Vitez Koja i Mlata Zamlata!!!
2) "Jer kad Erik pojede bananu, dogadja se neverovatna promena!!!"
Pa kako da ne pamtimo ove legende:tapsh:
_Maximus_
20.10.2007, 0:37
Da, lepo je setiti se.
Skoro da sam zaboravio.
Ali obozavao sam inspektora Draguljceta. Joj boze, taj sme i taj auto, i naravno kooler-ski nastup! :opanachke
Kad rece inspektor setih se Inspektor Gedzeta :D (http://www.youtube.com/watch?v=iKeE3saeguY) http://www.youtube.com/watch?v=iKeE3saeguY
(http://www.youtube.com/watch?v=iKeE3saeguY)
branko999999999
30.10.2007, 22:09
Patak daca mi je zakon :D ; nekako mi je bolji od Duska dugouska. Hvala Bogu sto u moje vreme nije bilo pokemona, digimona...
Ovoga se verovatno secam samo ja. U pitanju je anime serija koja je pustana na RTS ili na NS(plus). Glavni likovi su bili dvoje dece, decak i devojcica, i njihova racunarska ljubimica, Dzimi, koja je ustvari pametna ljubicasta pufnica koju su izgubili neki svemirci, obrela se u njihovom kompu, pa je tu i ostala da ih poducava.
Imala je obazovni karakter,u svakoj epizodi bi objasnjavali kako radi turbina u elektrani, koja je brzina svetlosti itd. animirajuci Dzimi kao elementarnu cesticu, zrak svetlosti ili sta je vec odgovaralo, mada se u kasnijim epizodama sve izmenilo(glavne likove su oteli neki ljudi sa saturna, ako se dobro secam). Serija je bila sinhronizovana, a secam se jos jedne anime serije, sto posto sa NS plusa, o troje svemirskih putnika, i nekoj fetisiziranoj lepotici koja je putovala sa njima. Zapamtio sam samo ime onog debelog lika, Krmka u zelenom(ne mesajte ga sa DJ Krmkom). ONi su putovali kroz svemir, ubijali negativce itd.
Ako nekome ovo probudi secanje, neka mi kaze ime crtane serije, stvarno bih mu (joj) bio zahvalan. Mnogo mi se gledaju, a nemam pojma kako se zovu:rofl:.
Ovoga se verovatno secam samo ja. U pitanju je anime serija koja je pustana na RTS ili na NS(plus). Glavni likovi su bili dvoje dece, decak i devojcica, i njihova racunarska ljubimica, Dzimi, koja je ustvari pametna ljubicasta pufnica koju su izgubili neki svemirci, obrela se u njihovom kompu, pa je tu i ostala da ih poducava.
Imala je obazovni karakter,u svakoj epizodi bi objasnjavali kako radi turbina u elektrani, koja je brzina svetlosti itd. animirajuci Dzimi kao elementarnu cesticu, zrak svetlosti ili sta je vec odgovaralo, mada se u kasnijim epizodama sve izmenilo(glavne likove su oteli neki ljudi sa saturna, ako se dobro secam). Serija je bila sinhronizovana, a secam se jos jedne anime serije, sto posto sa NS plusa, o troje svemirskih putnika, i nekoj fetisiziranoj lepotici koja je putovala sa njima. Zapamtio sam samo ime onog debelog lika, Krmka u zelenom(ne mesajte ga sa DJ Krmkom). ONi su putovali kroz svemir, ubijali negativce itd.
Ako nekome ovo probudi secanje, neka mi kaze ime crtane serije, stvarno bih mu (joj) bio zahvalan. Mnogo mi se gledaju, a nemam pojma kako se zovu:rofl:.
Ovo drugo su ti Branioci svemira iliti Starzinger...Inache pored Krmka bo je tu i Dzesi Dart,princeza Aurora i ne secam se kako se zvao onaj plavi...Mnogo sam voleo tu seriju,i vec duze vreme je trazim ali nema je nigde...Ako je nadjesh molim te obavesti me!
Marshall George
1.12.2007, 16:21
Ubedljivo najači crtani bili su:
-Pink Panter i sve iz DePatie-Freeling produkcije(The Inspector Clouseau,Tijuana Toads,The Blue Runner and Japanese Bug i Ant and Aardwark),njih možete videti sve na ovom linku:
http://dfe.goldenagecartoons.com/
-Warner Brothers crtani-znači pevac Sofronije,Duško Dugouško,Patak Dača,Kojot i Ptica Trkačica i ostala kompanija..
-Tom and Jerry
-Walt Disney produkcija- mislim prvenstveno na Paju Patka,Šilju,Mikija Mausa i kompaniju...a nisu im loši ni dugometražni crtaći...
-Popeye the Sailor,njega baš nisam mLogo voleo ali nije bio tako loš.. :)
Bilo je par crtanih serija koje sam jako gotivio kao klinac a to je bio Tarzan, ali produkcija iz '80-tih ,Sport Billy klinac koji se zalagao za fer u sportskim takmičenjima, Štrumpfovi of kors :) ,Scooby Doo ludi pas i družina,ne mogu se više setiti ali to bi otprilike bilo to...
Evo Tarzana:
http://www.youtube.com/watch?v=i__2vabLGxY
Pelagijska Argosija
1.12.2007, 16:43
...secam se jos jedne anime serije, sto posto sa NS plusa, o troje svemirskih putnika, i nekoj fetisiziranoj lepotici koja je putovala sa njima. Zapamtio sam samo ime onog debelog lika, Krmka u zelenom(ne mesajte ga sa DJ Krmkom). ONi su putovali kroz svemir, ubijali negativce itd.
Ovo drugo su ti Branioci svemira iliti Starzinger...Inache pored Krmka bo je tu i Dzesi Dart,princeza Aurora i ne secam se kako se zvao onaj plavi...Mnogo sam voleo tu seriju,i vec duze vreme je trazim ali nema je nigde...Ako je nadjesh molim te obavesti me!
Ovu seriju sam imao na kasetama dosta davno i znam da sam kao mali obožavao da je gledam iako nisam razumeo ni reč jer nije bila sinhronizovana. Kasete je, naravno bacila moja majka u jednom od svojih pomahnitalih pohoda u kojima obično stradaju stare stvari koje ja volim da čuvam (stari brojevi SK-a i tome slično).
1) Vitez Koja i Mlata Zamlata!!!
Zna li neko kako se "originalno" zove Vitez Koja?
Trazim slike na google pa mi treba tacan naziv crtaca...
Zna li neko kako se "originalno" zove Vitez Koja?
Trazim slike na google pa mi treba tacan naziv crtaca...
Touché Turtle and Dum Dum.
Red Dragon
2.12.2007, 22:26
Davno, davno, davno to bese..........
Sta li je bese tada bilo........sad ovo treba izvuci iz malog mozga..misli, misli:icon_scra:icon_scra.....dobro Disney se podrazumevao, sta jos........ Tom i Dzeri, Vitez Koja, Nindza Kornjace, Pera Kojot i 'tica Trkacica, Gedzet, Le Piaf, la Linea,Popaj, Transformersi, Saber Rider.......uf, nece mozak dalje....:D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.