Prikaži potpunu verziju : Lista ignorisanih
--ComputerBoy--
6.5.2010, 17:43
Lista ignorisanih služi da neka osoba sa foruma ne može da vam šalje privatne poruke, a poruke te osobe u nekoj temi se vide samo ako vi kliknete na njen prikaz. Dakle, moći ćete uz taj spojler da vidite poruke te osobe, a ako ne kliknete, onda ne.
Ova opcija je korisna u slučaju da vam neka osoba na forumu smeta i/ili vas uznemirava.
Moderatori i administratori ne mogu biti u Ignore listi.
A da li se blokirana osoba obavestava o blokadi?
To je na tebi, u pitanju je tvoja ignore lista. Ako hoćeš, možeš da je obavestiš, a i ne moraš. A i ne mora da to bude neko s kim komuniciraš. Uopšte, ako te neko nervira do te mere da ne želiš da gledaš na forumu ništa što je on/ona napisao/la, onda ga/je staviš na tu listu.
Pretpostavlja se da je potrebno da te neko baš žestoko iznervira za to.
Ja sam ubacio tu federera,Francesko (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=2759) i Herman Toothrot... (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=22946)
mnogo dobra opcija
Sad ce se ta trojica uvrediti sto su otkrili istinu ... :p
--ComputerBoy--
6.5.2010, 19:38
Za Hermana znam da hoce. :D :D
Ja se uvrijedio? Baš me boli briga za nekog tamo Bokilu..Sad će vrijedni VojaM da pošalje opomenu..pa kaznu...
Tesko...Boki je spamer koji opstaje ;)
GO GO GO... Iznesite svoj prljav veš na videlo, obelodanite ko vas nervira i ko vam je blacklistovan :alealeee:
--ComputerBoy--
6.5.2010, 20:15
Mislim da ceo forum zna ko mi je na Ignore listi...
Ali mogu da ti kažem da me to ič ne zanima.
Kao ni ona prvomajska slika.
Kao ni...
Hajde, uozbiljite se.
I uočite/komentarišite izvesne male novitete na forumu.
Naravno, ne ovde, već tamo gde treba.
--ComputerBoy--
6.5.2010, 20:18
Vojo, ne mora ni da te zanima, covek je lepo pitao. :D
Meni je to glupo, staviš nekoga na listu i on te pod*ebava a ti ni ne vidiš :p
--ComputerBoy--
6.5.2010, 21:26
Neka, makar se ne nerviras. ;) Nek pod*ebava kad nema zivot. :p
Niti imam nikoga niti mi je blok fora:D. A kakav čovjek ne može podnijeti koju kritiku na svoj račun?
Djordje Turjacanin
6.5.2010, 21:41
Brana Gavrić, on je glavni za ignore.
sad je se prijavio na Burek i počinje istragu, zanima me da li će i tamo pisati opomenu. :D
White Ripper
6.5.2010, 21:59
Ja ignorisem sve sto je musko!:D
Sala mala.
Po meni je ignore lista nepotrebna.Lako je kulirat nekog,a po prirodi sam takav da me mnoge stvara bas i ne pogadjaju.
PS Dordje sjecam se one tvoje izjave
Nismo mi teta Brana pa da ignorisemo:kreza:
Sto imam neki osjecaj da sam na ignore listi comp boya.:to_care:
--ComputerBoy--
6.5.2010, 22:04
Ja ignorisem sve sto je musko!:D
Onda ti vidis postove samo od 3 clana. :to_care:
Po meni je ignore lista nepotrebna.Lako je kulirat nekog,a po prirodi sam takav da me mnoge stvara bas i ne pogadjaju.
Nisu svi takvi. ;)
PS Dordje sjecam se one tvoje izjave
Da, samo sto kad neko pocne da te uhodi ne samo na forumu, nego i na drugim sajtovima, onda... :a_whistli
Sto imam neki osjecaj da sam na ignore listi comp boya.:to_care:
Gresis, druze. ;)
Moja ignore lista je prazna, zato što me niko nije toliko iznervirao.
@Bokile Za Franceska znam zašto si ga ubacio, a za federera mi nikako nije jasno. Al' ok, to su tvoje stvari...
White Ripper
6.5.2010, 22:23
Da, samo sto kad neko pocne da te uhodi ne samo na forumu, nego i na drugim sajtovima, onda... :a_whistli
Pa takav je zivot slavnih licnosti,pogotovu grandovih zvezda.Ne bilo se pojavljivat u javnost.:D
A posto vidim da je u modi stavicu i ja nekog na igrone listu.:kreza:
Djordje Turjacanin
6.5.2010, 22:24
A u čemu je problem sa ti Francescom?
--ComputerBoy--
6.5.2010, 22:31
Pa takav je zivot slavnih licnosti,pogotovu grandovih zvezda.Ne bilo se pojavljivat u javnost.:D
Ne znam jos ni da li sam prosao a kamoli...
A u čemu je problem sa ti Francescom?
Stavio je neku bolesnu sliku u 2. ugao i uopste je vrlo neprijatan, u nekim temama je pisao sve i svasta... Da ne ulazim u to.
Ja vidim temu, vidim u cosku pise da imaju dvije ispisane stranice, ali ne vidim nijedan post. Zasto??? :dzavo:
--ComputerBoy--
6.5.2010, 23:02
Morao si makar Vojin da vidis. Moderatori i Administratori ne mogu biti na Ignore listi. ;)
A eto pokusao sam jednu salu da napravim, ali ne das mi. Vidim sve vase poruke, ne ignorisem nikoga.
Ignore lista je iz raja izasla. Koje lud da se smara sa nekm opicenim likovima koji ne vode raspravu o temi nego se bave prozivkama. Zbog njih se svaka druga tema zakljuca.
--ComputerBoy--
7.5.2010, 12:15
Ma takvi zasluzuju ban, ne samo ignore listu. :mad:
Kako bi bilo da ne pominjete federera neko vrijeme? btw.Na mojoj listi ignrisanih su - DeCoy i VojaM!
ComputerBoy me ignorisao 100%-
To valjda nije moguće :a_bleh:
miša topola
7.5.2010, 13:30
Ne možeš da postaviš članove administracije foruma na listu ignorisanih.
I nećemo da pišemo ko je na našoj listi ignorisanih :)
--ComputerBoy--
7.5.2010, 13:46
Kako bi bilo da ne pominjete federera neko vrijeme? btw.Na mojoj listi ignrisanih su - DeCoy i VojaM!
ComputerBoy me ignorisao 100%-
Sve, ali sve sto si u ovom postu napisao je potpuno netacno.
Oduvek me fascinirala potreba i sposobnost pojedinih primeraka ljudskog roda da razglaba o temama bez smisla i konca... i da se pritom svađa... o'ladite malo...
A kako cela ova priča nema nikakve veze sa namenom podforuma "How-to", pozivam vas da prekinete razglabanje o tome ko je kome na listi i ko koga nervira (jer na taj način svi vi nervirate mene... i to opako), da ne bih morao da brišem poruke i zaključavam temu.
Unapred hvala.
A kako cela ova priča nema nikakve veze sa namenom podforuma "How-to", pozivam vas da prekinete razglabanje o tome ko je kome na listi i ko koga nervira (jer na taj način svi vi nervirate mene... i to opako), da ne bih morao da brišem poruke i zaključavam temu.
Unapred hvala.
Voja me podseca na nastavnicu srpskog... :paranoia:
:D
DonCorleone91
8.5.2010, 0:24
Ne znam jos ni da li sam prosao a kamoli...
Da se srediti tu nesto :D
Uglavnom, ignor lista je dobra samo zato sto neko ne moze da te smara sa privatnim porukama, ali je glupo sto ne mozes da citas tudje postove, cemu poenta ako ne mozes da procitas pola teme... :)
p.s.
Ko je stavio branu na ignor listu ne zna sta je propustio! :D
Marti Misterija
8.5.2010, 0:50
Ma niko nije stavljao Branu nego je brana stavio na ignor listu pola clanova foruma, tj. svakog ko se svojim postom zamerio njemu ili Bulmasoftu.
A zamisli kolika bi tek bila ignor lista da je na nju stavio sve one koji su nacinili svetogrdje pa sa Win 98 presli na neki drugi OS?!
Uglavnom, ignor lista je dobra samo zato sto neko ne moze da te smara sa privatnim porukama, ali je glupo sto ne mozes da citas tudje postove, cemu poenta ako ne mozes da procitas pola teme... :)
Ama mozes da citas postove ignorisanih sasvim normalno. Samo ce biti u posebnim spoiler tagovima. Jedan klik i procitas ako te zanima. Ako ne, lepo ignorises. :D
Evo kako to u praksi radi:
http://img263.imageshack.us/img263/5979/testqb.jpg
Kliknes na "Pregled poruke" u gornjem desnom uglu i procitas poruku normalno.
^Ovo je samo bilo privremeno radi demonstracije.
Pandemonium
8.5.2010, 1:03
Bože, bože, čime se vi bavite... ;)
Ku, pre si morao da skines nekoga sa liste da bi mogao da procitas poruku, ovako je prakticnije :)
Aj da stavim i ja federera, vidim da je popularno :)
Just kidding :opanachke
NIDZA bOj
13.5.2010, 21:14
Ja moram....
Dajte ljudi,koga bole cose koga ce neko da stavi na tu listu...
Ja bih samo voleo,kad bih stavio neku osobu na tu listu,da ista ne moze da mi citira poruke...
--ComputerBoy--
13.5.2010, 21:21
Ne moze to... A i bez toga on moze da ti pise, samo sto ti to neces moci da vidis... Dok ne pritisnes "pregled poruke".
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.