PDA

Prikaži potpunu verziju : SHOUTcast DSP plugin v1.9.1 bag?

peex
2.5.2010, 2:28
Da li plugin za Winamp SHOUTcast DSP v1.9.1. (iz 2001-2007) ima BAG sa izborom ecodera i sejvovanja i kako taj BAG resiti????
Instalirao sam Winamp 5.53 skino sam SHOUTcast DSP plugin v1.9.0 (1999-2005) podesio enkoder na mp3, i radio je proradio bez problema jedino sto sam stekao utisak da su slabiji encoderi u ovoj verziji.... Pa sam ga kroz dva dana deinstalirao obrisao i Winamp i poceo iz pocetka. Instalirao sam istu Winap ver.5.53. samo ovog puta sam zeleo da isprobam novu verziju plugina za stream radio SHOUTcast DSP v1.9.1 (2001-2007), podesio sam mp3 encoder pustio radio, radilo je bez problema cak mi se cini i da mnogo bolji zvuk. Posle nekog vremena restartovao sam PC pokrenuo ponovo Winamp i radio, podesavanja za DSP v1.9.1 opcija enkoder, nisu stojala onako kako sam ih podesio na mp3 vec je plugin vratio na neki njegov preset za ACC+encoder. Primetio sam da svaki put kad startujem Winamp da je encoder na ACC+ a ne na ona podesavanja koja sam ja ostavio (MP3). Par puta sam zaboravio da podesim encoder jer smatram da su podesavanja zapamcena. Tako sam primetio ovaj BAG u SHOuTcast v1.9.1, ili je mozda greska samo kod mene. (koristim WIN XP sp2) Moze li neko da mi pomogne da resim ovaj BAG oko ovog plugina?????