Prikaži potpunu verziju : Sporo kopiranje sa mreze?
Evo, jedva da namstim mrezu i sad me vec muci novi problem. Naime, kad hocu da kopiram nesto sa mreze to ide mnogo sporo...uvek ide oko 128kbps i ne prelazi preko toga a ponekad i opadne. Stvarno ne znam do cega je problem. A pored ikone za lan konekciju u network adapters pojavila se jos jedna koja se zove incoming connection. Od kad nje ima, meni mreza radi sporo. Pre kad sam imao mrezu te ikone nikad nije bilo i sve je radilo normalno. Please HELP, ne znam sta da mu radim vise???:confused:
A kakvu si to mrežu namestio? Kako su tačno povezani računari i kako si podesio razmenu fajlova?
To je mreza u studentskom domu. Pre nisam imao nikakvih problema to je od skora pocelo da se desava. Primetio sam da imam neki problem sa servisom "Routing and Remote Access".Pri startu windows-a on je uvek iskljucen i tada nemam mrezu uopste. Kada ga ukljucim on napravi tu ikonu "incoming connection" pored ikone za lan konekciju i tada imam mrezu ali je kopiranje jako sporo kao sto sam rekao. Pre mi je mreza radila normalno i bez tog incoming connections. Cemu uopste sluzi taj routing and remote access?
EDIT: Evo uspeo sam da malo povecam brzinu, namestio sam u network adapter na 10mbps full duplex ali preko te brzine nikako ne mogu. Kopiranje mi ide oko 1mb. Kad namestim na 100mbps full duplex onda se brzina smanji na nekoliko kilobajta i kopiranje je nemoguce. Jel zna neko o cemu se radi ovde?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.