Prikaži potpunu verziju : Mortal Kombat
--ComputerBoy--
22.4.2010, 23:16
Volite Mortal Kombat sa Sege? Hm, ko ne voli. :D A sta mislite da to malo bude sredjeno, hakovano i tako to, a? Jos boraca, poteza, Fatality moves? I da jos to radi super? Nemoguce? Varate se! :D
U pitanju je igra ULTIMATE MORTAL KOMBAT TRILOGY, tj. hakovan Ultimate Mortal Kombat 3, samo sa dodatim likovima iz MK1 i MK2, koji cak mogu i komboe da rade. Sve se moze naci ovde za download (http://umk3.hacking-cult.org/eng/download.htm) i treba obratiti paznju na to da igru nece pustiti u normalnom emulatoru, imate hakovane emulatore za download na istoj stranici. Sve radi jako dobro, super izgleda, par bagova ima, ali nisu narocito izrazeni.
Kako izgleda u praksi? Ovako (http://www.youtube.com/watch?v=Kg5ZG9QwjsY). Video clip by me. :D
Enjoy! :ciao:
Pandemonium
22.4.2010, 23:24
Je l postoji multiplayer varijanta da te odvalim koju partiju? :P
--ComputerBoy--
22.4.2010, 23:28
Ne podrzava Kega emulator, samo Gens i jos poneki, a samo Kega ima multiplayer tako da... :(
Opa, deluje dobro, ovih dana ću obavezno probati, obožavao sam MK na segi.I da, Comp boy, početak tvog posta zvuči kao neka top shop reklama :D
Pandemonium
22.4.2010, 23:31
Ček, dakle, postoji "emulatorski" multiplayer tipa, ja sam u Bg-u, ti si Bogu iza čukljeva, samo ne za ovu igru? Kega je MD2 emulator, je l?
--ComputerBoy--
22.4.2010, 23:38
Comp boy, početak tvog posta zvuči kao neka top shop reklama :D
Trenutna inspiracija. :D
Ček, dakle, postoji "emulatorski" multiplayer tipa, ja sam u Bg-u, ti si Bogu iza čukljeva, samo ne za ovu igru? Kega je MD2 emulator, je l?
Pa da, ova igra je Sega Megadrive 2 ROM, samo sto ga emulatori ne podrzavaju, osim tih par hakovanih sa tog sajta. I da, Kega moze da se igra u multiplayer-u. Ja i NaraYan smo JEDVA uspeli. :D
Provali... 'Ladno mogu i Shao Kahn, Motaro, Kintaro i Goro da rade Fatality. :eek: I da ne zaboravim, svakom liku je dodat jos jedan Fatality da moze da uradi. Ja sam malopre uspeo sa Sindel. :D Pogledajte i Supreme Demonstration obavezno! :)
P.S. Ne kapiram zasto su stavili 2 Shao Kahna i onu malu zivotinjicu jer cim krenes sa njom da se bijes, pise ti da si mrtav. :rofl:
MK Trilogy je normalna igra koja je izasla za sve moguce platforme ali su najbolje verzije za PC i Playstation 1. Prvu je, uz dosta cackanja, moguce poterati na danasnjim sistemima, samo sto je niska rezolucija :(
--ComputerBoy--
23.4.2010, 7:27
Meni radi, imam XP Patch. ;) Ali je ovaj hack bolji, ima vise boraca. :)
EDIT: Konacna osveta Shao Kahnu. :dzavo:
3xip_SbXFTE
Ja sam skroz zaboravio da uradim i taj dodatni Fatality. :boodala:
Regularan multiplejer postoji u ZSnesu, moraš da znaš tuđu IP adresu na koju se konektuješ, onaj tamo stavi da prihvata konekcije i to je to, probano.
Da li neko ima listu poteza za MK Trilogy za Windows platformu?
Nigde na Netu ne nalazim adekvatnu ili potpunu...
Nebojsa111
12.12.2010, 18:13
Mozda...
http://www.mortalkombatonline.com/content/games/mkt/
Slavisa83
23.12.2010, 1:53
Uf kad se samo setim MK serijala.
Ovo izgleda odlicno
na nintendu 3 deo :aplauz:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.