PDA

Prikaži potpunu verziju : kako ono ide, zaboravio sam... (progdvb - cyberlink codec)

sasha vukelic
13.6.2006, 18:51
kako namjestiti u progdvb da mi koristi cyberlink codec (tj. bilo koji sem elecard-a)... to sam prije uspio namjestiti ali sam zaboravio kako... kada odem u "settings > audio & video > directshow" i tu izaberem neki druki codec uvijek mi nakon sto pritisnem OK izbaci gresku error! filter not founded! pa ime filtera

^^ ovo founded je greska u programu, znam ja dobro engleski :) mada i founded ima nekog smisla :)

bobi
13.6.2006, 19:14
kako namjestiti u progdvb da mi koristi cyberlink codec (tj. bilo koji sem elecard-a)... to sam prije uspio namjestiti ali sam zaboravio kako... kada odem u "settings > audio & video > directshow" i tu izaberem neki druki codec uvijek mi nakon sto pritisnem OK izbaci gresku error! filter not founded! pa ime filtera

Pa, izgleda da nemas postojeci kodek. Nadji ga, instaliraj, pa onda konvertuj u njega.

sasha vukelic
13.6.2006, 19:52
imam codec nije u tom stvar (npr. mogu preko mplayera gledati sa cyberlinkom a imam i cyberlink dvd player koji isto pusta sa njim...) fazon je ja mislim u tome sto moras nabaviti neki poseban fajl i kopirati ga u onaj filters folder progdvb-a (ili tako nesto ne mogu se sjetiti)

sasha vukelic
13.6.2006, 22:40
uspio sam... uzeo sam graphedit i nakanio cyberlinkove i video i audio da rade nekako