Prikaži potpunu verziju : Corsair 550VX
Interesuje me da li je neko imao iskustva sa njime. Trenutna konfiguracija je E5200 sa 2GB RAM-a i ATI 4850 kartica. Potrebno mi je stabilno i kvalitetno napajanje koje moze da posluzi prilikom nadogradnje konfiguracije sa jacim procesorom, kroz godinu ili dve.
Corsair VX550 je jedno odlicno napjanje,built by CWT,sto jos govori o kavlitetu ovog napajanja.Corsair VX550 je vrlo stabilan,stabilna regulacija napona,odlicna efikasnost.Radjeno je na single-rail principu sto je po meni bolji izbor od multi-rail u ovom slucaju(a i uopste za napajanja ispod 650w),i ovaj izbor se pokazao kao odlican,napajanje moze da da ~41A na +12v,a verovatno bi mogao i vise.Sve u svemu odlicno napajanje i ako ti ne smeta sto nije modularno i ne smetaju ti kablovi po kucistu onda je odlican izbor i lako ce izdrzati tu tvoju konfu a verovatno i sledeci upgrade.Ali ako ti je modularnost bitna onda ipak pogledaj Chieftec CFT 600.
I da hoces da vozis Quad core sa dve 4850 u CF modu, taj Cors ima vise nego dovoljno snage za to. Ako je cena korektna, slobodno ga kupi napajanje je vise nego kvalitetno...
Hvala vam na savetu. Ovih dana cu ga kupiti.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.