PDA

Prikaži potpunu verziju : Corsair 550VX

botta
7.4.2010, 2:39
Interesuje me da li je neko imao iskustva sa njime. Trenutna konfiguracija je E5200 sa 2GB RAM-a i ATI 4850 kartica. Potrebno mi je stabilno i kvalitetno napajanje koje moze da posluzi prilikom nadogradnje konfiguracije sa jacim procesorom, kroz godinu ili dve.

sportista
7.4.2010, 3:23
Corsair VX550 je jedno odlicno napjanje,built by CWT,sto jos govori o kavlitetu ovog napajanja.Corsair VX550 je vrlo stabilan,stabilna regulacija napona,odlicna efikasnost.Radjeno je na single-rail principu sto je po meni bolji izbor od multi-rail u ovom slucaju(a i uopste za napajanja ispod 650w),i ovaj izbor se pokazao kao odlican,napajanje moze da da ~41A na +12v,a verovatno bi mogao i vise.Sve u svemu odlicno napajanje i ako ti ne smeta sto nije modularno i ne smetaju ti kablovi po kucistu onda je odlican izbor i lako ce izdrzati tu tvoju konfu a verovatno i sledeci upgrade.Ali ako ti je modularnost bitna onda ipak pogledaj Chieftec CFT 600.

ukimafija
7.4.2010, 4:10
I da hoces da vozis Quad core sa dve 4850 u CF modu, taj Cors ima vise nego dovoljno snage za to. Ako je cena korektna, slobodno ga kupi napajanje je vise nego kvalitetno...

botta
7.4.2010, 9:43
Hvala vam na savetu. Ovih dana cu ga kupiti.