PDA

Prikaži potpunu verziju : Dungeons & Dragons

Juraj
6.4.2010, 21:56
Pošto je jedina tema koju sam našao zaključana, a i mislim da tada nije bilo brbljaonice baš da vas pitam igra li tko ovo, koju ediciju i imate li kakve savjete za nadobudna DM-a:D?

Sass Drake
6.4.2010, 22:22
Sa dvojicom kolega sam igrao D&D 4. Savjet: u javnim kućama smo dobijali experience.:dzavo::D

Juraj
6.4.2010, 22:24
Sa dvojicom kolega sam igrao D&D 4. Savjet: u javnim kućama smo dobijali experience.:dzavo::D
A ne smijem to raditi :P . Igramo ja, prijateljica, njen momak i još jedan drug. Pa kada dođu u bordel oni se gledaju poprijeko i zaobiđu ga u široku luku. On bard, ona rouge, a cleric se zabavlja jedini od družine :D

DeCoy
6.4.2010, 22:35
Izvini, nemoj da pomisliš da ti zvocam, nego mi je interesantno da sam na više mesta sretao taj lapsus. Nije rouge nego rogue. ;)

Juraj
6.4.2010, 22:37
Izvini, nemoj da pomisliš da ti zvocam, nego mi je interesantno da sam na više mesta sretao taj lapsus. Nije rouge nego rogue. ;)
Da samo vidiš kada pokušavam izgovoriti neke riječi, poput bacaj inišativu(umjesto inicijativu), sešija pa se zapetljam :D. Normalno oni se smiju, a ja samo podižem CR:dzavo: