PDA

Prikaži potpunu verziju : Još jedan predlog...

REDisLAW
10.6.2006, 9:46
Insprisan onim što je bata Mare napisao ovde (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=1358), pade mi na pamet da predložim nešto (iskreno sa nadam da neće biti obrisano)... Dakle, radi se o sledećem:
Pošto, koliko sam uspeo da primetim, nas ovde ima dosta sa Google adresom, reko možda bi mogli da se dopisujemo preko Google talk-a? Tako kad nas ima podosta na forumu, a ovo čekanje na p.m., kao što rekoste, baš ume da smara, što se nebi dop. preko gore navedenog programa? Ako ima zainteresovanih program možete naći ovde (http://dl.google.com/googletalk/googletalk-setup.exe)...
Pa... Razmislite... ;)

Marko_L
10.6.2006, 10:03
Bata Maretov predlog je bio da ako vam već nije dovoljan inbox, da lepo preko istog razmenite mejl adrese, pa nastavite kontakt preko mejla ili mesindžera, jer time dobijate više prostora, ne morate stalno da praznite inbox, a uz pomoć mesindžera ostvarite i real time komunikaciju. To je pogotovo dobro zato što su sve te usluge potpuno besplatne... E sad, ne vidim svrhu ove teme, jer niko neće da ostavi svoj mejl ovako javno, pa da ga svi spamuju, a i onaj ko je hteo, to je već učinio u profilu... Uostalom, ne vidim čemu komplikovanje... hoćeš sa nekim da porazgovaraš, ok, pustiš mu lepo PP i napišeš "Pozdrav... moja gmail adresa je ta i ta, hotmail adresa je ta i ta, moj ICQ je taj i taj, moj jabber je taj i taj... itd.", pa ako taj neko hoće da priča sa tobom, ubaciće te u kontakte... a ako neće, mislim da ne možeš mnogo toga da uradiš na silu... :)

Just my 2 eurocents :)

P.S. - Neću da obrišem temu, ali neko verovatno hoće, jer mislim da nema svrhe da stoji tu.

REDisLAW
10.6.2006, 18:50
Pa ne, mislio sam onako kad nas ima puno, a i baš bi bilo zanimljivo, ali pošto vidim da nas nema puno zainteresovanih može da ide u kantu...
Quited for deletion (ili kako već...)

6am3 Fana71c
10.6.2006, 20:34
pa Rede, lepa je zamisao, ali poenta foruma je upravo dopisivanje i prepucavanje na teme KAD STIGNES... znaci ostavis post, uvece proveris jel neko nesto zanimljivo reko, odgovoris... i tako.. a i nema svako vremena za real-time konverzaciju... ja sam npr. skinuo g-talk sa neta, instalirao, odusevio se njegovom jednostavnoscu, ali je pao brzi & precizni uninstall kad sam video da ga niko od mojih MSN kontakata ne koristi [a i ne samo oni]... nego hocu reci, ako ti je do price svrati na krstaricu, a forum je forum...:ciao:

Carl Jonson CJ
10.6.2006, 20:53
Ја ГуглТалк користим само да ми објави када сам добио мејл и то је то :) А исто никоиз мог МСН-а га не користи :) Оће неко се дописујемо преко гуглета :)

Magneto
11.6.2006, 14:32
Pošto, koliko sam uspeo da primetim, nas ovde ima dosta sa Google adresom, reko možda bi mogli da se dopisujemo preko Google talk-a?
Ja rek'o, a što ne bi moglo? Forum ne pravi nikakve prepreke po tom pitanju.
Quited for deletion (ili kako već...)
:D :D :D