Prikaži potpunu verziju : bluetooth problem
bluetooth na kompu kad hocu da prebacim nesto na mobilni pokazuje da moze samo do 5 mb da prebaci.medjutim cesto prebacivanje stane i na 3-4 mb.inastalacijom na drugi komp. problem isti. ozbiljno sumljam na neki virus posto mi je bluetooth uvek dobro radio i prebacivao i do 100MB bez problema :facepalm
pedjastudio84
31.3.2010, 10:46
Koji je telefon u pitanju? Pogledaj u opcijama da si fajlovi stizu na memorijsku karticu, a ne u memoriju telefona. Verovatno nemas mesta pa zbog toga nece.
bluetooth na kompu kad hocu da prebacim nesto na mobilni pokazuje da moze samo do 5 mb da prebaci.Jeftini (i / ili klonirani) bluetooth adapteri stižu sa neregistrovanom verzijom BlueSoleil softvera koji dozvoljava prenos samo do 5 MB. Pošto kažeš da si ranije prenosio i stotine megabajta, da li si u međuvremenu reinstalirao sistem?
sve je dobro radilo dok nisam oborio sistem na kompu pa ga ponovo instalirao.telefon je nokia 6233 ima karticu od 967 mb slobodno je 148 trenutno, a memorija na tel ima 5.2mb slobodna je 590 kb.Za bluetoot imam disketu koja uredno instalira program.Danas sam probao da prebacim neki video 13.3mb,idu procenti i na nekom 8-9 prekid,evaluation 5 mb only pise na vrhu prozora blu
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.