Prikaži potpunu verziju : Kako naplacivati
Boris Zegarac
9.6.2006, 16:31
Trenutno zavrsavam jedan web sajt i uskoro treba da ga postavim. Hteo bih da za clanove koji se uclane i koji zele da primaju informacije o softveru te usluge naplacujem ali neznam kako. Da li neko od vas zna ili neko slucajno nesto slicno vec radi. Trenutno nemam nikakav racun u banci i koje su vase preporuke za to.:n_klanja:
Malo mi je nelogicno ovo,zasto bi hteo da naplacujes tako nesto?
Koliko sam shvatio ti hoces da naplacujes informacije o softveru,koje su na internetu potpuno besplatne,ispravi me ako gresim.
Boris Zegarac
10.6.2006, 19:50
Mislim turtoriale za WinXP, Office i druge softvere koje sam radio u .avi formatu koje je moguce skinuti sa sajta a koje bih naplacivao. Sve ostalo je besplatno.:to_care:
Lord_Master
10.6.2006, 21:42
Hmm ima onaj Balkan Cash... Ili tako nesto :). Bice to izgleda zanimljiv sajt ;) Samo napred... Kontaktiraj me preko PM-a da ti dam e mail jednog lika koji ce ti sigurno pomoci ;)
Mislim turtoriale za WinXP, Office i druge softvere koje sam radio u .avi formatu koje je moguce skinuti sa sajta a koje bih naplacivao. Sve ostalo je besplatno.:to_care:
Da, možeš preko BalkanCash-a. (http://www.balkan-cash.com/). Jednostavno za neki link staviš da mu se otvara BalkanCash-ova stranica kada neko klikne na neki tutorijal. Otvoriće mu se prozor koji zahteva da pošalje SMS na određeni broj i skinuće mu određenu sumu. Na njegov broj će mu stići kod i on će taj kod uneti kako bi mogao da skine tutorijal. To je to. Za sve ostale informacije poseti sajt BalkanCash-a.
E onda u redu,izvini nisam znao,podrzavam...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.