Prikaži potpunu verziju : Nema tona
Zasto ja na yutube namam ton?
miša topola
23.3.2010, 22:06
Proveri podešavanja za zvuk na tvom računaru u control panel-u.
Imam u racunaru zvuk samo na internet na ni jednom sajtu nemam ton. Koristim Operu i Google Chorme, ali cudno je stoo preko Internet Explorera imam ton, ali njega nekoristim.
Opera: Tools/Preferences/Advanced/Content
Trebalo bi automatski sva 4 polja da su oznacena. A jesi probao da reinstaliras Operu ili Chrome?
Opera: Tools/Preferences/Advanced/Content
Trebalo bi automatski sva 4 polja da su oznacena. A jesi probao da reinstaliras Operu ili Chrome?
Sve je ukljuceno, nije zbog toga. :mad:
AstraLogos
25.3.2010, 0:03
Sve je ukljuceno, nije zbog toga. :mad:
Probaj da instaliras najnoviji Adobe fles plejer i imas ga na oficijalnom sajtu.
Druga mogucnost je da instaliras novu verziju Opere 10.51.
Odgovara mi naziv teme tako da necu otvarati nepotrebno novu. Imam problem sto se tice samog zvuka na racunaru. Nije prvi put da mi se ovo desava, naime kada mi racunar ostane duze upaljen ( preko noci npr. ) cesto se "izgubi" zvuk i sta god da upalim ne reaguje jesnostavno u volume mixeru ne prikazuje aktivnost - sam program radi svejedno da li je WMP ili neki drugi player, igrica ili nesh slicno. Naravno cim bih restartovao racunar zvuk bih se naprosto vratio kao da nista nije bilo. Znate li mozda do cega je ? da li trebam da ubacim novije audio drivere ? hvala unapred.
DonCorleone91
18.4.2010, 11:37
Probaj sa novijim drajverima, mada moguce i da je neki viruscic :)
Probaj sa novijim drajverima, mada moguce i da je neki viruscic :)
Skidam sa 128kbps office ( sa zvanicnog sajta- cisto da napomenem da mi opet ne zakace neku prijavu xD ) i posto sam vise od pola skinuo a u ponedeljak idem ne smem da gasim racunar jedino sta mogu je da stavi da skenira. A sto se tice novijih drajvera, vec sam pogledao na asus-ovom sajtu za Vista 64 je jedino okacen ovaj koj vucem vec ko zna koliko -.-. rec je o CM6501. znas li ti mozda neki drugi za Asus M2N SLI i MS Windows Vista 64 bitni OP ?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.