Prikaži potpunu verziju : Najbolji biznis (posao na Netu)?
Pozdrav
Ovako, nemojte misliti da sam od onih sto hoce gomilu para bez imalo truda.:D
Ja imam puno znanja sto se tice web dizajna, izrade stranica, photoshop...itd Ono sto mene zanima, jeste, sta je najbolje raditi na internetu sto se lepo placa. Znaci u oblasti web dizajna, npr, prodavanje sajtova, prodavanje stvari na sajtovima, reklamirati druge firme, kompanije, akademije. Bilo sta, treba mi neki biznis pod hitno. Imam znanja i sve ali neznam kako je najbolje da unovcim. Takodje radim i oko muzicke produkcije, ali to mi je jos uvek malko slabije.
Sta bi ste vi preporucili? Neke kombinacije, itd.
Hvala!
pa ako si upravo naveo da imas "puno znanja sto se tice web dizajna, izrade stranica, photoshop...itd"
onda sigurno neces da reklamiras druge firme, kompanije (?), akademije (?!)
napravi neki fensi sajt, hostuj ga negde jeftino i imas cime da se "pokazes".
onda krenes malo da se reklamiras, pravljenje sajtova povoljno, ovo ono. ako si stvarno dobar, dok si rekao keks ljudi ce dolaziti tebi, umesto ti da trazis njih.
ono, izboris se. za pocetak, uradi NESTO, da mozes da pokazes "e, ja sam uradio TO i TO"
nikome nista ne znaci sto ces ti da kazes "imam puno znanja"
pa ako si upravo naveo da imas "puno znanja sto se tice web dizajna, izrade stranica, photoshop...itd"
onda sigurno neces da reklamiras druge firme, kompanije (?), akademije (?!)
napravi neki fensi sajt, hostuj ga negde jeftino i imas cime da se "pokazes".
onda krenes malo da se reklamiras, pravljenje sajtova povoljno, ovo ono. ako si stvarno dobar, dok si rekao keks ljudi ce dolaziti tebi, umesto ti da trazis njih.
ono, izboris se. za pocetak, uradi NESTO, da mozes da pokazes "e, ja sam uradio TO i TO"
nikome nista ne znaci sto ces ti da kazes "imam puno znanja"
Da, pametno. Pokusacu tako nesto. Hvala u svakom slucaju. Ako neko ima jos neki predlog nek postavi...
Hvala unapred!
NjegovaWisost
22.3.2010, 21:36
Fino, tebi treba puno e-mail adresa onoga što kod nas zovu mala i srednja preduzeća. Zato, fino imenik u ruke (je l se to u Srbiji zovu žute strane?), i napravi jedan, dobar, šaren, čisto da se vidi da je profi odrađen, i kreni da šalješ reklame. Jeste, to je čisti spem, ali ni malo nije drugačiji od onoga što dobijem kada kupim novine pa mi tu stoje razni flajeri, niti od reklama kojima mi pune poštansko sanduče.
E-mail skoro svaka firma ima, sajt malo ko.
Većina tih firmi nema sajtove, ti kažeš zašto je svakome potreban. Možda će ti se neko i javiti. Svoje ostale sposobnosti možeš staviti na kraj, u sporednu tačku.
Tako bih barem ja radio. =)
Ali, to bi trebao da ti bude samo jedan od 15 segmenata posla ako hoćeš ozbiljno da se baviš...
Djordje Turjacanin
22.3.2010, 22:48
I da obavezno traži one kojima se email završava na gmail.com yahoo.com ili od nekih provajdera.
Eno ti na Infostudu gomila firmi i raznoraznih agencija koje traže web dizajnere i slično. Ako ti trebaju stabilni prihodi a siguran si da solidno barataš "materijom" to ti je (bar po meni) najrealniji način da kreneš u posao.
samo jos zelim da te upozorim da tipicna osoba koja zna sta radi u web dizajnu ne dolazi na forum da pita sta da radi i da li da reklamira druge "firme, kompanije i akademije".
verujemo mi svi tebi da poznajes web dizajn na rec, ali kupac ce traziti dela.
pokusaj da proveris sam svoje znanje pre nego sto krenes u ozbiljnije pregovore.
samo jos zelim da te upozorim da tipicna osoba koja zna sta radi u web dizajnu ne dolazi na forum da pita sta da radi i da li da reklamira druge "firme, kompanije i akademije".
verujemo mi svi tebi da poznajes web dizajn na rec, ali kupac ce traziti dela.
pokusaj da proveris sam svoje znanje pre nego sto krenes u ozbiljnije pregovore.
Eo upravo pravim neki solidan sajt. Nesto ne preterano ali cisto da se vidi znanje... Kad postavim na net postavicu ovde pa da kazete sta mislite.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.