Prikaži potpunu verziju : Kako da skroz obrisem facebook?
Hocu da napravim profil samo za svojih desetak naj prijatelja ,kako da skroz obrisem profil,jel dovoljno samo deaktivacija?
Pa samo deaktiviraj i više te niko od tih prijatelja neće imati na spisku, sem ako se nekada ponovo prijaviš.
Nije dovoljna samo deaktivacija jer profil i dalje ostaje u upotrebi narednih 15 dana (tako bar kažu zaposlene fejsbukdžije i "tehnička podrška") a zapravo tvoji podaci ostaju na serveru (ako si paranoik šta ti mogu),na tagovanim slikama i video snimcima se gubi tvoj tag ako su u albumima prijatelja,i imaš tih 15 navedenih dana da se predomisliš i reaktiviraš ako poželiš,mada je nekima uspjelo i nakon mjesec dana,tako bar kažu.
Nikola_Kg
11.3.2010, 15:24
Мислим да није могуће обрисати профил, само деактивирати ;)
А то му дође скоро па исто, ти ако решиш да не идеш на ФБ, небитно је да ли је обрисан профил или није у употреби ;)
Баш се доста поставља то питање.
Ја планирам да деактивирам профил ускоро, добар изговор је она група: ''Што више упознајем људе, све више волим животиње'' ;)
Ja sam deaktivirao nalog i nisam ga koristio skoro 3 meseca. I posle se ponovo ulogovao i sve je kao pre. Ja mislim da se moze u potpunosti izbrisati cini mi se da sam video tu opciju.
Predrag Stankovic
11.3.2010, 15:36
Najpre se odtagoj iz svih slika i postova, promeni lozinku i stavi neku komplikovanu koju neces moci da zapamtis da bi se ponovo ulogovao i onda na sledecem linku (http://snipurl.com/delfbacc) obrisi svoj nalog
ilic stefan
11.3.2010, 15:46
Evo pročitaj ovo, i ja sam hteo da obrišem profil i nisam se zadovoljio deaktivacijom.
http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703
Evo pročitaj ovo, i ja sam hteo da obrišem profil i nisam se zadovoljio deaktivacijom.
http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703
e slab sam sa engleskim mozes li u dve recenice,ja kapiram da sve pobrisem pa onda deakriviram
nisam paranoik,mogu moje podatke da okacim u knez mihajlovu,ne znam kome trebaju,nego jedino sam shvatio da hocu da imam samo 10 prijatelja sa kojima mogu sve da delim a ne da se kontrolisem
Pa što jednostavno ne išćeraš iz pisma sve ostale, a tih 10-oro ostaviš i teraj dalje.
I meni se čini da sam naleteo na opciju trajnog gašenja naloga.
ilic stefan
11.3.2010, 22:30
Trajno brisanje naloga ide ovako:
prvo ideš na http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
pa onda klikneš submit i pratiš instrukcije. Onda dve nedelje NESMEŠ da se loguješ na fejs kako bi oni bili sigurni da se nisi predomislio.
A evo teksta za one koji su paranoični i koji misle da se podaci uopšte ne brišu
If you have any concerns whether your stuff is actually deleted (as opposed to being kept somewhere in the deep dungeons of Facbook's HQ) your best bet is to ask them using email: info@facebook.com.
A evo teksta za one koji su paranoični i koji misle da se podaci uopšte ne brišu
If you have any concerns whether your stuff is actually deleted (as opposed to being kept somewhere in the deep dungeons of Facbook's HQ) your best bet is to ask them using email: info@facebook.com.
Pa ne brisu se (nisu ljudi dzaba izmisljali suicide machine), samo im vise nikada neces pristupiti. Taj facebook je raj za svaku obavestajnu sluzbu ;)
Equilibrium
12.3.2010, 15:00
I sta mislis da ce da ti odgovore? A jel si cuo da ljudi nekad lazu? Mislim da li si stvarno ocekivao da ce da ti kazu "Da imamo sve vase obrisane podatke i prodajemo ih kompanija, marketinskim agencijama i obavestajnim sluzbama".
Da cuvaju, cuvaju, ali ti sigurno nece reci da je tako...
White Ripper
18.3.2010, 20:14
Nije dovoljna samo deaktivacija jer profil i dalje ostaje u upotrebi narednih 15 dana (tako bar kažu zaposlene fejsbukdžije i "tehnička podrška") a zapravo tvoji podaci ostaju na serveru (ako si paranoik šta ti mogu),na tagovanim slikama i video snimcima se gubi tvoj tag ako su u albumima prijatelja,i imaš tih 15 navedenih dana da se predomisliš i reaktiviraš ako poželiš,mada je nekima uspjelo i nakon mjesec dana,tako bar kažu.
Ja sam jedanput reaktiviro profil nakon 3 mjeseca samo zbog neke lijeve stvari koju sam moro da vidim;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.