Prikaži potpunu verziju : Koliko bez Neta?
Dajte svoju procenu koliko mozete da izdrzite bez interneta...
Koliko je god potrebno.Nisam toliko ovistan o internetu.
xp professor
7.3.2010, 15:58
ufff, ne bih ni pola dana mogao da izdrzim bez neta.
UVEK sam na njemu
Srecan sam sto imam ADSL
Game fever
7.3.2010, 16:21
Ni jedan dan, otkad sam krenuo na faks svako obavestenje vezano za skolu je na internetu(kad je ispit, kad je kolukvijum, koji cas nemamo, domaci zadaci, primeri sa vezbi... sve). Osim toga igram travian, svakodnevno posecujem 10-ak sajtova(manje bitnih), svaku informaciju pretrazujem na internetu, sve serije skidam sa intrneta. Jednostvano bez internet konekcije ne mogu.
veseliburek
7.3.2010, 16:30
da mi ne treba za školu, dve nedelje max :P
Hmm..pa da vidim...Nekada sam mogao čak da odem do kuhinje i da jedem, ali počeo sam to da radim za kompom da bih što više mogao da provedem na netu.Kada idem u wc, uvek mi je netbook pri ruci, naravno sa mobilnim internetom.E jedino mi je problem dok se tuširam, pokušavao sam da navučem najlonsku kesu i džak na netbook da se ne pokvasi, ali nije to prava stvar...A što se tiče spavanja, paaaa uglavnom mi ne treba, navikao sam da živim bez sna, ali ponekad kad skidam nešto većeg gabarita dremnem pomalo.
A najbolje je kad neko otvori temu, i ne odgovori na pitanje koje drugima postavi....
NjegovaWisost
7.3.2010, 16:46
Koliko god je potrebno. Jedino bi malo problem bio mail, s obzirom da mi važne stvari stižu na njega, ali i bez toga bi ostao živ.
Mogao bih dugo. Ali bi se smorio bez njega :D
isto i kod mene :D
Mogu koliko god treba,čak sam kreativniji i bolje raspoložen kad sam offline ali tu je posao,spoljni kontakti sa ljudima "preko bijela svijeta" gdje je minut telefonskog razgovora skup pa se alternativa traži na skype-u i slično,a internet mi uveliko pomaže u pronalaženju inspiracije za sve što radim,tako da sam tu kad mi "zaštopaju vijuge" da ih brže pokrenem :ciao:
water wizard
7.3.2010, 18:08
3 dana
Koliko bez neta? Hmm... 78h 32m 56s! Otkud znam?! Mogao bi koliko treba! Ne bih se ubio sigurno!
Pošto sam relativno skoro dobio ADSL:D, navalio sam na njega ko ludi Milojko na Đurđicu:kreza:, pa sad nije realno davati procene, a videću za par meseci.
Mogu i mesec dana, ali one ''radnje'' koje ja odrađujem preko neta ne mogu da izdrže bez mene, tako da... ;)
Equilibrium
7.3.2010, 19:25
Ma mogao bih lako koliko god hocu.
Nemam apsolutno nikakvu potrebu za internetom. Mislim naravno dobro dodje, i ponekad me lepo zabavi ali da mi bas treba to ne...
zdravkelja
7.3.2010, 19:26
Ako uspem da izdrzim kad odem na more, a da nemam zelju da odem u internet kafe, znaci da mogu i duze :D
Pa evo rado cu odgovoriti,ja mogu po par meseci da ne idem na net posto ne obavljam neki vazniji posao i kad obavljam,to nije cesto.:ciao:
NjegovaWisost
7.3.2010, 23:59
Meni je baš obrnuto, net me smara neviđeno, ali šta ću kad sam zavisnik, pogotovu ako kao sad pišem nešta veće za faks, pa vazdan visim na kompu...
Isto..
Nutsbre@ker
9.3.2010, 12:37
Da mi nije potreban zbog skole, i nekih drugih informacija vezanih za posao , mogao bih dugo ali ipak nije prijatno ( barem za mene ) kada duze vreme ostanem bez interneta.
Jbg. sve sto me interesuje trazim i skidam sa interneta, pa cak i novine citam na netu:kreza:
skoro u posl 6 meseci sam u navrata pauzirao po dvadesetak dana .. mislim da bi mogao da izdrzim i 2 ili 3 meseca ali verovatno kad bi morao samo...
Aleksandar1
5.8.2010, 12:17
Internet je sastavni deo zivota.:dedica:
Internet danas je ko što su cipele na nogama. Više nema nazad!
Ako bih bio udaljen od računara i mobilnog telefona, ili jednostavno ukoliko ne bi bilo mogućnosti da odem na net, onda mi je svejedno da li sam na netu ili ne.
Ali kad mi je internet pri ruci... Nema šanse da izdržim duže od 2-3 dana :)
A i jednostavno mi je prečesto potreban za ozbiljnije stvari...
Slažem se sa Aleksandr1om i todosom.
Nema leba bez interneta :o
Bio sam na odmoru 8 dana i samo jednom sam se prikacio preko moba od drugara da proverim mail (ispostavilo se da je bilo jako bitno sto sam to uradio).
Svejedno, znam da sam previse na netu i kompu
5 ipo dana :D,upravo sam se okacio na neki wireless posle 5 i po dana provedenih bez neta na moru,da pogledam sta ima novo...
pharaon.92.bc
10.8.2010, 1:56
Nisam toliki zavisnik i mogao bih da izdrzim bez neta koliko je potrebno.
Samo se setim vremena kada je retko ko imao net i kada su i dail-up konekcije bile retke.Tada je bilo zanimljivo zevati pred kompom,a danas ako nemas net kao da nemas kompjuter.:/
No,lepo je druziti se preko neta,jer nije net samo fb i ostale gluposti.Svo znanje o kompjuterima stekao sam preko interneta i to preko sk foruma.Da nije bilo toga tesko da bih to mogao nauciti iz neke knjige. :/
Zato je internet dobra stvar.Samo treba znati sta traziti na njemu.;):)
Srlandand
10.8.2010, 10:59
Kod kuce sam stalno na netu, oko neta, itd. Kad nisam u Bg-u, ni ne pomislim na internet. Prosle godine, dve nedelje na moru, jednom sam otisao na net, jer sam bio s ortakinjom do internet kafea, posto je ona morala da posalje neko cudo.
Ja obicno pocnem da kriziram bez neta prvih par dana,posle 5-tog dana i nemam zelju za netom pa mogu dosta.....tako mi je bilo 2 puta kada mi je riknuo modem i kada nije bilo konekcije bas kod mene u gajbi :kreza:
Partybreaker
11.8.2010, 16:01
Kod kuce sam stalno na netu, oko neta, itd. Kad nisam u Bg-u, ni ne pomislim na internet. Prosle godine, dve nedelje na moru, jednom sam otisao na net, jer sam bio s ortakinjom do internet kafea, posto je ona morala da posalje neko cudo.
Identična stvar sa mnom. :)
Great_Sun_Jester
12.8.2010, 9:44
Sto bi Bender rekao: "I don't need to drink (surf), I can quit any time I want! (:
Ne predstavlja mi problem imao net ili ne jer sam se vec od ranije navikao na duze periode virtuelne apstinencije; najduzi je bio negde oko god i po dana and I'm still ok^^
Problem mi je kad sam kod kuce. Tj. imam racunar, al nemam net. Prosto, razbija mi dnevnu rutinu.
Ako sam pak negde "u divljini", onda apstinencija nije problem. :D
Kakve ste lažovčine... :D
(just kidding :))
NjegovaWisost
12.8.2010, 15:23
Beskonačno. Jedino mi je mail bitan.
Veljko the King
13.8.2010, 14:53
Kad sam prelazio sa neobee-a na telekom 8 meseci bez neta :O(glupani iz neobee nisu mi rekli za migracioni kod). Prva 2 meseca sam krizirao posle se vratio RL-u i nije mi iskreno toliko ni falio.
Kad sam se skidao sa WoW-a (uspesno!:D) nisam uplatio Net (pre paid sam tada bio) te sam bio mesec dana bez Interneta. Da mi nije Winamp-a na racunaru ne bih mu ni prisao :D I nije mi zamuka bila :)
Inace iako dnevno provedem po par sati za racunarom/ima 90% tog vremena je upravo za Internetom. Da li to bio SK,da li citao HW vesti,testove,chatovao sa prijateljima na Fejsu etc etc sve se svodi na Net. Cak i RadioAS slusam preko streaming-a iako hvatam dobar signal na muzickom stubu.. Uz neki casual mesecni protok od ~70GB potpisivanje post paid ugovora je ispao dobar dil
Sto se mobilnog Interneta tice,ponekad se konektujem radi neke informacije ili da bih proverio mail. Jedan od razloga nabavke touch screen telefona :kreza:
pedjastudio84
25.8.2010, 20:33
Ja izgurao 2 meseca. Bio sam na odmoru i odmorio sam se, ali bukvalno. :)
Supreme.50
29.8.2010, 21:33
Kada sam na netu i pukne u sred rada, mozda nekih tridesetak sekundi pre nego sto pocnem da grizem usne i nokte, nekih 2 minuta posle toga lete stvari i glave po kuci...
Kada sam izvan Beograda na odmoru ili bilo gde drugde (rostilj, selo)... ni ne padne mi na pamet :).
Posto sam pripejd korisnik kod sbb-a jednom nisam nista uplacivao sest meseci i oni su me pozvali i ljubazno rekli ukoliko nista ne uplatim sedmi mesec da mogu da im vratim modem, hehehehehe. Tako da mogu dugo bez neta.
PerFeX.007
31.8.2010, 18:48
Kada sam na netu i pukne u sred rada, mozda nekih tridesetak sekundi pre nego sto pocnem da grizem usne i nokte, nekih 2 minuta posle toga lete stvari i glave po kuci...
Kada sam izvan Beograda na odmoru ili bilo gde drugde (rostilj, selo)... ni ne padne mi na pamet :).
Isto tako....Samo ne lete glave i stvari :D
Koliko god treba ako moram .
Kad sam na odmoru onda necu ni da vidim net :D
Inace volim da sam svaki dan na netu :)
Mogu kol'ko god treba... evo sad sam se skoro vratio sa mora, 10 dana nisam video ni "n" od neta. A imam fon sa wirelessom. Na netu sam uglavnom zato sto nemam sta drugo da radim... :D
--ComputerBoy--
6.9.2010, 13:58
Dva minuta u vr' glave. A i to je mnogo. :rofl:
A sad ozbiljno, šta znam... Par dana, zaista sam veliki net zavisnik.
Dan,dva maximalno...
Onda se kacim preko fona i nabacujem racun,kao sto je i ovog meseca bilo :D .
Ja bih reko oko dvadeset sati ili sata
ali zbog nepredvidjenih gluposti u mom zivotu izdrzao sam vec dve godine i ostalo mi da izdrzim jos dve i onda se vracam 24/7
Max jedan dan mesecno i to kad/ako stane net zbog nevremena
Slika sama govori
http://www.dodaj.rs/t/1G/Hg/1tiEipZD/potrosnja.jpg (http://www.dodaj.rs/?1G/Hg/1tiEipZD/potrosnja.jpg)
Nisu u pitanju nikakve serije od po ~30gb. Par filmova i razne druge internet aktivnosti.
Bilo je 2008 cak oko 60gb.
Ako ne radim onda mogu bez neta neograniceno:aplauz:
PerFeX.007
25.9.2010, 14:25
Ako ne radim onda mogu bez neta neograniceno:aplauz:
Svaka ti cast :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.