PDA

Prikaži potpunu verziju : Titule

Echo
6.6.2006, 13:47
Mozda bi bilo interesantnije, kada bi titule koje se dobijaju povecavanjem broja postova bile malo raznovrsnije, a ne samo Novi clan, clan, hiperaktivni clan, i mozda jos nesto. Sta mislite o tome? Mozda bi titula mogla da se deli na 5, 10, 50, (70), 100, 200, 300, 500, 700, 1000, 1500, 2000, 3000, 5000ti post.
Razmislite i neka svako ostavi predloge titula, pa se mozda najbolje i realizuju.

Miloš
6.6.2006, 13:51
Mozda bi bilo interesantnije, kada bi titule koje se dobijaju povecavanjem broja postova bile malo raznovrsnije, a ne samo Novi clan, clan, hiperaktivni clan, i mozda jos nesto. Sta mislite o tome? Mozda bi titula mogla da se deli na 5, 10, 50, (70), 100, 200, 300, 500, 700, 1000, 1500, 2000, 3000, 5000ti post.
Razmislite i neka svako ostavi predloge titula, pa se mozda najbolje i realizuju.
То је поменуто већ.
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=87&page=22&post=#427

Magneto
6.6.2006, 14:05
A zašto bi to blio interesantnije? Ovako kako što si ti usitnio je stvarno preterivanje.

Echo
6.6.2006, 14:34
Pa interesantnije je sigurno, nego da ima 4-5 titula. Lepsi je osecaj kad dobijes novu i kad napredujes. Nije sad ovo od esencijalnog znacaja za forum, ali je interesantnije. A sto se tice titula, nije usitnjeno, ciniti se (ipak ide do 5000pos), a nije problem ni da se proredi, to je bio moj predlog, svako moze da ostavi svoj. Milose, bilo je "pomenuto" u sred jedne ogromne teme. Sta misle ostali?

Bojan
6.6.2006, 17:06
Lepsi je osecaj kad dobijes novu i kad napredujes. Nije sad ovo od esencijalnog znacaja za forum, ali je interesantnije.

Upravo tako, lepsi je osecaj. A svi zele da dozive taj "osecaj" i samim tim preterano i bespotrebno spamuju kako bi dosli do nove titule. A posebno kada su blizu nje. Eto ti jednog dobrog razloga zasto nam to nije potrebno.

Marko_L
6.6.2006, 17:54
Da se ja nešto pitam, titule se uopšte ne bi dobijale sa brojem postova, nego ručno. Lepo moderatori primete da se neko trudi, pomaže drugima, uljudan je prema ostalim korisnicima... lepo mu zalepe neku titulu tipa "počasni član" i gotovo. Čak bi skroz izbacio ono novi član, član, veteran... član je brate član... a ako se neko posebno ističe, lepo ili dobije mod status (ako ima potrebe za istim) ili mu admin dodeli neku titulu po izboru i završeno... i tako niko nema potrebe da nabija postove bez razloga, već ako mu je stalo do titule ima da gleda da piše kvalitetno. Mislim, koja je svrha deljenja novih članova i članova na osnovu broja postova... jer ima ljudi koji su članovi nekoliko meseci, ali nisu imali mnogo toga da kažu, pa imaju možda 10 postova... on će i dalje da bude NOVI član iako je tu 6 meseci...

Flexy
6.6.2006, 18:06
Zar je uopste bitno ko ima koju titulu (''ciji je veci...:D ''). Bre, ovde smo da se druzimo, menjamo misljenja i pomazemo jedni drugima u slucaju nekih problema. To sto je neko hiperaktivni clan, a neko novi clan je skroz nevazno. Svako ima nesto da keze, samo neka ne smara:dedica: (valjda nisam previse filozofirao:confused: ).

Echo
6.6.2006, 18:09
Sve jedno, ionako forum nece da propadne bez toga. A ona glavna titula "hiperaktivni clan", lose zvuci za tako visoku titulu. Hiperaktivnost za neku licnost je uglavnom abnormalno stanje i znak nekog patoloskog procesa i psiholoskog poremecaja. Trebalo bi da se stavi nesto mastovitije. Nevermind...

bobi
6.6.2006, 18:18
Sve jedno, ionako forum nece da propadne bez toga. A ona glavna titula "hiperaktivni clan", lose zvuci za tako visoku titulu. Hiperaktivnost za neku licnost je uglavnom abnormalno stanje i znak nekog patoloskog procesa i psiholoskog poremecaja. Trebalo bi da se stavi nesto mastovitije. Nevermind...
Upravo...
I meni se ne svidja izraz. Skoro godinu dana sam na forumu, pa je i logicno da imam vise od hiljadu poruka. Sad, kad neko vidi taj izraz, pomislice da pisem 30 poruka dnevno, sto nije istina (pisem oko 35 :) ).

No, whatever...

REDisLAW
6.6.2006, 18:29
He, svidja mi se ona ideja da moderatori dodeljuju titule... Molim "Red Member" za mene!!!;)

VojaM
6.6.2006, 18:56
Da se ja nešto pitam, titule se uopšte ne bi dobijale sa brojem postova, nego ručno. Lepo moderatori primete da se neko trudi, pomaže drugima, uljudan je prema ostalim korisnicima... lepo mu zalepe neku titulu tipa "počasni član" i gotovo. Čak bi skroz izbacio ono novi član, član, veteran... član je brate član... a ako se neko posebno ističe, lepo ili dobije mod status (ako ima potrebe za istim) ili mu admin dodeli neku titulu po izboru i završeno... i tako niko nema potrebe da nabija postove bez razloga, već ako mu je stalo do titule ima da gleda da piše kvalitetno. Mislim, koja je svrha deljenja novih članova i članova na osnovu broja postova... jer ima ljudi koji su članovi nekoliko meseci, ali nisu imali mnogo toga da kažu, pa imaju možda 10 postova... on će i dalje da bude NOVI član iako je tu 6 meseci...
E za te što su dugo tu a nisu mnogo pisali dodaćemo "relativno novi član" ;)

Rene
6.6.2006, 19:02
do 50 postova BEGINER
do 100 postova AMATEUR
do 400 postova SEMI PRO
do 800 postova PRO
do 1200 postova EXPERT
od 1200 pa nadalje LEGEND

Highlander
6.6.2006, 19:03
He, svidja mi se ona ideja da moderatori dodeljuju titule... Molim "Red Member" za mene!!!;)
A onda će da nagrnu još nekih 1500 članova sa molbama da se i njima promene titule. Moj predlog je da pustite da korisnici mogu sami da promene svoju "titulu", vidjao sam to na drugim sajtovima i baš je OK.:)

mmn2911
6.6.2006, 19:57
A sta ako se korisnicima koji imaju preko 500, ili 1000 postova da da sami smisle svoj title. Meni to nista ne znaci, samo predlazem...

ACHTUNG
6.6.2006, 20:02
Znas kako ja se slazem sa time ako se vi ostali slazete da moj title bude ReichLeider...:p

Highlander
6.6.2006, 20:13
A онда неко напише "*****"? :) Није добра идеја.
Verujem da je ovo reč koja počinje na k? :icon_scra
Pošto bi taj tekst trebao da ima atributsku funkciju, tj. da bliže i bolje objasni osobu, ne verujem da bi neko to napisao osim ako stvarno nije qrac od čoveka!;) A i ako napiše, tu su modovi, pa neka ga banuju ili šta već.

Magneto
6.6.2006, 20:29
do 50 postova BEGINER
do 100 postova AMATEUR
do 400 postova SEMI PRO
do 800 postova PRO
do 1200 postova EXPERT
od 1200 pa nadalje LEGEND
Zaboravio si ultra, giga, master i superblaster.

Vrednovanje korisnika foruma po kvanitativnom svojstvu poruka koji isti napiše, je neopevani apsurd. I sadašnji raspored dodeljivanja "titula" je poprilično nesrećno realizovan. Pored ovoga što sam već napomenuo, tu je, takođe već spomenuti, "Novi član" koji sigurno nije novi nakon što se registrovao pre godinu dana.

Teva
6.6.2006, 20:33
Ma bre meni je vazno da sam clan,ono novi clan me strasno nerviralo :nov_explo ...
A da vi meni lepo stavite Dragon Lord kao titulu....
Ja nikako ne bi dao modovima dozolu da stavljaju titule nikako...
Uletis u konflikt sa nekim modom i samo ti izleti titula go*no od coveka;)

Magneto
6.6.2006, 20:39
Ljudi, prestanite sa predlaganjem i željama za ličnu titulu jer se ništa od toga neće uslišiti. I, ponovo, čitajte malo pažljivije - predlog da moderatori to dodeljuju se odnosi na to da se samo jednom titulom naznače pojedinici koji konstruktivnim učešćem doprinose radu foruma.

Teva
6.6.2006, 20:53
Ma bre kakve titule!
Dozvolite nam potpise!
I uvedete ono opomena,zuti karton,2. zuti i mars napolje!
Mislim ako neko zloupotrebi!

Magneto
6.6.2006, 21:22
Ma bre kakve titule!
Ala si ti labilan. Uglavnom, ovde treba da shvatite da ako ikad budu titule po želji onda ćete ih sami birati, a ako moderatori budu određivali, onda će to biti jedna titula, po zasluzi i isticanju naravno.
Dozvolite nam potpise!
Nemoj da praviš off-topic o stvari kojoj se već više puta diskutovalo. Ako te zanima konačan stav po ovom pitanju poseti neku od tih (zaključanih) tema o potpisu u ovom delu foruma.
I uvedete ono opomena,zuti karton,2. zuti i mars napolje!
Ponovo off. Postoji metoda upozoravanja korisnika koja radi posao sasvim dobro.

Echo
6.6.2006, 23:14
Predlog- mozda kada bi oni clanovi "po zasluzi" stavljali titule po zelji, naravno u granicama razuma (samo ideja). Mada ta "zasluga" je previse relativna, tako da lako moze da dodje do nepravde. A sto se tice davanja titula po kvantitetu postova, najveca ne mora da bude "genije" vec nesto sto kvantitativno opisuje. Mozda je najbolje da postoje i kvantitativne, a i po zelji (dob. se zaslugom).

Teva
6.6.2006, 23:30
Sorry za off topic!
Ono sa zutim kartonima sam mislio ako neko zloupotrebi potpis!

Bojan
6.6.2006, 23:58
Da se ja nešto pitam, titule se uopšte ne bi dobijale sa brojem postova, nego ručno. Lepo moderatori primete da se neko trudi, pomaže drugima, uljudan je prema ostalim korisnicima... lepo mu zalepe neku titulu tipa "počasni član" i gotovo.

Onda bi se javili pametnjakovici sa pitanjem: "Zasto je ovom dodeljena titula a meni ne, zasto ja nisam dobio titulu kad je zasluzujem?" itd itd. Zatim ako bi neki moderator bio ljut na nekog chlana uvek bi bio protiv toga da se njemu da titula pa bi bilo bespotrebnih varnica na forumu. Najgore je kada te titule zavise od nekog drugog a ne od tebe. Trenutna solucija je ujedno i najbolja jer ona zavisi samo od chlana.

[Imzadi]
7.6.2006, 1:16

U potpunosti se slažem sa ovim. :dedica:
Mislim da ne bi bilo loše osmisliti neke nove nazive a pretpostavljam da to takođe nije neki veliki problem...
Definitivno mi se ne sviđa ni hiperaktivni član, jer zvuči kao neki bolesnik, a ne sviđa mi se ni veteran... zato što mi to vuče na nekog klošara, nemam pojma zašto... valjda zbog onih filmova o vijetnamskim veteranima koji obično završe kao klošari :)
A i deluje mi nekako matoro...

Marko_L
7.6.2006, 1:18
Zatim ako bi neki moderator bio ljut na nekog chlana uvek bi bio protiv toga da se njemu da titula pa bi bilo bespotrebnih varnica na forumu.
Pa onda takav ne treba da bude moderator. Moderator pre svega mora da bude objektivan i da o korisnicima sudi na osnovu njihovih postova, a ne na osnovu privatnog mišljenja o tom članu. A drugo, ako neki moderator sudi o nekom članu na osnovu privatnog mišljenja, a taj član ima kvalitetne postove, onda će taj nadrndani mod biti nadglasan i završeno... Nema tu neke preterane filozofije...

aerochivija
7.6.2006, 11:20
Ja tebi serdare, ti meni vojvodo...
Zovi me kako hoćeš, samo me nemoj razbiti, što reko lonac. :-)

Mogu ja da budem i Premijer, ali ako svojim izjavama i postupcima uništavam narod i državu, badava mi titula.

VojaM
7.6.2006, 11:41
U potpunosti se slažem sa ovim. :dedica:
Mislim da ne bi bilo loše osmisliti neke nove nazive a pretpostavljam da to takođe nije neki veliki problem...
Definitivno mi se ne sviđa ni hiperaktivni član, jer zvuči kao neki bolesnik, a ne sviđa mi se ni veteran... zato što mi to vuče na nekog klošara, nemam pojma zašto... valjda zbog onih filmova o vijetnamskim veteranima koji obično završe kao klošari :)
A i deluje mi nekako matoro...
Hmmm... razmišljao sam recimo o "stara kuka", ali to vi žeMske ne biste razumele, a i dečica koja nisu išla u vojsku ;)

Bojan
7.6.2006, 12:07
Pa onda takav ne treba da bude moderator. Moderator pre svega mora da bude objektivan i da o korisnicima sudi na osnovu njihovih postova, a ne na osnovu privatnog mišljenja o tom članu. A drugo, ako neki moderator sudi o nekom članu na osnovu privatnog mišljenja, a taj član ima kvalitetne postove, onda će taj nadrndani mod biti nadglasan i završeno... Nema tu neke preterane filozofije...

Hteli mi to da priznamo ili ne jednostavno takve stvari mora da postoje. Mozes ti biti objektivan koliko god hoces ako te neko posebno nervira onda ces imati pik na njega zauvek.

@vojo nemoj stara kuka, stavi stara kajla :D

Grimm_SBL
7.6.2006, 13:03
E, mi smo Srbi stvarno crazy... svaku stvar iskomplikujemo!

Tolika polemika oko glupih TITULA.

Ako ih bude, super! Ako ih nebude , boze moj, sta da se radi!

Najgori su die hard likovi za jednu ili drugu stranu! Bilo bi simpaticno ako bi se povremeno menjalo ono clan, ali opet sa druge strane to je krajnje nepotrebno. Ako moderatori (ili ko god je za to zaduzen) budu imali volje i zelje da to naprave, neka naprave, ako ne naprave, nista se nemenja. To je kao i avatar i potpis samo graficki detalj i nista vise.

Highlander
7.6.2006, 13:13
Kako bi bilo da se titule dele prema prosečnom broju poruka na forumu?
Na primer
- ispod 2 poruke dnevno - Zauzet drugim poslovima
- od 2-5 poruka - Aktivan član
- od 5-10 poruka - Član sa viškom vremena
- preko 10 poruka dnevno - Hiperaktivan član(ili Loodak:) )

Normalno, ne moraju da budu ovakve titule...

Flexy
7.6.2006, 13:13
Grimm SBL,
Mudro zboris sinko:dedica: .

Dimo
7.6.2006, 18:37
Kako bi bilo da se titule dele prema prosečnom broju poruka na forumu?
Na primer
- ispod 2 poruke dnevno - Zauzet drugim poslovima
- od 2-5 poruka - Aktivan član
- od 5-10 poruka - Član sa viškom vremena
- preko 10 poruka dnevno - Hiperaktivan član(ili Loodak:) )

Normalno, ne moraju da budu ovakve titule...
Interesantno,ali koliko sam do sad primetio vecina clanova ima od 2-5 poruka dnevno tako da bi ponovo doslo do monotonije.

bobi
7.6.2006, 22:22
Hmmm... razmišljao sam recimo o "stara kuka", ali to vi žeMske ne biste razumele, a i dečica koja nisu išla u vojsku ;)
A jel' moze monu/metalni clan? :)

Ili da vratite petlju u nazad, pa da opet pise novi clan ? :rofl:

[Imzadi]
7.6.2006, 22:47

@vojo nemoj stara kuka, stavi stara kajla

Ma super... a onda neka Voja ofarba forum u maskirno zelenu:D Sigurna sam da ima dosta onih kojima bi se svideo new military fazon;) Vidiš da i žeMske ponešto znaju o vojsci:) ;)

Marko_L
8.6.2006, 9:22
Aha... a novi član će bude gušter, dok ne dođe do prašinara :) Samo fale džombe negde da se udenu :)

hacker_aca
8.6.2006, 10:08
Pa ce onda moci da clanovi posle 100 postova da biraju njihovu titulu: artiljerija, tenkista...... Posle 500 postova: Djeneral! :D

ACHTUNG
8.6.2006, 10:17
moj predlog:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ranks_and_insignia_of_the_Schutzstaffel

vertigo
8.6.2006, 10:33
Ja se potpuno slazem sa ovomo idejom... Ne zato sto ja imam malo postova, nego zato sto znam da dosta boravim na ovom forumu, ali ne postujem. Ne volim da pricam samo da bih pricao...

kinteC
9.6.2006, 2:20
eo, mogu ja da budem Obergruppenfuhrer :D
mislim da bi bilo najbolje da moderatori dodeljuju neke titule, po nekom sablonu...I menjajte onu titulu, hiperaktivni clan, nije bas prijatna...Ako jednog dana dodjem blizu te titule, ima da prestanem da postujem. ( mozda ste to i hteli kada je u slucaju bobi ;) )

REDisLAW
9.6.2006, 7:44
A onda će da nagrnu još nekih 1500 članova sa molbama da se i njima promene titule. Moj predlog je da pustite da korisnici mogu sami da promene svoju "titulu", vidjao sam to na drugim sajtovima i baš je OK.:)

Tačno! I neko napiše je*ač npr. i na šta bi to ličilo...

vertigo
9.6.2006, 9:40
Ma nek moderatori daju titule, ali ne na osnovu broja postova, nego na recimo ozbiljnost postova, objektivnost, i na atraktivnost tema koje clanovi postavljaju...

Mario Pavićević
9.6.2006, 9:43
Takodje se slazem da bi trebalo uvesti vise titula i promeniti onu Hiperaktivni clan:)

Bokile
9.6.2006, 12:16
Pa ce onda moci da clanovi posle 100 postova da biraju njihovu titulu: artiljerija, tenkista...... Posle 500 postova: Djeneral! :D
Ja sam na lekarskom za vojsku dobio Vojnu Policiju,pa sta bi sad trebalo da stavim to umesto CLAN?
Iskreno ja to i ne primecujem,svi smo mi clanovi ovog foruma,neki manje neki vise aktivni,i bilo bi apsurdno deliti nas na:Bolje i Gore...
Ovako je sasvim dobro.
Sto bi reko Chola:Ja tu ne bi nista diro...:D

Ma nek moderatori daju titule, ali ne na osnovu broja postova, nego na recimo ozbiljnost postova, objektivnost, i na atraktivnost tema koje clanovi postavljaju...
E ovaj covek mudro zbori,ako bi iko trebao da nas menja,to ce biti Admini i niko vise...

Miloš
9.6.2006, 12:23
E ovaj covek mudro zbori,ako bi iko trebao da nas menja,to ce biti Admini i niko vise...
Али опет, не треба ценити само озбиљност, него и посвећеност форуму. Треба наћи равнотежу између посвећености форуму и озбиљности постова.:)

VojaM
9.6.2006, 13:09
U originalu ima samo 3 titule.
Jedna je "new user" i očigledno postoji da se slaže sa brojem poruka potrebnim da bi korisnik mogao da daje reputaciju koja nije nulta. Druga je "user" i treća je "senior user". Dakle, to odgovara onom našem "novi korisnik", "korisnik" i "veteran". Ovde je dodato još i "hiperaktivni korisnik", očigledno štosa radi (ne sećam se da sam to ja dodao, verovatno neko pre mene).

E sad, moglo bi se smisliti neko bolje ime za "veterana" i "hiperaktivnog" da se to bolje uklopi, ali je teže dodati još nešto a da ne bude veštački i pretenciozno ("junior", "senior", "unior", "super baja", "faca k'o kaca", "naj-sasvim-potpuno-sasvim-najbolji-dasa" - ispada sve gluplje i gluplje).

Možda je najbolje da veteran bude najviša titula, a da se pre toga eventualno ubaci nešto "niže", mada mi ne pada na pamet šta.

Primedbe da "veteran" podseća na vojsku ne stoje. Reč potiče iz latinskog i u to davno vreme zaista je značila "iskusan vojnik", ali danas se primenjuje u najrazličitijim kontekstima da se ukaže na čoveka koji je iskusan u nekom timskom poslu - iskusan radnik u nekoj firmi, iskusan lekar u nekoj bolnici, iskusan naučnik u institutu, iskusan novinar u nekom listu pa i, zašto da ne, iskusan korisnik nekog foruma. Kada je forum u pitanju, to podrazumeva korisnika koji je duže vreme aktivan na forumu, ima iskustva u radu sa forumom i poznaje sve opcije pa, na kraju krajeva, ima i osećanje dužnosti prema mladjim kolegama - da pokaže, savetuje, predloži, pomogne, pouči.

mmn2911
9.6.2006, 13:15
Pa da, moderatori ce da daju titule, da nadju balans izmedju posvecenosti i ozbiljnosti. Bez uvrede, ali ljudi nisu roboti. Sad ce oni toliko da se muce oko odabira titula... Sta ako se nekome ne svidi svoja titula... Ionako se dovoljno muce oko brisanja glupih poruka i tema...

Rene
9.6.2006, 13:48
ima vise 3500 korisnika!!!
Zamisli kad bi svima morali da menjaju titule,
pa mislim stvarno:rofl:

mmn2911
9.6.2006, 13:51
Nista se vi dobri moji moderatori ne brinite. Dobro je nama i sa ovim titulama..

kinteC
9.6.2006, 14:19
Zaboravio si ultra, giga, master i superblaster.

...A za devojke, da bude i ultra mega giga riba :D

vertigo
9.6.2006, 15:44
A moze i npr.:
SVJETSKI MEGA CAR!!!
(Rambo Amadeus)

NenadN
9.6.2006, 16:02
Ne razumem zasto jednostavno ne bi mi birali titulu, a ko napravi sra**e, kazna i cao, znam da je offtopic ali pogledajte recimo na drugim forumuima kao recimo ovaj
http://img230.imageshack.us/img230/814/for2va.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=for2va.jpg)

sto lepo nebiste pustili i avatare i potpise, niko normalan nece da spemuje.

Carl Jonson CJ
9.6.2006, 22:45
Па видиш...ја сам виђо форуме с 100-тинак јусера с титулама типа-"ултра *****"(то је писало у посту који је без разлога обрисан),а овај форум има 3000 људи...30 модератора на 3000 људи....Размисли....Није добра идеја.

REDisLAW
10.6.2006, 9:17
Па видиш...ја сам виђо форуме с 100-тинак јусера с титулама типа-"ултра *****"(то је писало у посту који је без разлога обрисан),а овај форум има 3000 људи...30 модератора на 3000 људи....Размисли....Није добра идеја.

Edit: 30 moderatora na 200 ljudi.
Zašto?: Zato što su toliko aktivni.

Echo
10.6.2006, 17:59
Previse bi oduzimalo vremena to da moderatori daju titule, tako da je to interesantno samo iz teoretskog ugla. Najizvodljivije je da se titule daju po iskustvu (tj. po broju postova) i da tako zvuce (trenutne su lose i ima ih mozda malo). Najbolje bi bilo da posle 500 ili 1000 postova svako sebi moze, ako zeli, da da zeljenu titulu. Takvih clanova nema puno i moderatori lako mogu da kontrolisu.

Carl Jonson CJ
10.6.2006, 20:16

Скоро сваки од 3000 чланова има по неку поруку.Као и уређен профил.

Magneto
11.6.2006, 15:04
Nikako da shvatite ovaj deo oko "moderatori daju titule". To je zapravo jedna fiksna titula koja se dodeljuje revnosnim i istaknutijim članovima kojih sigurno nema u ogromnom broju. DakleM, nema nikakve veze što ima 3500, 5500 ili 10000 članova.
U velikoj si, dečko, zabludi.
Ne razumem zasto jednostavno ne bi mi birali titulu, a ko napravi sra**e, kazna i cao
Pa ne treba baš ni da izginemo od posla jureći te nevaljale članove, kojima bi se sa ovom opcijom otvorila vrata ka većem bezobrazluku i nekorektnosti.

Marko_L
11.6.2006, 17:02
Ne razumem zasto jednostavno ne bi mi birali titulu, a ko napravi sra**e, kazna i cao
Ovo bi moglo samo pod uslovom da postoji recimo 5 predefinisanih titula koje bi korisnici mogli da biraju. Prva bi bila "počasni član", druga... na primer... "počasni član", treća, ček da razmislim... hmmm... recimo "počasni član", četvrta bi već mogla da bude "počasni član", a petu pogađajte :)

mmn2911
11.6.2006, 17:16
Ovo bi moglo samo pod uslovom da postoji recimo 5 predefinisanih titula koje bi korisnici mogli da biraju. Prva bi bila "počasni član", druga... na primer... "počasni član", treća, ček da razmislim... hmmm... recimo "počasni član", četvrta bi već mogla da bude "počasni član", a petu pogađajte :)

Hm, hm, da li si mislio na "Pocasni clan", ili "Pocasni clan" ili pak "Pocasni clan"? :rofl: :rofl:

hacker_aca
11.6.2006, 19:34
Marko i mmn, da nije možda "Član počasni"? :)

kažete da bi bila otvorena vrata ka većem bezobrazluku članova kad bi mogli sami da menjaju svoje titule. Ako bi neko stavio kao titulu neku grdnu, ali čitajte, grdnu riječ, zar ne bi forum to automatski stavio nešto kao u vidu zvezdica? Autokorekcija, kako li se već zove? :icon_scra

mmn2911
11.6.2006, 19:37
Marko i mmn, da nije možda "Član počasni"? :)

kažete da bi bila otvorena vrata ka većem bezobrazluku članova kad bi mogli sami da menjaju svoje titule. Ako bi neko stavio kao titulu neku grdnu, ali čitajte, grdnu riječ, zar ne bi forum to automatski stavio nešto kao u vidu zvezdica? Autokorekcija, kako li se već zove? :icon_scra
Ne znam, pitaj Marka...
Kaze se cenzura...

hacker_aca
11.6.2006, 19:57
Ne znam, pitaj Marka...
Kaze se cenzura...

Ma nemam šta ja da pitam, ja samo dajem predloge pa neka se oni svađaju hoće li ga prisvojit ili neće. :)

Dimo
11.6.2006, 20:08
Najbolje bi bilo da se po mogucnosti stave jos neke nove titule,npr posle 100-te poruke,300-e,pa 500-te(to vec ima,ali navodim po redu),800-te...

mmn2911
11.6.2006, 20:15
E, da neke ne toliko retke, a ni ceste... Cisto da ima promene.

Carl Jonson CJ
12.6.2006, 17:35
Ne znam, pitaj Marka...
Kaze se cenzura...

Требало би да аутоматски цензурише све речи било где на форуму(ник,профил...итд),али замисли да испод профила стоји ***** :rofl: :)