PDA

Prikaži potpunu verziju : OpenTTD


dzigula
25.2.2010, 23:43
OpenTTD (http://www.openttd.org) је слободна игра инспирисана популарном управљачком симулацијом Microprose-а. Налазите се у улози менаџера шпедитерског предузећа и имате за циљ да остварите што већи профит али и да организујете вашу саобраћајну мрежу што ефикасније такмичући се са другим предузећима преко Интернета, у локалу или са рачунаром.

http://farm4.static.flickr.com/3220/3005253169_b5c0469681.jpg

Може се преузети одавде (http://www.openttd.org/en/download-trunk).
Поред наведеног потребни су графика и звук који могу бити из TTD-а или слободни (графика (http://bundles.openttdcoop.org/opengfx/nightlies/opengfx-nightly-r302.zip) и звук (http://bundles.openttdcoop.org/opensfx/nightlies/opensfx-nightly-r72.zip) - отпаковати их у data директоријум игре).

Пошто се ближи излазак верзије 1.0, хтео бих да вас замолим да уколико (боље речено када) приметите грешку у српском преводу или имете јаснији превод пошаљете га преко пп, поставите овде или се, на крају крајева, прикључите превођењу (http://translator.openttd.org).

BooQy
1.3.2010, 0:41
Probao sam tada aktuelnu verziju, pre par meseci, i odlična je :) TT je bila jedna od onih savršenih igara.

Miki1987
4.3.2010, 1:08
Probao sam tada aktuelnu verziju, pre par meseci, i odlična je :) TT je bila jedna od onih savršenih igara.

Играо сам ТТ пре 10 година и сад пре пар месеци узмем опет да играм, и узмем да правим путеве и толико се изнервирам што за сваки квадрат глупог пута на неравној површини морам да подижем/спуштам терен и остале глупости :n-cc2: јел могуће да је то тако очајно решено. Мислим да је тако било и у Rollercoaster Tycoon, а поред њега сам проводио месеце играња, јел могуће да ми то тад није сметало, а сада одједном смета. Размазили нас са новим играма па то ти је :mad: