Prikaži potpunu verziju : Samsung 753LJ
Pozdrav svima! :)
Posedujem gore doticni hard koji sam kupio skoro i koristim ga kao sistemski,a podelio sam ga na dve particije...instalirao sistem i zaprepastio kad sam video koliko mu treba da podigne win!...skoro 3x sporije nego stari hard ata od 80gb!!! Mozete li mi ikako objasniti ovu pojavu i posavatovati sta da uradim povodom toga,posto sam citao na nekoliko foruma kako se ljudima na ovom hardu podize sistem za nepunih 20 sec?! Hvala unapre...:)
Navedi ostatak konfiguracije!
gigabyte ga785gt-ud3h
phenom II x4 b45 ( x2 545 )
2 gb patriot 1600MHz, cl9
NZXT Beta Classic
Lc Power 6550 gt3,650 W 2.3 V
To je to! Znaci kad mi se podize sistem,hard kao da ne reaguje nekih 15-tak sec dok prolaze linije i tek onda krene,pri cemu se poprilicno i cuje,sto mi je jos jedna cudna stvar, s obzirom da sam svuda citao kako su te samsungove serije lepo sinhronizovane i tihe...:)
Ja imam isti disk već jedno pola godine i više i savršeno radi ja bih ipak posumnjao da neko od tih otključanih jezgara nije kako treba. Vrati proc na default pa onda pokušaj da podigneš sistem, ako i onda ne fercera reklamiraj.
Pa to sam i ja posumnjao i odmah sam vratio,ali ista prica...videcu da instaliram danas 7-cu,mozda ce ici bolje sa njom,pa cu se javiti...nadam se sa boljim rezultatima! :)
btw celtic, koji sistem ti koristis i za koliko ti dize sistem??? :)
W7 podize se oko jedne minute od pritiska na power taster, a druze pokusaj da promenis sata kabl jeste glupo ali ume po nekad da upali:D
BTW oko minuta je sasvim korektno vreme, a hard je inače izuzetno tih i hladan
e bas sam to hteo da probam sledece!!! :) a koju verziju 7-ce, 32 ili 64?
sto se tice samog harda, super je hladan,ali da li ti se desi nekad da pocne da traktorise onako bas bucno,kao stari maxtori...?
e da,ako mozes da mi navedes tvoju konfiguraciju! thx :)
32 bitnu ,e sad ako traktorise kao maxtor onda može biti i do napajanja ,znači promeni i granu na kojoj je povezan a moj se NE ČUJE. Što se tiče konfe imaš je u mom profilu ;)
upravo sam zamenio granu i sata kabl,ali opet se malo cuje blago traktorisanje kad radi...:( je l se tebi uopste ne cuje od momenta kad ga upalis??? i da,zaboravih da ti napomenem, kad upalim komp,posle dve tri sec se cuje kao kad modem okrece broj na dial up,pulse dialing...da ne znas mozda sta je to??? sorry sto te gnjavim,ali bas mi smeta! :) thx
Pa dobro prijatelju nije baš da se ne čuje ipak nije SSD ali radi prilično tiho, a što se tiče tih čudnih modemskih zvukova to može biti svašta. Sad idem kući sa posla pa ću pokušati malo opširnije da se pozabavim tvojim problemom.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.