Prikaži potpunu verziju : Mount & Blade - Warband
Angelo Serafin
20.2.2010, 13:35
Mislim da m&b može već da pređe i u mrežne, pošto je izašla online beta verzija, sad je skidam pa videćemo...
Možda će vam serial biti problem, ali "će da bude sređeno"...
http://www.taleworlds.com/main.aspx
Angelo Serafin
20.2.2010, 22:39
Hmm... Ipak će serial biti problem (bar meni). Jel zna neko kako mogu da ga nabavim?
Izašao Mount & Blade: Warband.
Igra je teška 607mb.
In a land torn asunder by incessant warfare, it is time to
assemble your own band of hardened warriors and enter the
fray. Lead your men into battle, expand your realm, and claim
the ultimate prize: the throne of Calradia! Mount & Blade:
Warband is the eagerly anticipated sequel for the game that
brought medieval battlefields to life with its realistic
mounted combat and detailed fighting system.
Features:
Graphical overhaul: Support added for HDR, FSAA, depth of
field, soft particles, tone mapping, and many other effects
New models with greater detail and high-quality textures
Multiplayer battles with up to 64 players. Multiplayer modes
include Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag,
Conquest, Battle, and Siege
A campaign allowing you to become the ruler of a faction and
convince lords to become your vassals
The ability to upgrade your companions to vassals by granting
them lands
The ability to marry a lady of the realm for romance or cold
political gain. Try to win a ladyÆs heart through poetry or
bravery
Improved mechanics for soldier morale: Soldiers will break and
run away if their morale gets too low
Pick any projectile off the battlefield for use as additional
munitions
New motion-captured combat animations
Numerous improvements to the combat system: Your shield will
still stop arrows even if you are not actively defending
The ability to play multiplayer matches on random maps as well
as hand-designed ones
Multiplayer equipment system: Earn money by fighting opponents
or accomplishing goals
The ability to use most throwing weapons in close combat:
Switch to using a javelin as a short spear when the enemy gets
close
Spend gold on more powerful equipment, using a carefully
balanced system that will make combat more exciting without
giving too much of an advantage to the leading team
System Requirements:
Operating system: Windows 2000/ME/XP/Vista/Windows 7
Processor: 2.1Ghz or higher
Memory: 1 GB
Hard disk space: 900 MB
Video: Graphics card (128 MB+)
Sound: Direct X-compatible sound card
DirectX®: Directx 9c
http://www.mountandbladewarband.com/
Lord Tryko
6.4.2010, 18:00
Zna li neko kako da se kupi Warband bez koriscenja vize ili master carda jer to nemam. Ima li neki drugi nacin?
Hvala unapred.
Multiplayer battles with up to 64 players
Multiplayer modes include
Deathmatch
Team Deathmatch
Assault
Capture the Flag
Battle
Fight and Destroy
Siege
ovo i nije toliko lose
Uf sto je dobar multiplejer, probah u igraonici, ostali smo do 5 ujutro, prsti su poceli da mi se grce sto na onoj ruci gde je tastatura sto tamo gde je mis :eek:.
Fenomenalan je osecaj kad nekoga iseces ali i kad tebe dobro saseku.
Prosto kao da je pravo, kao da to stvarno radis :dzavo:.
Varijacije su razne ali ostalo mi je u glavi kad smo se klali izmedju strelaca na konjima i kopljanika na konjima ili kad sam jendom bio sa sabljom i sekao (Hasan seckati :dzavo:) i cak iako sam smatrao da pesadinci nemaju nikakve sanse protiv konjanika uverio sam se da postoje varijante kad su cak i nadmocni (sa nekom ogromnom sekirom ili sta vec obara iz prve konja a cesto i ubija iz prve) i jedino su inferiorni protiv strelaca na konjima kao i strelci pesadinci mada i oni umeju da ubiju konja i onda te roknu dok si jos na zemlji.
Da, mozete ubiti protivnika dok lezi na zemlji i dize se na noge ako ste brzi.
Sve u svemu mocno je a botovi su prejaki i ako ih zelite dodajte po jednog na svakoj strani eventualno 2 jer kad nekog navataju svi se ustreme na njega i samo mlataraju i deru se dok ga ne iseku :boxing:
Naravno podesavanja na max tezine za botove i primljeni demidz.
Igra je bomba, imam utisak da bi mogla da pomuti slavu i legendarnom kanteru kad je multiplejer u pitanju jer je izuzetno realna i sjajan je osecaj :tapsh:
uf sto je dobar multiplejer, probah u igraonici, ostali smo do 5 ujutro, prsti su poceli da mi se grce sto na onoj ruci gde je tastatura sto tamo gde je mis :eek:.
Fenomenalan je osecaj kad nekoga iseces ali i kad tebe dobro saseku.
Prosto kao da je pravo, kao da to stvarno radis :dzavo:.
Varijacije su razne ali ostalo mi je u glavi kad smo se klali izmedju strelaca na konjima i kopljanika na konjima ili kad sam jendom bio sa sabljom i sekao (hasan seckati :dzavo:) i cak iako sam smatrao da pesadinci nemaju nikakve sanse protiv konjanika uverio sam se da postoje varijante kad su cak i nadmocni (sa nekom ogromnom sekirom ili sta vec obara iz prve konja a cesto i ubija iz prve) i jedino su inferiorni protiv strelaca na konjima kao i strelci pesadinci mada i oni umeju da ubiju konja i onda te roknu dok si jos na zemlji.
Da, mozete ubiti protivnika dok lezi na zemlji i dize se na noge ako ste brzi.
Sve u svemu mocno je a botovi su prejaki i ako ih zelite dodajte po jednog na svakoj strani eventualno 2 jer kad nekog navataju svi se ustreme na njega i samo mlataraju i deru se dok ga ne iseku :boxing:
Naravno podesavanja na max tezine za botove i primljeni demidz.
Igra je bomba, imam utisak da bi mogla da pomuti slavu i legendarnom kanteru kad je multiplejer u pitanju jer je izuzetno realna i sjajan je osecaj :tapsh:
Јел то преко оригинала или је ''домаћи''? :d И да ли има да се купи оригинал негде у Београду?
To je domacica, a za kupovinu ne verujem da imas kod nas vec samo preko neta,bar za sada
22 evra kosta da se kupi preko neta, i velika je zabava posebno na duel serveru gde se bijete 1 na 1. I velike bitke imaju svoju draz. Mnogo dobra igra, ne odvajam se od nje :)
22 evra kosta da se kupi preko neta, i velika je zabava posebno na duel serveru gde se bijete 1 na 1. I velike bitke imaju svoju draz. Mnogo dobra igra, ne odvajam se od nje :)
odlicna igra probao sam je,preko stima kosta 30e,razmisljam da li vredi tih para,da li da je uzimam,sa onim botovima je malo dosadno,jer igra ovo neko?
odlicna igra probao sam je,preko stima kosta 30e,razmisljam da li vredi tih para,da li da je uzimam,sa onim botovima je malo dosadno,jer igra ovo neko?
Samo oko petsto hiljada vernih geekova/narkomana (i fan-baza raste iz dana u dan). Al' pazite ovo, Mount&Blade ima izuzetno jaku modersku scenu, iako nema editore i ostale drag&drop alate, (mora da se kodira preko moudle_system fajlova, ali ovo je nebitno u svakom slucaju.). Vec sada, manje od mesec dana posle izlaska, postoji hrpa multyplayer modova za Warband a u pripremi su portovi jos nekoliko desetina znacajnih single player modova sa originalnog Mount&Blade-a. Znaci, igra nikada nece da ostari, kupi, vredno je, veruj mi.
Lord Tryko
7.5.2010, 19:56
Pozdrav svim igračima Warband-a!
Obaveštavam vas da će se posle 1. Juna održavati Nations Cup u Warband-u. Svi zainteresovani mogu da me kontaktiraju PM-om ili na mailove: lordtryko@live.com i reflexivetryko@gmail.com
Kup je zvanično podržan od TaleWorlds-a i oni će nagrađivati pobednike.
Potrebno je imati legalnu kopiju Warband-a kako biste mogli da igrate u multiplayer-u.
Pravi se tim Srbije i trenutno imamo 3 igrača uključujući mene. Ovo je lepa prilika da se predstavimo svetu Warband-a kao nacija i biće puno zabave za sve koji uživaju u igri.
Ako razumete engleski i želite više informacija o Kupu, pogledajte ovde:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,109557.0.html
Hvala unapred!
careeee,hvala lud sam za m&b hvalaaa mnogooo...
Имам домаћу верзију игре...хоћу да играм мултиплејер,е сад ужем у игру,па мулитплејер,уђем на сервер и тамо ми пише да је сервер празан и тако за сваки...
Ае дај објасните шта да радим,или бар објасните како да наместим да играм преко Хамачија!
Хвала!
Имам домаћу верзију игре...хоћу да играм мултиплејер,е сад ужем у игру,па мулитплејер,уђем на сервер и тамо ми пише да је сервер празан и тако за сваки...
Ае дај објасните шта да радим,или бар објасните како да наместим да играм преко Хамачија!
Хвала!
Pretraži malo torente. Pored svežih zakrpa naći ćeš jedan zgodan (i neophodan) mod fajlić i uputstvo kako da podesiš igru da ti radi u multiplejeru.
ljudi, ja nisam bas vican sa kompjuterima, ali skidam ovu igricu tri puta i sva tri puta mi stigne do sedmog nivoa, i posle toga trazi da kupim igricu..
ima li da se skine full verzija ili da je kupim?? a da: gde ima da se kupi kod nas? :)
hvala unapred
ima kosta oko 1500 dinara
jel mozes da mi kazes gde ima da se kupi??? pare nisu problem... :)
jel mozes da mi kazes gde ima da se kupi??? pare nisu problem... :)
GameS (http://www.game-s.rs/) prodavnice
Hvala!!!
e imam jos pitanja:
ovaj mount and blade europe, jel to posebna igrica ili samo neki dodatak??
ja skinem neki dodatak kao win rar i extract - ujem ga ali ne znam sta dalje...
Ako mislis na Europe 1200, to je mod. U folderu gde ti je instaliran Warband imas Modules folder u koji treba da otpakujes taj zipovani folder, i posle ces imati opciju kada pokreces igru da izaberes mod (u padajucem meniju mozes da izaberes taj mod umesto Native, sto je standardna igra).
Imas vec temu (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=17144) o Mount&Blade igrama, tu mozes naci vise informacija o modovima.
E pitanje u vezi igrice:
Postao sam vazal i sad sam dobio zadatak da komadantu dopremim neku stoku.
Kako to da uradim???
Imas temu u RPG delu, mozes tamo sve da pitas, posto ovde malo njih prati to. Inace, trebas da kupis od seljaka iz sela, ili da raidujes neko selo, onda povedes stoku tako sto ces stisnuti levi klik na nju i odabrati jednu od opcija iz menija, a onda ides iza stoke, koju ces navesti na mesto gde trebas da je dovedes.
Jel zna neko kako da resim ovaj problem?
http://imageshack.us/photo/my-images/440/unledkg.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/440/unledkg.jpg/
Journalist
3.1.2012, 14:25
Јел игра неко ово на нету?Како се игра преко нета?
Ја знам за оно кад уђеш у игру па мултиплејер, али ту је углавном највише до 50 играча, јел постоји нека другачија варијанта где више људи игра?
kako da instaliram patch 1.143 za warband??...kad ga otpakujem,dobijem folder,prekopiram ga tamo gde je igrica instalirana,krekujem al nece da mi prepozna novi patch..
Ima li gdje jeftino neki cd key da uzmem zajedno sa Napolenic wars
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.