Prikaži potpunu verziju : Polna struktura na forumu
Da li je broj žena koje gotive "Svet kompjutera" u porastu?
I koje bi bile vaše ideje, dragi članovi, da časopis i sajt masovnije privuku žensku populaciju, to potencijalno vrlo unosno tržište?
Hephaestus
13.2.2010, 23:14
Sto se tice foruma, da ti slikovito objasnim, da je isti odnos i na planeti Zemlji, poceli bi polako da izumiremo. A casopis ne znam, ja nisam sreo ni jednu devojku koja cita SK. A ideja koja bi privukla zenski rod, pa mogli bi vise da stavljaju elektronske uredjaje koji vise obracaju paznju na dizajn, i onda isti takav da stave na naslovnu, u ruzicastim tonovima. I da, zatim, sa takvom naslovnom, casopis reklamiraju u Bazaru ili Blic zeni, ili u pauzi neke trac emisije na televiziji. A sajtu i forumu da dodaju neki ruzicasti skin.
EDIT: I sta ti znaci to "hmm", jel to za hermafrodite ili tako nesto? :confused:
veseliburek
13.2.2010, 23:28
I sta ti znaci to "hmm", jel to za hermafrodite ili tako nesto? :confused:
to je za polno neopredeljene :rofl:
anded zombi leš!
13.2.2010, 23:35
Stavljati lepe devojke na svaku naslovnicu SKa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hephaestus
13.2.2010, 23:55
Stavljati lepe devojke na svaku naslovnicu SKa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako zele da privuku devojke da citaju casopis onda moraju da stavljaju lepe momke. Sto se mene tice neka stavljaju devojke kao sto je ova iz tekuceg broja na naslovnicu uvek.
Glasao za hmm :D Znam da sam forumaš, al hmm sam stavio u smislu: "hmm, ima li ova tema smisla" :D Jer mislim da forum ima te podatke o polnoj strukturi, valjda se ostavljaju pri registraciji.Nisam 100% siguran, ali ako je tako, mozes traziti te podatke od administracije. Eh, da, mislim da su "pink" (;)) forumašice vec pocele da dolaze: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55062 Ali bolje da nisu :D
veseliburek
14.2.2010, 0:05
Ako zele da privuku devojke da citaju casopis onda moraju da stavljaju lepe momke. Sto se mene tice neka stavljaju devojke kao sto je ova iz tekuceg broja na naslovnicu uvek.
već misle da nismo normalni što se bavimo kompovima, zar treba i da misle da smo "nastrani"? :kreza:
anded zombi leš!
14.2.2010, 0:21
Eh, da, mislim da su "pink" (;)) forumašice vec pocele da dolaze: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55062 Ali bolje da nisu :D
HAHAHAAHAAAHAA! Žasto uvek propustim najgluplje teme?:(
Samo, tu se vidi da su članovi ovog foruma glupi i jadni! Pa, jbte nemoguće je da je to bila prava osoba, neki kreten sigurno! I još se našli likovi da pomažu i da je brane! Trebalo je da padne teško napu:mad:avanje!
Pa ja sam bio odsutan čitav dan, ali sam imao tu (ne)sreću da ubodem ovu temu baš kad sam se ulogovao...A ništa me ne bi čudilo da ova osoba zaista postoji...Zato kažem da ako već predlažete da časopis započne ciljani marketing, predložite neke druge grupe, (naravno i ženske) ali malo manje uopštene grupe...Mada mislim da je sa trenutnim brojem tehnički obrazovanih ljudi, ovaj tiraž SK-a sasvim dovoljan, a za većinu stanovništva treba naštampati mini časopis "Školica IT-a" da bar nauče neke osnove.
Pa, jbte nemoguće je da je to bila prava osoba, neki kreten sigurno! Nazalost, vrlo je moguce.
a za većinu stanovništva treba naštampati mini časopis "Školica IT-a" da bar nauče neke osnove.
Zasto mislis da vecinu stanovnistva to zanima?
a ta insomnia mi lici na neku za*****ciju tima silver,lambordhini brana itd....
Hephaestus
14.2.2010, 1:32
a ta insomnia mi lici na neku za*****ciju tima silver,lambordhini brana itd....
Ja sam odmah u prvoj, i sledecoj poruci naveo da to verovatno neko zeza, ali sam odma' bio optuzen da sikaniram mladu devojku koja je zalutala u ove nemirne IT vode.
I vise imamo osoba "hmm" pola nego devojaka. :kreza:
@Veseliburek
Neke se linije moraju preci :kreza:
Kada sam video tu temu nov komp pomislio sam cek cek da nije prvi april.Inace mislim da devojke vecinom gledaju na kompjutere kao i na automobile,znaci u fazonu ah muskarci i njihove igracke.
anded zombi leš!
14.2.2010, 1:41
Sad ja ne znam te vaše spamere ili ostale smradove, ali poverovati da iza toga zaista stoji devojka koja traži pomoć...
Neki iskompleksirani majum koji prvo vređa ženski rod, a zatim i članove forum.
Inače, nema potrebe da se devojke nešto posebno razumeju u računare, da imaju nove kompove, antiviruse, da čitaju SK... Podizanje sistema ortakinjinoj ortakinji koje zna da se oduži (jer moraju da se instaliraju i drajveri i ofis i hrom i...) je lepa prilika da geek upozna devojku, a da pritom još ne mora ni da se udaljava od kompa!
au, niti jedno žensko još ne poseti ovu temu....
da sam vodeći čovek "sveta kompjutera", kao neki prioritet u svom prvom mandatu prepoznao bih otvaranje časopisa i sajta ka ženskoj populaciji. pokušao bih da ta ogromna krda ženki koja postoje na fb-u i tako nekim mestima, preusmerim da dođu ovde na ispašu....
prvo bih u tim uvrstio neko žensko, npr da opisuje igre i slično.... pogledajmo igre, uglavnom su to opisi nekih pucačina i dominacije nekih mišićavih heroja, umesto da svi žanrovi budu jednako zastupljeni...
za početak, ubacio bih jednu stranu samo za žene, preporuke sajtova, dostignuća iz oblasti kompjutera itd...
veseliburek
14.2.2010, 14:36
ja bi baš voleo da se izbegne dovođenje velikog broja, zamisli koji haos bi bio na forumu...
e ljudi kad sam video temu nov komp autommatski pod:rofl::rofl::rofl: e ali " nemojte da vam nazovem decka da vas prebije!!!" HAHAHAHAHAH
inace glasao sam za forumas:qliranje:
au, niti jedno žensko još ne poseti ovu temu....
da sam vodeći čovek "sveta kompjutera", kao neki prioritet u svom prvom mandatu prepoznao bih otvaranje časopisa i sajta ka ženskoj populaciji. pokušao bih da ta ogromna krda ženki koja postoje na fb-u i tako nekim mestima, preusmerim da dođu ovde na ispašu....
prvo bih u tim uvrstio neko žensko, npr da opisuje igre i slično.... pogledajmo igre, uglavnom su to opisi nekih pucačina i dominacije nekih mišićavih heroja, umesto da svi žanrovi budu jednako zastupljeni...
za početak, ubacio bih jednu stranu samo za žene, preporuke sajtova, dostignuća iz oblasti kompjutera itd...
Da to su te ženske koje pišu CH, W... i stvarno se tamo nalaze, i zato, i zbog toga, tamo nemam nalog iako bih verovatno preko Fb, pronašao mnoge izgubljene prijatelje i prijateljice. Iako ni jaq nisam baš najpismeniji. Tek skoro sam uz napomenu Voje M. Đz koje treba u stvari da izgleda ovako: Dž!
^ Dobro todose, ali to je nenamerno.A gorepomenute osobe (i muške i ženske) namerno pišu tako (bar većina) jer je tako...hm....cool.A baš mi deluje idiotski, i zbog toga, a i zbog još nekih stvari više nemam nalog na FB.
Paaaa, iskreno, ne bi mi se svidelo da ih ima ovde (msilim na odredjene tipove ljudi sa FB), i da se i ovaj forum i časopis pretvori u...nemam pojma kako to da nazovem, ali shvatate poentu :D
I moja sestra tako piše, kaže kako tako svi iz njene generacije II srednje isto tako pišu, pa reče da se ne izdvaja. Katastrofa. A što se SK i gedžeta koje bi zadovojile žensku populaciju tiče, treba da ih bude. Za tiraž ne verujem da mogu baš mnogo da podignu zbog kapaciteta. A da SK bude ružičast, poslao bih sestru ili neku komšinicu da ga kupi umesto mene.:D
Ja ću da vam kažem zašto pišu tako. Zato što su dovoljno lenji i nedovoljno pametni da se potrude da nameste i koriste srpski layout na sistemu koji koriste. Žalosno je pogledati koliko se ljudi trudi da uradi lokalizaciju i ponudi mogućnost da se naša slova koriste i koliko se strani proizvodi bolje snalaze sa našim pismom nego mi sami. Sramota.
I ontopic, zaista bi bilo lepo videti više ženske populacije međ' ovolikim "geekovima", ali ne možete nikoga naterati da učestvuje tamo gde misli da ne treba... Možda da se napravi neka tema privlačnija ženskom oku? Crvena ili ljubičasta? Cveće? Srculenca i tako ti artefakti? :D
--ComputerBoy--
14.2.2010, 18:56
Hocete da privucete zensku populaciju? Vrlo lako mozete! ;)
Koja god zenska osoba me vidi da citam sk, otima mi uz recenicu: ''Daj da vidim horoskop!'' :rofl:
Equilibrium
14.2.2010, 22:39
Buuuuuu, sta da se SK proda zbog zenske populacije, momci da vam kazem, i da bude vise zenskih osoba na forumu, to vam uopste ne podize sanse da sa bilo kojom od istih imate snosaj :p tako da ne vidim poentu dovodjenja zena zbog njih samih, ako neka devojka hoce da dodje na ovakav forum kakv je sad zato sto se zanima nesto od materije, by all means treba da dodje ali da sad mi turamo cvetice da bi privukli zene to je tako glupo.
Ako bi ste privukli zensku populaciju time sto bi SK recenzirao samo pink laptopove i ajpode izgubili bi dobar deo hard kore citalaca :dedica:
Ma sve je dobro ovako, ja sam prilicno siguran da ima preko 5 aktivnih forumasica, tako da smo dobri...
JJ92 je forumasica:a_whistli(inace on ili ona je postavio-la temu gta 4 i dobio-la 73 zahvalnice
touch_master
15.2.2010, 2:00
A koji je to pol hmmm... jel to autor teme nesto izmedju pa ne moze da se odluci. Pa uhvati se pa vidi :alealeee:
uhvati se pa vidi-- rece mu touch master :rofl:
Devilish Soldier
15.2.2010, 13:11
Kako ih privuci?Jednostavno na naslovnoj strani staviti da pise COSMOPOLITAN sa likom neke lepe poznate licnosti,a ono kada otvori recenzije,hardver,softver...Morace na silu da citaju pa ce im preci u naviku:)
LoshMeeBre
15.2.2010, 13:28
Maaa jeste.. I na naslovnici da pise:
SVET KOSMOA
ili pak ne
:P
Nema leba, jednostavno muska populacija se oduvek statisticki vise interesovala za tehnicke stvari, ja za to krivim medije :D
Pogledajte ETF, PMF odsek informatika, RAF etc. etc. Ljudi koji sebe vide u sferi informatike su 90% muskarci..
Da ne spominjemo udeo zenskih osoba u "hard core" gaming-u (ako takva stvar uopste postoji :D).
Neko ce reci da je sve to stereotip, ali dobar deo prosecnog stanovnistva se plasi da odstupi od stereotipa ;)
JJ92 je forumasica:a_whistli(inace on ili ona je postavio-la temu gta 4 i dobio-la 73 zahvalnice
Yes,i'm a girl,and a gamer :dzavo: SO WHAT?
Lich_king2
15.2.2010, 13:37
Ne treba skrnaviti trenutni raj tisine radi lepseg pola ;) Sporet je za takve svetinja.(ko dozvoli uopste onu temu da mi je znati :kreza:) Ali pitanje je koliko ih je normalno? :).
PS: Kada sam pogledao zadnji post, ucinilo mi se u sekundi da pise ,,Svet Kuzme":rofl:
Mahom preterujete. Svet kompjutera (i ostale štampane i online IT časopise kod nas) čita - a bogami i uređuje - više pripadnica ženskog pola nego što mislite. Razlika je samo u tome što su mahom prezauzete da se *****avaju ovde po forumu sa vama :a_bleh: I dok je tačno da IT profesija ne zanima toliko žensku populaciju, činjenica je da one za koje znam da se bave novim tehnologijama, network administracijom, web dizajnom i web kulturom jesu stručnjaci u svom poslu, samo bez velike pompe.
Što se devojaka srednjoškolskog uzrasta tiče, u njihovu (IT) pismenost neću da se mešam, to je stvar razvoja društva i pitanje obrazovanja. Teško da ima veze sa ovim forumom ili časopisom. Dok se komplet društvo ne rotira za 180 stepeni i stavi veći akcenat na popularizaciju e-društva, i zainteresuje odnosno angažuje sve nas podjednako, modernizacijom i novim tehnologijama će se deca bawiti isključiwo kroz swoje sms powuke ;)
Možda ovakvi treba da budemo, da bi privukli žensku populaciju ovde na forumu.:kreza:
LoshMeeBre
15.2.2010, 14:26
I dok je tačno da IT profesija ne zanima toliko žensku populaciju, činjenica je da one za koje znam da se bave novim tehnologijama, network administracijom, web dizajnom i web kulturom jesu stručnjaci u svom poslu, samo bez velike pompe.
Samo da napomenem, posto ne bih voleo da se moje reci pogresno interpretiraju.. Ja ne mislim da je IT svet REZERVISAN za muskarce niti da su oni njemu vicnij, samo ima mnogo vise zainteresovanih muskaraca za tu bransu.
Iris mislim da vecina muskih forumasa ovde ne misli da su zene sposobne da se bave samo prekidacima na sporetu.
nadam se da je INSOMNIA zauvek banovana
ilic stefan
15.2.2010, 17:53
Hocete da privucete zensku populaciju? Vrlo lako mozete! ;)
Koja god zenska osoba me vidi da citam sk, otima mi uz recenicu: ''Daj da vidim horoskop!'' :rofl:
Meni su otimale u školi bravo screenfun da vide kako izgleda sims 3.
Zanima me samo kako bi Boki 13 glasao ovde.
nadam se da je INSOMNIA zauvek banovana
Zašto, mene zasmejava.:D
Nisam 100% siguran, ali ako je tako, mozes traziti te podatke od administracije. Eh, da, mislim da su "pink" (;)) forumašice vec pocele da dolaze: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55062 Ali bolje da nisu :D
Jaoj Dzoni, cim sam video tu temu koju si linkovao, poceo sam neizdrzivo da se smejem ceo minut. :n_klanja:
Ne razumem zašto se primate na to... očigledno je da je neki od lokalaca odlučio da se malo proveseli pa je krenuo da promoviše upravo ono na šta je većina ovdašnje forumske populacije prilično alergična: FB, pisanje onih gluposti umesto naših slova, JK...
touch_master
16.2.2010, 3:57
@Auror a ne ja samo forumasice hoce da propipam ako nisu sigurne :to_care:
--ComputerBoy--
16.2.2010, 9:11
Ma Insomnia rules! :D :D :D
Ali RAMOVNA memorija... :rofl:
Nego, vidim da je banovana. Jel to zauvek ili...?
Mahom preterujete. Svet kompjutera (i ostale štampane i online IT časopise kod nas) čita - a bogami i uređuje - više pripadnica ženskog pola nego što mislite. Razlika je samo u tome što su mahom prezauzete da se *****avaju ovde po forumu sa vama :a_bleh: I dok je tačno da IT profesija ne zanima toliko žensku populaciju, činjenica je da one za koje znam da se bave novim tehnologijama, network administracijom, web dizajnom i web kulturom jesu stručnjaci u svom poslu, samo bez velike pompe.
Što se devojaka srednjoškolskog uzrasta tiče, u njihovu (IT) pismenost neću da se mešam, to je stvar razvoja društva i pitanje obrazovanja. Teško da ima veze sa ovim forumom ili časopisom. Dok se komplet društvo ne rotira za 180 stepeni i stavi veći akcenat na popularizaciju e-društva, i zainteresuje odnosno angažuje sve nas podjednako, modernizacijom i novim tehnologijama će se deca bawiti isključiwo kroz swoje sms powuke ;)
Feminizam na delu.Da znas samo kako me nervira taj sesti sprat.
A zašto bi uopšte privlačili devojke na forum? Ili da čitaju SK? Mene interesuje ono što piše unutra, a ne lepa devojka na naslovnoj. Verujem da je tako i sa devojkama.
Garaže su pune znate već kakvih kalendara, ali me to nije privuklo da budem automehaničar ;)
Ponašajmo se prema ženama kao prema jednakima, ništa im više ne treba.
Equilibrium
16.2.2010, 10:15
Ponašajmo se prema ženama kao prema jednakima, ništa im više ne treba.
Jel si siguran? Jel si shvatio il da budem eksplicitniji :D
Covece kako stavljate ovakve postove dobicu ban ako me budete vukli za jezik :D
touch_master
16.2.2010, 10:51
Zbog zenske manjine nijedna clanica ne bi trebala da bude banovana, tj. trebala bi da ima imunitet :D
@Iris, ako si pod hmm...da touchnem da proverimo :D:to_care:
Ma to je neko kao Silver...
anded zombi leš!
16.2.2010, 12:19
Ne brini! Za koji dan će biti nove korisnice, zvaće se Ramovna.... Hmmm, pa lepši nadimak od Insomnie...
Cek da se dovatim da vidim....
Op! Musko... znaci forumas....
A i ta insomnija mi je mutna,ajmo da vidimo...
1)zensko je i kad su joj rekli da stavi screenshot,ona je stavila svoju sliku
2)stavlja srca u ascii,a ne zna sta je ram,ni monitor ni kuciste
3)jos uvek ima 0 poruka iako je naspamovala ohoho
4)trazi nov komp za 50 evra (mozda ce ga nadje u japanu,ovde nece)
5)pise vokabularom koji nama ne odgovara i na koji smo alergicni,i preferira Lamebook sto nas isto iritira...
Zakljucak:Ne bi me cudilo da nas neko zeza,a i ako nas zeza lose se potrudio...
Feminizam na delu.Da znas samo kako me nervira taj sesti sprat.
Šta je feminizam na delu? Kada neko kaže da zapravo ima devojaka i žena koje se razumeju u IT i dobre su u svom poslu? :icon_scra I šta je šesti sprat, o čemu ti to?
@Iris, ako si pod hmm...da touchnem da proverimo :D:to_care:
A ti touchni, ako si master :D
A ti touchni, ako si master :D
Dorucak-100 dinara
Pretplata za internet-2500 dinara
Laptop-550 eura
Saznanje da postoji cyber vatanje na forumu-neprocenjivo
:D
LoshMeeBre
16.2.2010, 12:59
Ih bre Bokile tek si sad cuo za Cyber Sex :confused:
Inace razocaran sam, ocekivao sam od Iris da ce podeliti neke surove kazne zbog ovakvih opaski :D
Pa ja sam covece svoju zenu upoznao na Krstarici,ja sam izmislio to... :D
Pa ako smo preterali i treba da nam lupa packe,da se malo urazumimo...
Offtopic:Nedostaje mi Imzadi.... :(
Dorucak-100 dinara
Pretplata za internet-2500 dinara
Laptop-550 eura
Saznanje da postoji cyber vatanje na forumu-neprocenjivo
:D
Džizs, doručkuješ za 100 kinti?! :eek: Ništa ono "četvrt leba i parizer"? :to_care:
Inace razocaran sam, ocekivao sam od Iris da ce podeliti neke surove kazne zbog ovakvih opaski :D
;)
Ontopic: daću vam jedno legendarno IT ime, a da je žensko - Žana Poliakov...
Sass Drake
16.2.2010, 13:08
Zbog čega sam čitao ove tri strane budalaština i potrošio petnaest minuta.:boodala:
Kifla + jogurt + eurokrem od 50g.:kreza: Ima i kusura.
zensko je i kad su joj rekli da stavi screenshot,ona je stavila svoju sliku
KadA Ye STAviLA Swoju SlicXicxu?!!?:D Voleo bi da vidim kako izgleda to stvorenje! :kreza:
Offtopic:Nedostaje mi Imzadi.... :(
Možeš li da pojasniš?:kreza:
anded zombi leš!
16.2.2010, 13:16
Kifla + jogurt + eurokrem od 50g.:kreza: Ima i kusura.
Jel voćni jogurt? Bah, kakav njanjav doručak:D
Jel voćni jogurt? Bah, kakav njanjav doručak:D
Dobar, je dobar ovakav doručak. Odličan za liniju. Sve pojedeš pa povratiš.:dedica:
Znao sam da ne treba da ostavim onaj link... :D
Džizs, doručkuješ za 100 kinti?! :eek: Ništa ono "četvrt leba i parizer"? :to_care:
Kifla,100 grama salame sa zdenkom na komad,i obavezno kravica u casi,de ces bolje... :D
Možeš li da pojasniš?:kreza:
Mogu ,najbolji zenski moderator koji je ikada krocio na forume SK...
Ali nazalost nemam nijedan njen kontakt da vidim da li je uposte ziva...
U 2 reci:Prijatelj kakvog samo pozeleti mozes...
Game fever
16.2.2010, 14:05
Da stvarno, nestale su bez traga i glasa. Mrka Kapa i Imzadi, bili us moderi u cvetu i brbljaonici.
Lich_king2
16.2.2010, 14:27
Stvarno treba zenska ruka ovde malo. No offense Iris, ali stvarno nam treba malo vise zenskih moderatora. Btw koliko SK ima urednica? Na nekim forumima stranih PC casopisa, jednako postoje i zenski moderatori koji su i urednice? Inace zenska ruka foruma moze dobro da posluzi ako znate kako da sve to spojite. Uvek je dobro videti pametnu zensku osobu u IT svetu.
PS: Ramovna memorija :rofl:
Da stvarno, nestale su bez traga i glasa. Mrka Kapa i Imzadi, bili us moderi u cvetu i brbljaonici.
Bio sam u kontaktu sa njima ranije,i kazale su da ih je jednostavno smorilo,ne kroivim ih jer 98% ovde misli da su devojke duduci za kompove,imazdi i mrka kapa su ovde bile i vise nego ok prema svima nama...
touch_master
16.2.2010, 15:43
Ih bre Bokile tek si sad cuo za Cyber Sex :confused:
Iris i ja smo sada na istoj talasnoj duzini, utvrdili smo u koju polnu strukturu pripada i ona a i ja...tako da je uspeh zagarantovan ;)
Ma da se ne lazemo, forumasi sk imaju odlican smisao za humor! Kada sam procitao jedan post ja sam pao od smeha... kaze, imam cackalicu i parce kanapa, kako da napravim atomsku bombu ? pa misim....:D:to_care:
A pazi ga ovaj sa nickom: "anded zombi leš!" Pa misim kako da se covek ne smeje...i jos stavio znak uzvika! Haha
Geomaster
16.2.2010, 15:46
Sad ja ne znam te vaše spamere ili ostale smradove, ali poverovati da iza toga zaista stoji devojka koja traži pomoć...
Neki iskompleksirani majum koji prvo vređa ženski rod, a zatim i članove forum.
Ne mora da znači, pokazaću ti nešto:
http://i45.tinypic.com/1osr53.jpg
Znači, ako ih je toliko takvih bilo samo u komentarima na jednu random sliku na Facebooku (meh, ne znam ni zašto ja više idem tamo), velike su šanse da je jedna od njih, eto, zalutala na ovaj forum ili samo htela da kupi novi kompjuter.
KadA Ye STAviLA Swoju SlicXicxu?!!?:D Voleo bi da vidim kako izgleda to stvorenje! :kreza:
Jeste, ostavila je sliku delić sekunde pre nego što je tema izbrisana a ja sam bio srećnik i refreshovao sam u tom trenutku, pa sam, eto, sačuvao URL. I sliku. :dzavo:
--ComputerBoy--
16.2.2010, 16:15
Mogu li ja da znam o cemu ste vi trucili ove 4 strane? Ovakav spam nisam video jos od Brane! :kreza:
E jbg. Bokile ja mislio bolje si...Ma sluzi i ta druga ;) Inače bio sam na forumu dok je bila Mrka kapa (nisam bio previše aktivan, i bio sam tu sa prekidima), ali bila je skroz ok osoba koliko sam mogao da primetim.
prudentia
16.2.2010, 17:08
Evo ja sam žensko.:) Možete me staviti za moderatora ako hoćete. :p
A ova Insomnia je muško 100%, a vrlo vjerovatno Silver...
anded zombi leš!
16.2.2010, 21:03
Nema ovde ni d od spama!:D
Sve ima savršeno veze sa temom!:D
Doručak za sto dinara --> Dijete --> Zgodne devojke!
Milan Tarot --> Astrolog --> Astrologija --> Horo(r)skop --> Sujeverne zgodne devojke!
Dva načina da se privuku (zgodne) devojke!
A...
Iris + Tač Master --> Vatanje --> ....
Pa, dobro. Potrebno je mesto de će ljudi i da se povataju malo...
...... Razlika je samo u tome što su mahom prezauzete da se *****avaju ovde po forumu sa vama :a_bleh: .......
Eh, Iris, Iris....:a_bleh:
A sto se tice ''sestog sprata'', pa, ocigledno ne citas Svet Kompjutera od korica do korica.
Zapravo, ne čitam ga uopšte! :ciao:
Mrka Kapa je sjajna osoba a bila je i sjajan moderator. I fali nam...
@Dekip: Bolje ga preporuči svojim drugaricama, možda se one navuku pa tako privučeš žensku populaciju na forum :to_care:
Slabo, mi ozenjeni, stojimo sa drugaricama.:to_care:
Ali, bas me interesuje, gde su tvoje drugarice.
NjegovaWisost
17.2.2010, 19:14
Lol... Ja kad glasam prebaci me na neku temu overklokovanje celerona...
Geomaster
17.2.2010, 21:23
Lol... Ja kad glasam prebaci me na neku temu overklokovanje celerona...
I meni isto :confused:
Jes vala...
O, bože, šta ću još videti...
I meni isto :confused:
same here...:confused:
Equilibrium
17.2.2010, 22:44
Mislim da je to fora...
Mene jedino zanima gde te prebaci ako glasas za forumasica ili hmmm?
anded zombi leš!
17.2.2010, 22:47
Ja sam glasao za hmmm i mislim da je i mene prebacio na istu temu...
Ja kad glasam prebaci me na neku temu overklokovanje celerona...
Da.mislim da ovde govorimo o uber-geek populaciji koja je prevazišla staromodnu podelu prema polovima...Sve se radi na mnogo više sofisticiran način.Dve jedinke se susretnu na nepreglednim prostranstvima planete Internet, u plodnim fejs dolinama, ili brdovitim predelima IT foruma.Obe su u potrazi za partnerom koji slično razmišlja i koji će imati vremena da se posveti ovom drugom.Ako nadju takvog partnera proces udvaranja može da počne.Pisanje ljubavnih email-ova i susreti na chatu potvrdjuju.Sledeći korak je i najbitniji.Razmnožavanje se vrši preko usb sticka koji jedinka izvuce iz svog računara i "ušteka" u računar druge jedinke.Naravno sistem treba da se podigne pre toga.Sa sticka podaci sasvim slučajno (obično bez želje partnera), zbog uključenog auto run-a prodiru na hard, i tu počinje proces stvaranja...foldera i fajlova.Zatim ta nedefinisana masa vremenom poprima svoj konačni oblik...
GADAN VIRUS
Tada jedinkama dodje da aktiviraju Malwarebytes i zbrišu gamad.Ali kasno je...Tada mnogi razmišljaju da obore sistem i formatiraju hard, da se ne sećaju ničega.Ali tako nešto nije moguće...Sa tim virusom moraju da žive...:dzavo:
A neke jedinke su na toj planeti samo zato što nemaju gde drugde da budu, pa se bave razvijanjem drevne i mistične veštine poznate pod nazivom "spam"
http://geosoft.uuuq.com/skmonkey/smilies/spam.gif
Napisano bez namere da se uvredi bilo koji član foruma, ili administracije istog.Svaka sličnost sa realnim osobama ili dogadjajima je namerna..ovaj...slučajna...
White Ripper
17.2.2010, 23:06
Ovi sto su glasali za hmm jesu li oni hermafroditi?:D
Sala nemoj ko da se naljuti:kreza:
Ne, to otprilike znači "šta te s' tiče" :opanachke
Geomaster
18.2.2010, 21:12
http://img534.imageshack.us/img534/1664/njtf.png (http://img534.imageshack.us/i/njtf.png/)
--ComputerBoy--
18.2.2010, 22:02
Da li neko moze da mi odgovori na pitanje cemu ova tema kad se zna ko su zenski clanovi i da cine 3-4 odsto clanova foruma?
anded zombi leš!
18.2.2010, 22:07
Da li neko moze da mi odgovori na pitanje cemu ova tema kad se zna ko su zenski clanovi i da cine 3-4 odsto clanova foruma?
Da li tebi smeta ova tema?
--ComputerBoy--
18.2.2010, 23:20
Nije da mi smeta, nego nema poentu. ;)
Da li si ti znao da je JJ92 žensko? Ja ne:opanachke...
nisam ni ja znao dok nisam video u njenim porukama "ja sam bila" igrala sam"
Ima dosta ženske dece, ali meni na žalost većina mogu da budu kćerke, ledi di bug, daniela, prudentia...
Jes', vala, od toga je i meni muka.Mada nisam mator k'o ti.......:D
touch_master
2.3.2010, 0:33
Ima dosta ženske dece, ali meni na žalost većina mogu da budu kćerke, ledi di bug, daniela, prudentia...
BOGAMI MENI NE!!!:to_care:
Danas mi se desilo nešto super. Stojim ja u autobusu za faks i primetim nekog kolegu i koleginicu (znam da su kolege jer su sišli i otišli na faks) kako pričaju.
To nebi bilo ništa neobično da ona nije onako baš dobra devojka (znate šta to znači ;)) i da ona njemu ne objašnjava o sajtu warez-bb. :n_klanja::tapsh: Oduševio sam se kad sam čuo. Posle mu je pričala o nekom filmu, a kad su izašli pričala je o sajtu Rotten Tomatos.
Nije sve izgubljeno. IMA NADE, IMA NADE. :ciao:
anded zombi leš!
10.9.2010, 10:49
To nebi bilo ništa neobično da ona nije onako baš dobra devojka (znate šta to znači ;)) i da ona njemu ne objašnjava o sajtu warez-bb. :n_klanja::tapsh: Oduševio sam se kad sam čuo. Posle mu je pričala o nekom filmu, a kad su izašli pričala je o sajtu Rotten Tomatos.
koj' si ti voajer!!! :D
Nisam nikakav voajer, svako bi čuo šta su pričali. Inače stajao sam na vratima celu vožnju, tako da se nisam uopšte primicao da bi bolje čuo.
Redak idealan primerak geek vrste...Verujem da je osećaj isti kao kad arheolog vidi dinosaursa uživo ... :D
Danas mi se desilo nešto super. Stojim ja u autobusu za faks i primetim nekog kolegu i koleginicu (znam da su kolege jer su sišli i otišli na faks) kako pričaju.
Nije sve izgubljeno. IMA NADE, IMA NADE. :ciao:
Da nije student FON-a (verovatno informacionih sistema) i da je o svemu tome pricala pre 7-8 godina pa i da se odusevimo. Ovako to samo ide u rok sluzbe...
Kada svaka peta devojka na ulici bude vodila razgovor o sajtovima koje posecuje (a da nije Facebook), informacijama koje na Netu nalazi i igrama/gedzetima/tehnologijama koje je interesuju, onda mozemo da kazemo da smo informaticko drustvo - a da bi to toga doslo, treba se pomuciti (organizovanje kurseva, workshops, sekcije u skoli...) Do tada, dok su ovo samo izolovani slucajevi, i to uglavnom vezani za osobe koje studiraju ili se na drugi nacin bave IT-jem, nema mesta odusevljenju...
Redak idealan primerak geek vrste...Verujem da je osećaj isti kao kad arheolog vidi dinosaursa uživo ... :D
Da - odma' pobegnes preplaseno vristeci :D
Znao sam da je loše poredjenje... :D
3 "forumašice" do sad, invazija je počela...:D
samo napred :dzavo: :D
DragonSlayer
21.9.2010, 19:43
Uh, rezultati su ..... ovako više ne može, iskopaše Lenče .....
--ComputerBoy--
21.9.2010, 21:30
A "treća" je Silver Bullet! :rofl:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.