PDA

Prikaži potpunu verziju : Nintendo DS Lite hack

ELIPS
13.2.2010, 15:28
Vec duze vreme razmisljam o ovome. Odavno zelim da na moj DS ubacujem slike, video klipove, muziku i igre. Na netu sam nasao dve stvari koje mogu da mi pomognu, a to su M3 DS REAL i R4 Revolution for DS. Obe stvari su specijalne flash kartice u koje se moze ubaciti SD ili microSD kartica i odraditi ovo sto je meni potrebno. Moje pitanje je gde ovo (ili nesto slicno ovome) mogu da nabavim u Srbiji??? Molim vas pomozite. Ako neko zna odgovor neka me kontaktira privatnom porukom... Hvala puno!!!

NjegovaWisost
13.2.2010, 16:58
Vec duze vreme razmisljam o ovome. Odavno zelim da na moj DS ubacujem slike, video klipove, muziku i igre. Na netu sam nasao dve stvari koje mogu da mi pomognu, a to su M3 DS REAL i R4 Revolution for DS. Obe stvari su specijalne flash kartice u koje se moze ubaciti SD ili microSD kartica i odraditi ovo sto je meni potrebno. Moje pitanje je gde ovo (ili nesto slicno ovome) mogu da nabavim u Srbiji??? Molim vas pomozite. Ako neko zna odgovor neka me kontaktira privatnom porukom... Hvala puno!!!

Muziku i slike :D ? Temu si trebao da postaviš u pdf konzole... Ne znam, valjda će ti se javiti neko s tim... Imaš jedan domaći forum koji je posvećen emulaciji, pa ti oni sigurno mogu pomoći ;)

ELIPS
13.2.2010, 17:05
Aj molim te posalji mi adresu tog foruma privatnom porukom...

ELIPS
13.2.2010, 20:46
Da li neko zna gde u Srbiji mogu da nabavim M3 ili R4 linker??? Nije bitno da li je nov ili polovan!!! Cena do 50 €.

DeCoy
13.2.2010, 21:04
Aj molim te posalji mi adresu tog foruma privatnom porukom...

http://www.emuglx.net

deki73
14.2.2010, 14:45

Evo ti sajt www.modzone.rs (http://www.modzone.rs/) Pozz

Jolpaz Jolpaz
26.2.2010, 20:40
r4 kartice mozes naci na Limundu.