Prikaži potpunu verziju : Wireles i P2P
lakisremac
1.6.2006, 20:30
Dali neko zna dali moze da se koristi P2P (DC++)ako je provajder zakljucao portove i kako?:D
I mene to isto zanima. Doduse, ja mogu da koristim DC ++, radi dobro, al ne mogu limewire, torrente i ostalo.
Probao sam da portove iz dc-a upisem u limewire, ali nece. Provajder nam je to zakljucao, ali ne znam kako onda radi DC++.
Proverite da li provajder stalno drzi zakljucane portove. Ima onih koji u odredjenom periodu (najcesce nocu) dozvoljavaju P2P i torrentovanje.
Ili da se izabere passive mod u DC++. Meni je tako radilo. Doduse mogao sam da svlacim samo od cirka 25% korisnika, ali ipak je radilo.
Ne, DC ++ radi na preko drugog protokola (UDP valda), a taj port nam je dozvoljen. I meni radi u passivu, jer moramo tako, tako su nam namestili. Sto se tice p2p, on ne radi UOPSTE, ni danju, ni nocu i ne mogu im nista, jer nemam nikakav ugovor, ko sto oni nemaju licencu na frekvenciju. Slepci hoce da ljudi imaju internet, a p2p samo gusi saobracaj...
lakisremac, ja sam iz sm, i na kingsu sam, obecali su p2p, email nalog, i mozda jos nesto. ostaje da se vidi.
Proverite jos nesto vi koji ste na wirelessu: primetio sam da ovi kod mene ljudima iskljucuju sledece, bez cega neki P2P i torrent programi nece da rade:
u okviru Network connections -> wireless connection:
- Client for Microsoft Networks,
- File and Printer Sharing for Microsoft Networks.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.