Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Haiti 360 stepeni

unique93
7.2.2010, 1:31
ovde mozete videti ulice haitija kamerom koju mozete okretati u svim pravcima...
http://www.cnn.com/interactive/2010/01/world/haiti.360/index.html

todos
7.2.2010, 15:25
Au,katastrofa!!! Koja traumatična sredina. Čime li su oni to zaslužili? Vidim na ulicama dosta đubreta, pa to su mogli da im pokupe amerikanci svojim vozilima.:(

Auror
7.2.2010, 15:35
molim da mi ne brisete post.

Todose, ova kolicina smeca je smijesna u odnosu na smece koje se trenutno nalazi na ulicama Niksica. Komunalci strajkuju vec vise od nedelju dana. Puni kontejneri i oko kontejnera jos za jos kontejnera na svako 100m. Sreca u nesreci je sto je zima pa ne moze da se usmrdi previse.

todos
7.2.2010, 15:40
Ja radim u Komunalcu i davne 94. godine je bila slična katastrofa ovde u Čačku. To je samo trebalo videti. Na kraju su morali da dođu u ispomoć drugi da sve to pokupe. Što se Haitija tiče, to mi je zapalo za oko (profesionalna deformacija).:D Mnogo drugih stvari njima nedostaje. Vide se bogate kuće koje nisu oštećene, samo u toj dugačkoj ulici. Ali i osećaj da lako neko može da te overi ili opljačka vozeći se tom istom ulicom.

Nicklord
7.2.2010, 15:41
Auuu :eek:
Sve sto imam da kazem :D

MareZinjo
9.2.2010, 20:52
Kako je jako ovo nisam jos video da mozes u snimku da gledas gde zelis.

NjegovaWisost
10.2.2010, 11:12
molim da mi ne brisete post.

Todose, ova kolicina smeca je smijesna u odnosu na smece koje se trenutno nalazi na ulicama Niksica. Komunalci strajkuju vec vise od nedelju dana. Puni kontejneri i oko kontejnera jos za jos kontejnera na svako 100m. Sreca u nesreci je sto je zima pa ne moze da se usmrdi previse.

Vala u većini manjih gradova u Srbiji, CG i RS je isto ovako :facepalm

Ali bukvano, ništa bolje :D

Sad Beograđani znate kako je nama :D

Ekiman
22.2.2010, 18:45
kako te 3d kamere fukcionisu ako neko moze da mi objasni bio bi mu zahvalan

raspucin
22.2.2010, 19:06
sirotinjo i bogu si teska:(

dzonihsv
22.2.2010, 19:16
http://www.immersivemedia.com/products/capture.html - eto, baš ta koja se koristila na Haitiju.

irreal
13.3.2010, 14:54
ako ste ikada videli Google StreetView, ista je prica u pitanju.
Kamera snima sve pravce odjedanput, nista vise.

stepanov
15.3.2010, 14:41
meni secka snimak?
jel mozda zbog grafe?

Lepo da se vasi komunalci ugledaju na nase :D kod nas je poprilicno cisto... iako smo seljaci i bacamo po ulici ovi hvala bogu dosta rade pa je relativno cisto. mad ima kvartova koji nisu za pricu...