PDA

Prikaži potpunu verziju : BIg Apple electronics?

smrtBigAppelElektroniksu
5.2.2010, 13:05
Firma vise ne postoji, da li neko zna kako moze da se iskoristi garancija ????:icon_scra

shrafko
5.2.2010, 13:23
Kod uvoznika preko kojih je BAE nabavljao robu.

smrtBigAppelElektroniksu
5.2.2010, 13:44
Hvala na odgovoru, al guglao sam .....zvao i banku preko koje i dalje ide kredit oni me uputili na Weg, oni u Weg-u prvi put cuju za tako nesto....tako da nista i dalje...

nikola87
5.2.2010, 15:03
proveri sa gigatronom (veliki deo robe je otisao njima, po mojim infromacijama)

btw, nik ti je bas bezveze

Haker95
5.2.2010, 15:13
Da, sada ces morati stalno da se logujes tim nadimkom...

dzonihsv
5.2.2010, 15:17
Kao da je njemu bitan forum. Potreban mu je odgovor na pitanje kojeg je inače i dobio.

Inače, u zavisnosti od proizvoda lagano možeš naći zvaničnog uvoznika, pa furaj na taj fazon.

smrtBigAppelElektroniksu
5.2.2010, 15:48
U ovom trenutku mi je ovaj nik savrsen, totalni idiotizam, bili su i vise nego ok preduzece i odjednom nestanu, a kredit za komp i dalje ide :facepalm...raspitivao sam se i shvatio da mogu da zaboravim garanciju...j. realnost danasnjice.
Inace stari nik i pas su mi na pokojnom kompu a ne znam koji su tako da sam morao ponovo da se reg.
Hvala na pomoci. Nado sam se da je neko mozda imao isto "iskustvo".

dzonihsv
5.2.2010, 15:59
Ne moraš da zaboraviš garanciju, nađi uvoznika komponente koju želiš da reklamiraš (kako ti ljudi rekoše) i njemu se obrati.

Čitava nauka... isto se desilo i sa Eurolink-om pa je masa ljudi opet mogla da reklamira neispravne komponente.

NjegovaWisost
6.2.2010, 9:48
Joj, i ja sam kupio komp u toj firmi svojevremeno :D Sreća pa mi je istekla garancija....
Osim toga, mislim da će Vojo da ti promijeni nadimak. Uostalom, i onako je Big Apple electronics već mrtav...

todos
7.2.2010, 15:30
Ali Big Apple, može da ostane, može da nas podseća na velikog inovatora koji nam kroji sudbinu, Stevana Džobsa!:D

crusader84
24.5.2010, 21:44
Ima li nekih novosti u vezi ove teme?
Komšija kupio komp kod njih, a kakve je sreće, samo nešto riknjava, RAM je bar uspeo da zameni dok su još bili živi, mislim da je i procesor menjao, međutim sada opet nešto ne valja. Pri podizanju sistema, nakon što se pojavi Windows logo ništa se ne dešava, crn ekran, a lampica HDD-a blinka u jednakim razmacima, neće safe mode, neće last known good configuration... kada se pokuša reinstalacija sistema, zakuca na ono kad traži prethodne instalacije Windowsa, takođe sa Hiren's Boot CD-a ništa neće da pokrene, krene ono kao da formira virtuelni disk u RAMu i zakuca na učitavanju nekog CD-ROM drajvera. Tj, uspeo je da se pokrene sa Hiren's-a neki program za test memorije, samo na blic izbaci par nekih testova, kao sve pass, i onda izbaci u command, a tamo samo registruje CD-ROM pod drajvom A, za svako drugo slovo kaže ono invalid drive kako već beše...
Dakle, komp je još pod garancijom, da bi išao na ovu varijantu sa uvoznicima, mora prvo da zna koja komponenta je uzrok problema.

todos
25.5.2010, 11:04
Neka vrati kompjuter, i nekia ga oni testiraju dva tri dana pa neka se češu zbog toga. Nema potrebe on da čačka oko njega ako je računar pod garancijom, što izgleda da jeste.

player1
25.5.2010, 11:36
^obrati paznju na temu.

Firma vise ne postoji, jedino moze da resi pitanje garancije preko uvoznika (komponenta po komponenta).

.

Naravno, neke druge vise nepostojece firme su to resile bolje. Npr. Jugodata kad je prestala da se bavi prodajom racunara je deligirala sve u vezi garancije drugoj firmi, pa kupci nisu ostali na cedliu.