PDA

Prikaži potpunu verziju : adobe illustrator cs3 activaton


BlaziX
27.1.2010, 14:48
ne mogu nikako da zavrsim do kraja registraciju programa Adbobe Illustrator cs3, u prvom koraku trazi seriski kod, ok to sam uneo uspesno. zatim u sledecem koraku izbaci prozorce gde treba da odaberem jednu od 4 opcija, opcije su:
- Retry activating over the Internet
- Adjust your internet connection settings if you use proxy server
- Activate over telephone
- remind me
pokusao sam da izaberem sve ove opcije ali nista nisam uradio, jedino na 3 opciju (Active over telephone) mi trazi authorization code (koji ne znam sta je ni cemu sluzi). evo i slika:

holodoc
27.1.2010, 16:07
Pa nakon što uneseš serijski broj koji si dobio uz originalan CS3 softver taj isti softver možeš da aktiviraš putem interneta ili telefonskim pozivom nekog od Adobe predstavništva tako da cenim da ti je aktivacija putem interneta bolje rešenje.SAma procedura je krajnje jasna i data je kompletno na trećoj slici. Kada uspostaviš vezu sa aktivacionim serverom u slučaju aktivacije preko interneta ili tetom na drugom kraju linije ako zoveš telefonom treba samo da proslediš Activation Number vrednost sa slike a za uzvrat ćeš ili od servera ili tete dobiti Activation Code koji unosiš na mesto predviđeno za to.

Ukoliko ne poseduješ originalan softver nažalost bilo kakvi saveti na tu temu su zabranjeni tako da ovde sigurno nećeš dobiti odgovor na svoje pitanje u tom slučaju. Ali Google je čudo ;)