Prikaži potpunu verziju : Rezanje za dvd?
Posto ja nemam dvd, a hoce moj ortak da mu narezem film, da li moze dvd da pusta avi fajlove (pretpostavljam da moze), znaci ne moram da konvertujem u VOB nego samo narezem avi?? Za prevod da li treba ubaciti srt ili sub ako narezem avi (ovo je sve vezano za dvd), i onda ono ubacim tacan naziv filma kako je skinut i dodam srt, da li ce raditi na dvd-ju?
Kada rezem da li treba ici na burn to dvd ili moze samo burn data?
Konvertovao sam matroska preko convertx to dvd ali nikako da skontam kako da nalepim titl? Lepo pise dole da ima titl na srpskom ali kada pustim nema titla... jedino da dodam srt...
Posto ja nemam dvd, a hoce moj ortak da mu narezem film, da li moze dvd da pusta avi fajlove (pretpostavljam da moze), znaci ne moram da konvertujem u VOB nego samo narezem avi?? Za prevod da li treba ubaciti srt ili sub ako narezem avi (ovo je sve vezano za dvd), i onda ono ubacim tacan naziv filma kako je skinut i dodam srt, da li ce raditi na dvd-ju?
Kada rezem da li treba ici na burn to dvd ili moze samo burn data?
Konvertovao sam matroska preko convertx to dvd ali nikako da skontam kako da nalepim titl? Lepo pise dole da ima titl na srpskom ali kada pustim nema titla... jedino da dodam srt...
Pretpostavljam da hoces na dvd playeru da pustis film a prethodno da narezes na kompu.. ? Ne moras da konvertujes nista, izaberi burn to dvd i jednostavno ubaci film i titl(kao dva obicna fajla,nista specijalno) a to sto nema titla na dvd-u, jel znas da moras i titl posebno da izaberes pa tek posle toga da pustis film ?
Nutsbre@ker
26.1.2010, 17:40
Sve zavisi od uredjaja do uredjaja. Ako hoces da pustas klasican Avi to verovatno moze vecina , ali ako zelis da pustas divx , plejer mora imati kodeke za format u kojem je film snimljen ( njih sada pustaju skoro svi kinezi :kreza:). Uostalom napisi koji je dvd player pa da ti kazemo da li je uopste sposoban da pusta to sto ti zelis.
Hephaestus
26.1.2010, 18:03
Takodje, na nekim DVD player-ima je potrebno da ime titla bude jednako imenu filma.
Znam da ima da se izabere titl na srpskom i da nece svi dvd da pustaju odredjene video formate...
NikolaS93
26.1.2010, 21:43
Znam da ima da se izabere titl na srpskom i da nece svi dvd da pustaju odredjene video formate...
srt i sub format 99% ce da otvori a ako ne subtitle workshop mozes da iskoristis za menjanje formata titla.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.