PDA

Prikaži potpunu verziju : Coca Cola FIFA Trophy Tour

DobroslaV
25.1.2010, 20:58
Danas kad sam kupovao kolu vidim neka nagradna igra da se pošalje kod na 2653. Zagolicala me ova ulaznica za Fifa Trophy Tour u Expo centru 2. aprila, pa ja bzvz pošaljem kod(znao sam da neću dobiti ništa). Dolazi povratna poruka, kad ono u poruci piše "Dobili ste 2 karte za događaj u EXPO centru su tvoje!Idi na sajt http://apps.facebook.com/cocacolaft i tu ukucaj taj i taj kod" Ja se veoma obradujem, pokažem drugu, ni on nije verovao šta se dešava.
Here is the problem. Kupi on dve kole i pošalje kod sa obe i dobije dve lopte, plus nađe na ulici čep i tu pošalje kod kad i on dobije ulaznice! Iako nam se(meni i mom drugu) ovo i pre dešavalo, počinjem da sumnjam u ovo.

Da li je ovo prevara ili oni ovo dele dok ne potroše kontigent karata(i lopti)? Sad sam video masu frendova koji su osvojili neku nagradu....

Cofi
25.1.2010, 21:15
Mislim da ne... Pa Coca-Cola nije neka mala firma pa da te prevari i ne možeš da ih nađeš.. A možda ste najsrećniji ljudi na svetu! :D Idi brzo uplati loto! :D
Btw, idem do prodavnice da odkupim sve zalihe!:kreza:

DobroslaV
25.1.2010, 23:01
Loto je uplaćen :D

Btw prošle godine je bilo ako ispod čepa piše "poklon" dobio si još pola litre kole za dž. Tako ja sa tim istim drugom odem do prodavnice i uzmemo dve kole(bile jedna do druge). Otvorimo kolu i obojica dobili poklon :D :D

Nije to ništa, odemo u drugu prodavnicu istog dana i zamenimo čepove, otvorimo kolu i ista priča - prvi ja otvaram i umirem od smeha, onda on otvara i padamo na pod :D :D

Trećeg put nije bilo isto :( :)

Djordje Turjacanin
25.1.2010, 23:10
Meni se desila mnogo šokantija situacija. Mojoj majci na telefon stigla poruka od "kokakole" u kojoj kaže da smo osvojili 300 000 funti jer su birali neke kao tel. brojeve iz svih zemalja povodom ne znam koje godišnjice. Odem na njihov sajt ad gle čuda stvarno. Tad pogledam email i vidim cocacola.co.cc i onda se počnem smijati,. Onake iz zezanja pošaljem mail i javi mi se neki čiča (po slici) kao on je taj neki agent i sad će me preusmjeriti u neku banku. Ne prođe dan dobijem mail od neke cure iz banke u engleskoj koja kaže da će se pobrinuti za pare i da bi primili pare imaš dvije mogučnosti. Putem banke i kurira. A caka je u tome da moraš uplatiti nekih 1000 funti (ma,lo manje) da bi se kao transfer omogućio. Ja li znaju napraviti prevaru svaka im čast.
Ladno bi mi poslali kurira da sam im rekao. Samo da li sa parama ili sa pištoljem ko zna?

NIx Car
25.1.2010, 23:20
naravno sa parama sta si mislio :D:dzavo:

DonCorleone91
25.1.2010, 23:21
Fora je sto ima gomila idiota koji bi stvarno uplatili 1000 funti. Meni skoro svaki dan stizu mailovi kako osvajam silne milione! ali uvek moras ti njima da uplatis da bi oni tebi mogli da posalju. Par puta sam im poslao da odbiju od celokupne sume, nece mi smetati :dzavo:

mciggzy
26.1.2010, 13:36
Nista novo, jedna od milion fora na isti kalup.
Ko nije upoznat, moze na sajtu www.prevara.info (http://www.prevara.info) da nadje gomilu fora koje su i kod nas aktuelne. A sve je manje vise ili skroz namesteno od igara najvecih firmi pa do onih malih (po pravilu obavezno)

DobroslaV
26.1.2010, 15:40
Dodatna stvar: kada dobijete loptu i ukucate kod na sajtu, pitaju vas gde želite da uzmete loptu(u kojoj prodavnici) Ponudili su 6-7 prodavnica (tipa Delta City, Ušće i sl.). Izabrao sam Delta City i kažu mi da dođem 5.2. da podignem loptu. Videćemo... :)
(http://en.wikipedia.org/wiki/Pound_sign)

Cofi
26.1.2010, 17:26
Da nemaš neki kod ili slično?:D Mogu i ja da odem i da kažem da sam dobio loptu!:kreza:

DobroslaV
26.1.2010, 22:23
Normalno, dobiješ kod u povratnoj poruci i sa tom porukom/kodom moraš ići kod njih da podigneš loptu. Bez toga ne može.

NjegovaWisost
27.1.2010, 7:55
Dobio sam i ja loptu, ja rekao 5.2 u Knezu da je preuzmem...

todos
27.1.2010, 17:52
a bre, vi sve neki dobitnici. Ja sam samo jednom dobio nekakve mirišljave štapiće i nalepnicu Bruce Lee-a, iz nekog časopisa koji se bavio borilačkim verštinama, a izlazio pre dvadeset godina.:kreza:
A što se coca-cola nagradne tiče, vi kad bi znakli da ta lopta u proizvodnji ne košta ni jedan evo, znali bi da je sve to marketing.
I da dodam, objavili su da će u Boliviji da se proizvodi coca-cola po receptu iz 1885. godine. A to znači da će u sastavu imati i kompletno svoje ime.:D

NjegovaWisost
29.1.2010, 20:21
a bre, vi sve neki dobitnici. Ja sam samo jednom dobio nekakve mirišljave štapiće i nalepnicu Bruce Lee-a, iz nekog časopisa koji se bavio borilačkim verštinama, a izlazio pre dvadeset godina.:kreza:
A što se coca-cola nagradne tiče, vi kad bi znakli da ta lopta u proizvodnji ne košta ni jedan evo, znali bi da je sve to marketing.
I da dodam, objavili su da će u Boliviji da se proizvodi coca-cola po receptu iz 1885. godine. A to znači da će u sastavu imati i kompletno svoje ime.:D

Ja sam navučen na kolu i bez koke.

Drugo, ni ja nikad ništa dobijao nisam, ovo bi mi bila prva nagrada, ali kada vidim da je i mnogo drugih dobilo isto, ni milo mi nije :D

Dex Dexter
2.2.2010, 11:49
Ljudi i ja sam dobio loptu!
Jel zna neko da li je nagrada originalna lopta ili neki krsh kakav znaju da dele u nagradnim igrama?
Mada Coca Cola nije neozbiljna firma.....

Highlander
2.2.2010, 12:38
Čestitam svima koji su dobili nagrade.
Mislim da smo dosta reklamirali Coca Colu. ;)